Франция
Франция

Франция - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Ліга 1. 29-ий тур. "Марсель" - "Аяччо" 0:0. Вечір невикористаних можливостей

Ліга 1. 29-ий тур. "Марсель" - "Аяччо" 0:0. Вечір невикористаних можливостей


Марсель. Стадіон "Велодром"
Головний арбітр: Ніколя Рейнвілл (Нім)
"Марсель" - "Аяччо" 0:0
"Марсель": Стів Манданда, Ніколя Нкулу, Лукас Мендес, Джої Бартон, Андре-Пьєр Жиньяк (Фуед Кадер 82), Андре Айю, Жеремі Морель, Жак Алаіксіс Ромао (Жордан Айю 71), Род Фанні, Моду Сугу, Матьє Вальбуена
"Аяччо": Гільєрмо Очоа, Матьє Шальме, Рональд Зубар, Шахір Бельгазуані (Сігамарі Діарра 66), Адріан Муту, Мехді Мостефа, Йоанн Пулар, Жоан Каваллі (Рікардо Фаті 71), Поль Ласн, Фредерік Саммарітано (Фабріс Бегеоргі 76), Самюель Буур
Попередження: Фредерік Саммарітано 64

Ліга 1. 29-ий тур. "Марсель" - "Аяччо" 0:0. Вечір невикористаних можливостей - изображение 1

фото - УЄФА

"Аяччо" можна вважати грозою авторитетів. Корсиканці в цьому чемпіонаті відбирали очки і в "ПСЖ" (при чому – двічі), і в "Ліона". А сьогодні підопічні Альбера Емона мали намір додати до цієї колекції і скальп "Марселя".

Провансальці на кожен матч виходять як на останній бій. Конкуренти (ті, що позаду) дихають в спину "Марселю", тому кожна помилка, кожна осічка підопічних Елі Бопа може мати переломне значення. Господарі "Велодрому" вже майже розпрощались з надіями здобути чемпіонство; тепер пріоритетним завданням для "Марселя" є збереження місця на п’єдесталі.

Після сьогоднішнього поєдинку позиції провансальців не зміцнились. "Марсель" активно почав гру: атаки на ворота "Аяччо" в першому таймі накочувались регулярно. При цьому, атакували підопічні Елі Бопа різноманітно: через центр поля, через фланги, а іноді використовувались просто класичні закиди м’яча у напрямку нападників. Вже на 3-ій хвилині Моду Сугу намагався замкнути подачу Андре Айю з флангу, але до м’яча сенегалець не дотягнувся. А трохи пізніше на вістрі атаки опинився вже сам Айю: ганець також не зміг перетворити в гол флангову передачу.

Футболісти "Аяччо" були вимушені діяти на контратаках. От тільки вперше підібратись до воріт Стіва Манданди корсиканцям вдалось тільки на 21-ій хвилині. Муту продерся крізь щільний захист "Марселя" і віддав передачу на Саммарітано; останній з близької відстані пробивав у кут воріт, але Манданда продемонстрував свій високий клас і удар парирував. Дійсно, це був яскравий спалах у грі корсиканців, але куди більш цікаво і виважено діяли господарі. Був дуже небезпечний дальній удар того ж таки Андре Айю – Гільєрмо Очоа у стрибку перевів м’яча на кутовий; а потім нагадав про себе Андре-Пьєр Жиньяк: нападник спочатку пробивав у падінні через себе, але набагато небезпечнішим вийшов удар Андре-Пьєра зі звичного положення – в нижній кут цілив Жиньяк та Очоа і цього разу зіграв правильно і надійно.

А під завершення тайму гості ще раз нагадали футболістам "Марселя", що атаки – це добре, але забувати про захист власних воріт теж не варто. Андріан Муту по флангу втік від захисників і віддав передачу в центр на Каваллі – м’яч після удару Жоана розминувся зі стійкою воріт Манданди.

З великим бажанням господарі діяли і в другому таймі. А корсиканці і далі розраховували спіймати суперника на контратаці. Одного разу гості були близькими до успіху – коли Муту після передачі Каваллі метрів з 10-ти пробивав по воротах Манданди, - але м’яч влучив у сітку із зовнішньої сторони воріт.

У "Марселя", як завжди, - старався Жиньяк. При першій-кращій нагоді форвард намагався бити по воротах "Аяччо", але не завжди ці удари приносили користь його команді. Намагався не відставати від партнера і Моду Сугу: одного разу африканець зіграв не у властивій для себе манері – протаранив захисника і вийшов на ударну позицію, однак пробив у голкіпера. А потім Моду використав свій головний козир – швидкість. Сенегалець увірвався в штрафний майданчик гостей з правого флангу і зробив простріл вздовж воріт – ніхто з партнерів замкнути не зумів.

Род Фанні, Фуед Кадер, Жордан Айю – всі вони також почергово отримували нагоди для взяття воріт, але сьогодні для "Марселя" був вечір невикористаних можливостей. "Аяччо" підтвердив свій статус незручної для грандів команди, а "Марселю" залишається чекати і сподіватись, що конкуренти теж втратять очки.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Ковальчук Олег
угораздило ж меня поставить деньги на этих инвалидов
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 1
Ковальчук Олег
угораздило ж меня поставить деньги на этих инвалидов
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус