Лучший друг (5горск)
|
Лучший друг (5горск)
20.07.08 14:45
Шо ти плетеш, яка Польша, яке Хороше відношення. Це держава яка на 2 місці після Росії завдала шкоди Україні.
|
postserv2 (Львів)
+1
|
Лучший друг (5горск)
20.07.08 14:45Просто зараз ми жевемо в більш менш цивілізованому світі. І польша не несе такої мури, як напівофіційний Кремель. У Львові не дозволили написати на цвинтарі польських Орлят що вони герої.
|
Лучший друг (5горск)
20.07.08 А найбільший міф про те що без Росії і СССР не булоби укрїни.
У 1648 році за підрахунками українців було 11 мільйонів, поляків 9 мільйонів, росіян 9 мільйонів. І зовсім не тому росіян більше, шо вони білше тра,,,ся. А через політику що велась роками.
Не треба говорити що СССР зібрав Ураїни в її сьогоднішніх границя, (українці в той час не сиділи на печі, а пахали і воювали переважно за чужі інтереси, втому числі росширяючи і Росію)
|
ну і помилок граматичних наробив, хто тепер повірить що це писала освідчена людина:)
|
Лучший друг (5горск) 20.07.08 14:45
Більщої дурниці я ще не чув
|
сьогодні вболіваємо за ФК Львів
|
модератори вмерли?
|
Львовяне.Вяжите с пустым трёпом!
МЕТАЛЛУРГ-Верю в тебя!!!
|
підкажіть пліз яка скільки приблизно глядачів було на стадіоні? на сайті Прем"єр-Ліги це єдиний матч де нема цих даних
|
Где еще и в какой стране футбольніе болельщики не любят друг друга из за того, что живут в разных частях страны и говорят на разных языках.
++++++
Думаю, что таких стран немало.
В Африке - наверное, с десяток наберется, никак не меньше.
Как вот в Бельгии - не знаю, но в Югославии такое совсем недавно было - сто процентов.
И - небольшой офтоп:))).
А что с Даниловским и Билозором - прочему не играли?
|
О, почався новий чемпіонат, новий срач. От поки тут хтось знаходить відповідь на питання хто колись був винний, на інших форумах росіяни пишуть більш крутіші фрази:
\"Надоело уже, в Крыму весь черноморский флот стоит, а мы всё мямлим, про Хрущя, ах какой он негодяй Крым Украине подарил, а епнули бы со всех стволов и всё на место бы встало, жалко наших конечно там (в принципе время на раздумье дать надо), но ведь революцию не делают в белых перчатках...\"
http://fishki.net/commentall.php?id=38123.
|
\"Надоело уже, в Крыму весь черноморский флот стоит, а мы всё мямлим, про Хрущя, ах какой он негодяй Крым Украине подарил, а епнули бы со всех стволов и всё на место бы встало, жалко наших конечно там (в принципе время на раздумье дать надо), но ведь революцию не делают в белых перчатках...\"
http://fishki.net/commentall.php?id=38123.
Tiamat (Uruk)
20.07.08 17:27
+++++++++
Что, скучно провокатору свидомиту без хохлосрача на футбольной ветке, что ли??????
|
Оцеола (Семинола Сити)
Мама на инет мало бабла отвемила.
Мне интересно, есть у Метадона, чисто ихние болелы?
|
Оцеола (Семинола Сити)
Что, скучно провокатору
Мама на инет мало бабла отвесила.
---------------------------------------------
Мне интересно, есть у Метадона, чисто ихние болелы?
|
Лучший друг (5горск)
А ти на 100% впевнений, що твою родичку вбили не з тих 173-х груп і загонів НКВД які під видом українських націоналістів чинили терор дискредитуючи ОУН-УПА???
|
Болел Метадона с заслуженной победой! Наконец, дождались! Неужели, каманда будет давать результат?
|
люди! хто був на стадіоні або просто має інфу! скільки приблизно глядачів було на матчі?
|
до речі про спори за УПА проти УПА...це була війна а на війні всі всіх вбивають.....багато нащадків має подякувати так званим "заградотрядам", які скошували своїх вояків коли ті відступали.....чому ніхто не ллє бруд на НКВДистів які були в тих заградотрядах???
|
йопт....нарешті вивісили відвідуваність....на МетаДон прийщло 2500....це що половина стадіона було? там же здається "Металург" 5-тисячник.....ФК Харків врятувало від низької відвідуваності те що грати будуть у Сумах
|
До речі, по темі!
Такий гарненький і зручний стадіончик в Метадона! Грати на ньму треба!
А оркестр якутів був ???
|
Komunister (Lviv)
19.07.08 21:41
Конфуцій (Львів)
19.07.08 21:41
Севчик (Харьков)
19.07.08 22:05
СашаХМ (KM)
19.07.08 23:01
Москалик (Харьков)
20.07.08 00:02
pawlo (Донецьк)
20.07.08 11:37
postserv2 (Львів)
20.07.08 15:03
Tiamat (Uruk)
20.07.08 17:27
Оцеола (Семинола Сити)
20.07.08 21:03
Заблокированы
sash_ok (Харьков) заблокирован на другой ветке.
|
moderator
21.07.08 17:18
... Оце так жнива...
|
moderator
21.07.08 17:18
----------------------
Якось вибірково, шановний :) Я б як мінімум ще стільки само забанив :)
|
І по дєлам! Знаєте .... я хоча зі Львова, але я щиро хотів, щоб МетаДон забив. Та й в принципі, заслуговували вони на перемогу!
Дим - ти баран! Випий яду козел!
|
RAGE (Киев)
21.07.08 16:11
Нєа! Там дощик пішов ..... так одні фани (тяжко мені їх так назвати, але ....) і лишилися ...... Цікавий, взагалі, ногом"яч був......
|
треба МетаДону в Макіївку переїжджати....там думаю по 7-10 тис. хоча б буде приходити на матчі
|
Мушу сказати, що на фоні матчу ФК"Львів"-Шахтар Карпати виглядають якось дуже примітивно...
|
Приглашаю вас обсудит украиский футбол на сайте www.Bestfootball.ru
|
20.07.08 14:48