RSS
Форум
Ващук - у Львові!
Страницы: Все 1 2 3

Валера (Rivne-Net)

18.07.08 09:16

Та поганного в тому звicно нiчого немае, але ти подивись, як вiн грае, вiн поступово перетворюеться на справжнiciньке футбольне посмiховисько. Хоче грати, пусть грае, але ж не треба забувати, що зараз у нього в футболi е iм'я.А ще пару рокiв, таких "виступiв" i це iм'я буде втоптане в багнюку.

sash_ok (Харьков)
18.07.08 09:34

BVB09! (Одесса)

18.07.08 09:14

Та я добре розумію чому декого так заділи його слова:) Тому-що про історію і про ідеологію малоросів він абсолютно правий. А от з віршиком переборщив. Але чому на мене ще не подіяло, я лише посміхнувся і все... Втім, хто як сприймає. Для декого це образа, хоч сам наспівував ай-я-я-яй убілі нєгра:)

RAGE (Киев)
18.07.08 09:35

А может и Шовковского с Несмачным во "Львов" заберут. Да и Шацких бы усилил.

BARABASSHKA (Kiev)
18.07.08 09:40

Та шо ви пацани наїхали на Ващука? Скільки коштує в києві посидіти в пантовому кабаку? 1000 у.є. тіки так + дівки за 500 у.є. У Львові НАБАГАТО ДЕШЕВШЕ! ))))))))))))))) Правда з дорогами халепа.((((((

А якщо без сарказму, то що ще лишається Юрчишину робити? Ващук явно сильніший за всю оборону Львова. Поживем - побачимо.

el torro (Lviv)
18.07.08 09:59

Сочуствую львовянам :)

Kip (Харьков)
18.07.08 10:03

Я думаю он здорово поможет Львову. Однозначно удачное приобретение. Владиславу уважение за желание играть, а не получать большую зарплату.

yarikv (Луганск)
18.07.08 10:31

Та чого, досвіду в нього багато. Я думаю від нього можуть вчитись молодці хлопці. З іншого боку не є Ващук гірший від середнього центрального захисника ПЛУ, а напевно відноситься до числа класних. П.С. З 11 години на Лемківськый почнеться продаж квитків на Перший матч ПЛ у Львові.

ПС.ПС. Данило був і князем і королем.:) Посилання не має 100% гарантії правдивості, але все ж: http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D0%BD%D0...

ppavlo_football (Львів)
18.07.08 10:33

думаю, що не швидкість Ващука допоможе ФК Львів, а його досвід. в команді багато молодих перспективних гравців, яким треба у когось вчитись. Ващук - хороший приклад.

як приклад згадую рік 1992-1993. десь так. Степан Юрчишин вже майже не грав. запросили його пограти за Сокіл(той що від заводу ЛОРТА). Виходить чувак на поле, трісь-трісь, три мячі забив ше троха побігав, а потім замінили. досвід.

якось так.

Ser tabu (Львів)
18.07.08 10:36

Одни плюсы:

1.Ниразу не хуже защиты Львова, ну пока за медали в ПЛУ Львов не борется:)

2. Одназначно усиление для них.

3. У ФК Львов будет новая форма:)

4. Пусть играет где хочет, кроме ДК.

5. В ДК ему уже ненадо было играть "еще вчера".

Степник (Киев)
18.07.08 10:40

Я вважаю, що його досвід повинен допомогти команді, для того його і взяли на рік.

pilya (Киев)
18.07.08 10:43

St_Andrew (Кривой Рог)

поддерживаю.

кстати текст интервью явно скачан с львовского сайта ну или с их периодических изданий - по говору видно.

