1 рік. Це багато чи мало?
1 рік - це багато! За 1 рік ми познайомилися, ми подружилися. Ми вигравали і програвали. Ми сперечалися, доводили свою точку зору і находили консенсус. Але, як для мене, найголовніше, що ми знайшли нових друзів! Друзів з великої букви! Друзів відданих! Друзів щирих! Ми знайшли друзів по всій Україні! Ми реально доказали, що футбол об'єднює людей, незалежно від політичних, релігійних чи мовних поглядів.
1 рік - це мало! Нам ще треба дууууже багато зробити! Нам ні в якому випадку не можна зупинятися на досягнутому! Нам треба працювати, працювати і ще раз працювати!
Так же вип'ємо, пацани, за нас, за "Затятих" левів і за наших друзів! Віва!
П.С. Щиро вдячний адміністрації сайту за надану можливість спілкування! Цей сай є найкращим!
|
Вiтаю зi святом! Так тримати! Нових перемог та знайомств!
|
С первым днем рождения вас. Всего наилучшего на футбольных полянах и в жизни.
|
Поздравляю с первым юбилеем! Удачи и побед!
|
Мої щирі вітання! Нових досягнень и яскравих перемог!
З.І. Затятий лев, ти коли мені пісню про Львів на пошту закинеш? ))
|
С Днем Рождения Затяті !!!! Побед, дружбы и отличного настроения!!! :)))
|
Вітаю славну львівську команду! Успіхів вам!
|
Мої вітання "Затятим" левам! Нам тільки один рік,але,здається,що ми знайомі значно більше.За цей рік ми знайшли багато друзів.Команда "Затяті" стала другою сім"єюю для кожного з нас.
Вперед,до наступних перемог і приємних зустрічей!!!
|
Затятих з днем народження. Успіхів в житті та на футбольному полі.
|
Треба прикупити коробку "памперсів", пивних "пустушок" і завітати до батьків цих левенят, яким стукнув рочок!)))
=======================
А якщо серьйозно, вітаю "Затятих" з першою значною календарною датою! Ви класна команда, завжди радий буду зустрічі з вами як на футбольних майданчиках так і поза ним, успіхів героям "Рівного"!!!
"В Европе нет спокон веков, дружней ребят с UA-Футбол!!!" (с)
|
С Днем Рождения, ребята! Пусть команда ваша просуществует очень долго!!!!!
|
С Днем рождения Еще одной команды.Желаю вам всего всего и самое главное долгого существования
|
Новых побед, друзей и незабываемых впечатлений от новых встреч как на полях, так и в 3х таймах! С Днём Рождения!
|
За вас "Затятих" левів!!!
За ваш юбилей!!!
Ваши друзья!
|
Мої вітання "Затяті". Бажаю вам подальшого розвитку, футбольних успіхів, а найголовніше - любити футбол і жити футболом ще більше!!!
|
08.07.08 11:39