Serge (Львов)
09.10.08 11:42
В принципі треє грошовитих мішків вже готові ... від нас тепер потрібна інфа.
- Зал
- форма
- прібамбаси.
|
Затяті вітаю!!У Львові свято!!!!
Садовий А.І. офіційно написав заяву на звільнення з посади міського голови!!!!!!!
ВІТАЮ!!!! Н А Л І В А Й !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Сьогодні, 8 жовтня, міський голова Львова Андрій Садовий оприлюднив заяву, в якій просить Президента Віктора Ющенка призначити перевибори мера Львова. Цю заяву Садовий озвучив після того, як на сесії озвучили свою заяву фракції «Наша Україна», БЮТ та ПРП з вимогою персонального звіту Садового та Синютки на сьогоднішній сесії Львівської міськради щодо підготовки до проведення «Євро 2012» у Львові. Додамо, що 7 жовтня депутати Львівської обласної ради на сесії звернулися до Генпрокуратури з проханням «перевірити факти очевидного зловживання службовим становищем з боку міського голови Львова Андрія Садового: йдеться про штучне зволікання з підготовкою Львова до «Євро-2012», зокрема, – з підписанням договору генпідряду з австрійською компанією «Альпіна».
Подаємо текст заяви міського голови Львова Андрія Садового:
«У політичних середовищах міста склалась ситуація, яка змушує мене звернутись до громади та вжити радикальних заходів.
За моєю інформацією група фінансових кланів у змові з деякими місцевими політичними угрупованнями опрацювала і, використовуючи кризову ситуацію у державі, приступила до реалізації плану тотальної дестабілізації у місті. План дій простий - за допомогою ряду депутатів Львівської обласної та міської рад змістити міського голову з посади, переобрати секретаря міської ради і в умовах хаосу та безвладдя розпочати глобальний грабунок міста, масштабний «дерибан» міської землі та комунального майна.
Я до кінця зберігав упевненість, що відповідальність за місто переважить меркантильні інтереси політичних фракцій у Львівській міській раді. Однак, перебіг подій свідчить про інше – гроші перемогли і сценарій захоплення влади у місті розпочався.
У даних умовах я змушений звернутись до Президента України, Голови Верховної ради України з проханням призначити одночасно з виборами парламенту дострокові вибори Львівського міського голови та депутатів Львівської міської ради. Я не допущу, аби доля управління містом вирішувалась підкилимними інтригами та гріш
|
Я не допущу, аби доля управління містом вирішувалась підкилимними інтригами та грішми. Своє слово у цій ситуації має сказати громада міста Львова.
Я закликаю депутатів міської ради до проведення дострокових виборів вирішувати у цій залі виключно питання, що безпосередньо стосуються життєдіяльності міста, особливо в умовах зимового періоду. Безпека мешканців міста понад усе».
|
Ніхєра я доброго тут не наблюдаю. Не можна зара Садіка відпускати. Якраз трабе переобрати секретаря який би вів чуть не прокурорський нагляд за діяльністю мера. А тепер ... треба підписувати договора, виносити рішення, яких без мера не можна підписати.... А він, с у к а уйоб.у.є.
|
Та нікуда той урод не піде, просто боїться шо йому депутати заборонять розкрадати місто, от і шумить... сволоч...
|
Капа (Львів)
09.10.08 14:41
Ти розумієш .... в нього то виходу нікуя немає. На нього шо в міській, що в обласній раді нардепи файний зуб мають. (і за тендери в тому числі) Можуть і посадити. А якщо він зара рєтірується - є варіант шо проскоче ....
|
Steven Gerard (Lviv)
09.10.08 14:52
Ну і хай посадять нах.. Керувати найдеться кому.
|
Капа (Львів)
09.10.08 15:06
Вовка, втрачати, в нинішній ситуації, ще 2 місяці на перевибори + безліч лаве на них - смерті подібно.
|
Steven Gerard (Lviv)
09.10.08 15:09
Так виборів і не буде. Міськраду ні мер ні президент розпустити не може, тільки верховна рада, якої вже нема. А мера можуть вигнати депутати, тоді його обов'язки виконує секретар, якого вони ж і виберуть нового за 15 хвилин, бо той шо є разом з Садіком все і мутить.
|
Сцука,продав Євро-2012 Харкову,а тепер у.й.о.б.у.є
|
Vovchyk (Львів)
09.10.08 15:38
В даному випадку - це оптимальний момент, щоб злиняти! Під шумок перевиборів і т.д.! А на ті бабки, які отримав за саботаж Євро у Львові на користь інших міст-кандидатів, можна кілька поколінь Садових переселити на власний острів в океані і там собі жити! Але за такі недоотримані гроші певні люди у Львові можуть голову відірвати...
|
Та не факт шо Харкову, може і Одесі!!!!!
