1.Ромчик
2.Руля
3.tarantin
4.vvv (але я вам у грі нічим допомогти не зможу... буду на трибунах півась хлебтати))))
5. rent (на полі буде те, що від мене залишилось :)) )
6. Demian. Так.
|
а что это намечается?
|
Сьогодні на трені проведу політінформацію на тему**Доля крові в спірті футболіста і Вплив колєгів на національну свідомість футболіста**
|
metr (Кременчуг)
27.08.08 16:17
Намечается поход на СБУ-Сябры, а перед матчем игра Затяті-ПТПИ. Присоединяйся ;)
|
1.Ромчик
2.Руля
3.tarantin
4.vvv (але я вам у грі нічим допомогти не зможу... буду на трибунах півась хлебтати))))
6. Demian. Так.
7. Ромасанта
|
Всіх з перемогою! Був на стадіоні. Враження незабутні.
|
У ЛЬВІВ їхати маю велике бажання,але ще не знаю чи хтось підміне на роботі.
|
Так хлопці, є вже квитки на футбол, Доріку (Назару) потрібно обов"язково знати скільки їх брати на нашу команду.
Швиденько відписуємось:
vvv 3 штука;
Лазік 1 штука;
|
мені 1 квиток
|
Здорова брати. Пацани, давайте обдзвонюйте своїх побратимів. Час Ч вже близько. Треба чітко знати кіко треба білетів і кіко вас буде.
|
1.Ромчик
2.Руля
3.tarantin
6. Demian. Так.
7. Ромасанта
8.Alexbts
|
короч народ -або ми їдемо грати або їдемо бухати -вирішуйте -бо такий стан справ мене особисто не влаштовує ніяк
тому мабуть зустрінемось вже на збірній якшо не буде гри
|
Rom4yk (Ternopil)
29.08.08 20:21
їдемо грати, потім ідемо вболівати за Україну.
Наші ж зустрічі не задля бухаловок: спершу футбол - потім ділимося враженнями :)).
Так хлопці, є вже квитки на футбол, Доріку (Назару) потрібно обов"язково знати скільки їх брати на нашу команду.
Швиденько відписуємось:
vvv 3 штука;
Лазік 1 штука;
Рент 1 штука...
|
2_всім ПТПІшникам
Значить така ситуація:
Так-як ми довго "телимось" і не можемо точно сказати про поїздку до Львова 6 вересня, із 26 членів команди, лише 9 дало точну відповідь. Едік-"ні", всі решта 8-"за" (із них реально можуть відбігати весь матч без замін тільки двоє).
Сьогодні Ромчик відмовився від участі в "товарнячку", Руля також грати не буде, я також пів-року до м"яча торкатись не буду....
Пропоную не "парити мозги" Затятим, а попросити вибачення і відмовитись від цієї гри...
Бажаючі попасти на гру збірної і на "налівайку", хай особисто зв"язуються із Затятими на їхній гілочці на рахунок придбання квитків.
|
rent (Житомир
Костя -я просто бачуш о людям насрати на всьо -як казав ед 23 гравця і вічно 12-13 гравців приїздить - шо за нах
я вже сьоня з затятими говорив- якшо не буде команди 11 чоловік- люди за поле за бус за пянку договорились а ми тут просто їх підводимо
тому якшо не буде народу то на пянку лише можна їхати і на футбол дивитись
|
1.Ромчик
2.Руля
3.tarantin
6. Demian. Так.
7. Ромасанта
8.Alexbts
9.stayer
|
Я можу підтянути ще хлопців.
|
Привіт всім \"туніядцам,алкоголікам і разним прочім нєгатівним елементам\" :-))))) Привіт всій братвіПТПІщників!!!!!
|
У всіх прошу пробачення за не приїзд у Рівне, та за довге мовчання!!!!
Така сталася ситуація, таке життя!!!
Зобовязуюся за все відповісти і відпрацювати!!!
|
У Львові МИ СТО ПРОЦЕНТІВ будемо!!!!
|
Ромчик,не відмовляйсявід гри!!!! Буде все файно!!!
|
1.Ромчик
2.Руля
3.tarantin (Івано-Франківськ)
6. Demian. Так.
7. Ромасанта
8.Alexbts
9.stayer(Івано-Франківськ)
10.Shuflya(Івано-Франківськ)
11.Black_man (Івано-Франківськ)
12.ros(Івано-Франківськ)
13.coach(Івано-Франківськ)
14.luba(Івано-Франківськ)
|
1.Ромчик
2.Руля
3.tarantin (Івано-Франківськ)
6. Demian. Так.
7. Ромасанта
8.Alexbts
9.stayer(Івано-Франківськ)
10.Shuflya(Івано-Франківськ)
11.Black_man (Івано-Франківськ)
12.ros(Івано-Франківськ)
13.coach(Івано-Франківськ)
14.luba(Івано-Франківськ)
15.малюк(Івано-Франківськ)на 90 процентів
16.Kluba(Івано-Франківськ)
так шо братани будемо жити!!!!!
|
Rom4yk (Ternopil)
29.08.08 21:15
Ром, даремно ти так, "людям насрати" і всьо тут. Ми обіцяли затятим приїхати з бойовим візитом :), ми і приїдемо, байдуже чи нас буде 9-ро, чи 16-ро. Думаю нам залишилося тільки розпланувати культурну програму ПІСЛЯ ФУТБОЛУ. Головне не падати духом.
Ps: я не Костя)).
Shuflya (Ивано-Франковск)
Кількість франківської колонії просто вражає))
|
rent (Житомир)
Франківськ рятує бойову репутацію збірної України по футбол.юа
:-)))))))
|
Основні місця на бойовиську все рівно за старожилами команди, хто може ногами перебирати :-))))
|
rent (Житомир
А в принципі вирішувати команді!!! Як не треба то скажете!!!
|
29.08.08 22:35
франківці акуратно помножили на "2" нашу команду))).
29.08.08 22:41
я сподіваюсь пропозиція "про неучасть" була лише пропозицією, яку зрештою ніхто не підтримає. Влаштовувати голосування не будемо, подивимося до понеділка в якому тоні будуть висловлювання...
Ніхто краще Еда не організує таку різносторонню команду)))
|
rent (Житомир)
Ну то чекаєм
|
"Трєпєщітє" Затяті, батяри з Франківська вже пуцуют свої кєти і гладєт на них шнурівкє.Вівчилисмо пару фраєрних співанок,аби і втретім таймі не попуститисі і показати вам ,що ми такі не пальцем роблені.
|
27.08.08 15:59