Львовяне, не обижайтесь, а наоборот гордитесь, но у Вас ну совсем другой украинский язык :)

Шановні, я кожен раз дивуюсь з стилю вашого мовлення :) сам прожив на заходи все дитинство, в Хмельницький обл, у нас там була зовсім інша укою мова :) Скільки вже не приїздив до Львова - завжди дивуюсь :)

BARIN (Kiev)
18.07.08 10:47

2 St_Andrew (Кривой Рог)

Мене завжди дувувала звичка "старшого брата" і їх поплічників виставляти на показ своє неігластво і цим хизуватись

ust (Белая Церковь)

А так даремно ви наїхали на хлопця, це ж творчість групи "От вінта".

А тепер про футбол, щось мені здається що шкоди від такого трансферу буде більше ніж користі. Ну не вірю що він буде викладатись навіть на 50% своїх сил, а зарплата буде у двох-трьох перспективних гравців команди. Це трохи нездорову атмосферу створить в команді.

superpia (Львів)
18.07.08 10:51

superpia (Львів)

18.07.08 10:51

Не знаю як там на рахунок гравців ФК "Львів", але не думаю, що вони такі "зажерливі". Якщо порівняти з Дніпром, де, за словами їхніх вболівальників, однією з причин невиразної гри гравців є саме зарплати то, вибач, але до них львівянам ще потрібно рости і рости. ІМХО.

ПС Атмосфера буде гут, хлопці грати будуть у ПЛУ і намагатимутся себе як найкраще показати і залишитися в лізі. Ви головне їх підтримуйте.

Степник (Киев)
18.07.08 11:00

Ващук против Шахтера будет играть с горящими глазами, теперь аж интересно посмотреть этот матч

andres (Odessa)
18.07.08 11:01

ващук ПРОФЕСІОНАЛ

VILYAWWW (Львів)
18.07.08 11:12

- Дякую за розмову і бажаю удачі!

- І я вдячний за увагу.

----------------

:)))))))))))

Pingwin (Lviv)
18.07.08 11:13

А що, всі вважають, що Влад повинен був перейти в Барселону чи Манчестер? Чи сидіти на лавці в Хімках, Рубіні, Москві, Сатурні? Відмінний приклад професіоналізму і бажання пограти ще якийсь час на високому рівні (думав, чи писати в лапках :))) української ПЛ.

kasper (Киев-Винница)
18.07.08 13:27

"Хіба такий матч можна прогавити?" Ролик до поєдинку "Карпати" - "Шахтар"

http://www.fckarpaty.lviv.ua/cat/newskarpaty/?news...

Гламурненько так :)

Lvivci (Львів)
18.07.08 13:55

а Ващук ещё в сборную хочет вернуться... ну в принципе, если будет постоянно играть, то может шансов и больше будет. главное, чтоб не получилось как с Гигиадзе в прошлом году в Ахтырке.

а как там с капитаном дела в команде? не назначат ли им как раз Ващука?

KonstFootball (Харьков)
18.07.08 14:24

Мне кажется, что Влад заслужил этим шагом к себе уважение. Не погнался за длинным рублем или монатом, а решил поднимать уровень провинциального украинского клуба. И это правильно. И Федоров вполне мог бы ещё поиграть во Львове и передать молодым игрокам свой огромный опыт, да и Валик Белькевич, которому сейчас я уверен стыдно сидеть и смотреть как его команда проигрывает захудалому сербcкому середняку.

Rumata (Киев)
18.07.08 16:50

BVB09! (Одесса)

18.07.08 09:14

это не его творчество, а классика украинского СТЁБА. которую некоторые воспринимают серьёзно ))

Alterus (Киев)
18.07.08 17:30

Досвід Ващука може знадобитись дебютанту ПЛ! А для самого Влада - гарантована постійна ігрова практика!

Фанат Дніпра (Дніпропетровськ)
18.07.08 17:31

Rumata (Киев)

Не погнался за длинным рублем или монатом..(с)

=====

А хоть куда он "гнался" то, не в Курувчи часом?:)

Степник (Киев)
18.07.08 18:10

Не погнался за длинным рублем или монатом

Rumata (Киев)

Ага не погнался, он просто взял и "загнался".

sash_ok (Харьков)
18.07.08 18:17

yarikv (Луганск)

18.07.08 10:31

Позвольте не согласится!!!