Та давно його треба було в шию гнати!!!!!!!
|
Садового в мери пропихало СДПУо, а зараз ніби під Регіонами ходить.
Яка різниця кому віддати ЄВРО. Поки виберуть нового Голову через кілька непроставлених підписів Львів викреслять з претендентів. Після заяви Платіні, що УЕФА буде вирішувати на яких стадіонах будуть відбуватися матчі шансів у Харкова і Одеси з реконструйованими стадіонами буде мало. Лоббі в Києві не допоможе, а Садовий відробляє видані аванси.
|
мене сьогодні не буде. хорію...
|
arkanoid (Львів)
09.10.08 17:27
Я вже почав забувати, як ти виглядаєш... Ти мені хоч фотку на пошту кинь - буду пригадувати :)
|
Мені знайомі з Одеси росказували, що євро львівська влада їм ніби-то продала, що все вже майже готово....
Я ще за рекомендаціями лікаря від навантажень утримуюсь, ще хоч тиждень або й 2. Надірвані звязки чи то мязив тому місці де вони до бедра кріпляться, якась уйня така погана, один лікар думав що то грижа може бути, але нащастя ні. Сподіваюся скоро зможу нормально бігати.
|
До речі питав про професійну лігу, казали, що там дуже серйозні суперники, ветерани, колишні профі і т.д. і т.п.
|
Michelangelo (Львів)
09.10.08 21:58
Так там же ж дві ліги є!
|
Serge (Львов)
Як там вчора, другу брали, чи одною обійшлись?
|
Буенос діас мучачос! Гарного ВАМ закінчення робочого тижня! Мої справи совсєм плохі. То шо пишу з політеху - се пів біди .... тепер ще й сижу сам .... в окремій комнаті мля!!!!
І, користуючись нагодою, хочу передати всі великий і щирий НННААААЛЛЛІІІІВВВВААААЙЙЙЙ!!!!!!!
|
Serge як твій автомовіль поживає? Дзвонив?
|
Капа (Львів)
10.10.08 10:37
Оппа-на!!!)))))))) Яку другу ви хтіли брати!!)))))
|
Пездєц .... пішло ЄВРО у Львові попе...ді((((((((
http://www.ua-football.com/ukrainian/euro2012/48ee...
|
Капа (Львів)
10.10.08 10:37
Обыйшлося одною, але потім полірнули то всьо діло ше пивком!
|
arce (Львів)
10.10.08 10:42
Дзвонив. Вздрючив п.і.дарасів... Але все одно, тільки в понеділок сказали приїхати забрати.
|
Якшо до кінця місяця не почнуть будувати, то на Євро у Львові поставлять хрест київські "можновладці".
|
arce (Львів)
10.10.08 11:09
Який хр.є.н буде будувати? Альпіні сказали па-па. Поку процедурні питання вирішать - пройде десь з півтора - два місяці .... і то при безмежному хотінні і важкій роботі всіх наших вождів.
---------------------------------
Компания начала настаивать на увеличении цены сооружения стадиона с предварительно задекларированных 85 млн евро до 120 млн евро
---------------------------------
Вот тобі і каток Садіка ... не багато - не мало в 35 млн європейських гривень.
|
Steven Gerard (Lviv)
10.10.08 11:15
Та во Затєті візьмут троха дошок, троха цементу, закладут фундамент десь 2 на 2м, покладут того мера і залиют файним розчином зверху.
Про зміну вартості спорудження писали ще в травні чи червні.
|
arce (Львів)
10.10.08 11:27
Ні. Як раз зміна вартості вилізла тіко зара. Договір писанули .... а тут откуда нє возьмісь появілса в рот є.б.ісь. Заклали інтерес Садіка .... Баран тупорилий. Замість того, щоб на самому ЄВРО гроші нагрібати - та с.у.к.а вирішила - нах шось робити, краще сініца в руках, чем журавель в небі.
|
09.10.08 14:03