Как раз из-за количества получаемых пиастров и не остался в Одессе!!!

Успехов Владу, но только не против "МОРЯКОВ" :)

ЧЁРНО-СИНИИ - САМЫЕ СИЛЬНЫЕ! И очень ЛЮБЫМЫЕ ;)

-----------------------------------------------

Карпатам - успiхiв!!! Та iх вболiвальникам!

Pirate (Одесса)
18.07.08 20:17

наверное, одно из немногих возможных правильных решений Влада. В любом случае это лучше, чем греть в ДК банку.

З.Ы. Стишок белоцерковца улыбныл:) Тем удивительнее была столь резкая реакция форумчан. Жить без юмора тоскливо, господа!))

koldi (Киев)
18.07.08 22:31

В ФК "ЛЬВIВ" ? Не в "КАРПАТИ"??? Не розумiю.... :(

Pirate (Одесса)
19.07.08 01:15

Я нічого не маю проти Карпат тільки харить мене Димінський. І щось мені здається ФК Львів буде вищще в турній таблиці аніж Карпати в підсумку

darmoid (Drogobych)
19.07.08 09:53

Мал (Донецк)

18.07.08 07:07

Есть еще один вариант: патриотом....

kola (Днепропетровск)
19.07.08 17:32

darmoid (Drogobych):

І мені теж так здається... Хоч бери і хрестися :)

harvester (Львів)
20.07.08 02:56
Страницы: Все 1 2 3
Добавить сообщение
Забыли пароль?
8 сентября
09:27
Товарищеский матч. ФК "Москва" - "Металлург" (Донецк) 4:2
09:21
Янсен может пропустить игру с Финляндией
09:18
Липпи: «В среду постараемся победить на классе»
09:06
Лаудруп: "Шансы возглавить "Спартак" велики"
09:02
"Динамо-2": вместо тура чемпионата три товарищеских матча
08:59
Брандау: "Это был хороший урок"
7 сентября
22:52
Первая лига. 8-й тур. Результаты, обзоры матчей, турнирная таблица, бомбардиры
22:48
Терим может возглавить «Ньюкасл»
22:30
"Вест Хэм" выбирает: Донадони, Дзола, Лаудруп, Билич
22:27
У Гаттузо множественный перелом левой руки
22:26
Вячеслав Шевчук: "Победили заслужено"
22:21
Вице-президент «Валенсии»: «Сумма отступных за Вилью - 121 миллион фунтов»
22:19
Агент Кака: «Мой клиент может перейти в «Ман Сити»
22:14
Гамберини может пропустить 7 матчей
22:11
Джеррард может пропустить игру с «МЮ»
22:07
Григорий Суркис: "В конце матча уже не верил в победу"
21:20
Первая лига. "Севастополь" - "Энергетик" 1:0
21:13
Перша ліга. "Прикарпаття" - "Кримтеплиця" 2:1
21:10
Перша ліга. "Закарпаття" - "Сталь" 2:0
21:03
Контрольный матч. "Бешикташ" - "Шахтер" 2:0. Под сенью минаретов
20:40
Первая лига. "Княжа" - "Волынь" 3:0
19:39
Джеймс: «Хочу выиграть у Хорватии в Загребе»
19:31
Гилл: «Рассмотрим предложение «Ман Сити» о покупке Роналду»
19:26
Ди Натале: «Не считаю себя спасителем Липпи»
19:20
Галлас: «Дисквалификация Бартона недостаточно длинная»
Архив новостей
Реклама
Карта сайта
© UA-Футбол
Все права на материалы, находящиеся на сайте www.ua-football.com,
охраняются в соответствии с законодательством Украины
При любом использовании материалов сайта, гиперссылка (hyperlink) на UA-Футбол обязательна.
Пишите нам: info@ua-football.com Реклама: j.fedyukina@fish-ua.com

Rambler's Top100