UA-Футбол

English

Главная

О нас

Форум

Коллекция ссылок

Коллекция эмблем

Информеры

RSS

Телепрограмма

Поиск

Архив опросов

Реклама

Матчи UA-Футбол

Таблицы в MS Excel

Лента новостей

Национальная сборная Украины

Молодежная сборная Украины

Юношеские сборные Украины

Еврокубки

Высшая лига

Бомбардиры

Посещаемость

Карточки

Календарь

Телетрансляции

Дублеры

Первая лига

Вторая лига (гр.А)

Вторая лига (гр.Б)

Кубок Украины

Суперкубок

Кубок Первого канала

Кубок Содружества

Футзал

Наши за границей

ЕВРО-2012

Анонсы матчей и онлайн-трансляции

Рейтинг ФИФА

Рейтинг УЕФА

Рейтинг клубов УЕФА

Евросезоны Украины

Лента новостей

Лига Чемпионов

Кубок УЕФА

Интертото

ЧМ-2006

ЕВРО-2008

ЕВРО-2006 U-21

Кубок Африки-2008

Кубок Азии-2007

Кубок Америки-2007

Испания

Италия

Англия

Германия

Франция

Россия

Реклама
   Форум > Оффтоп

Список тем
Андрей Портнов: Пусть президент зачитывает свои указы Балоге на утренней линейке

Страницы: Все 1 2

Клименца (Киев)

Зараз почитаю також

chuba (Запорожье)
10.05.08 20:20

chuba (Запорожье)

10.05.08 20:17

Ти правий, щось подібні повноваження (на роспуск парламенту та вето) прописані у редакції конституції, яку зараз готують. Тобі також рекомендую почитати

http://www.zn.ua/1000/1550/62872/

Клименца (Киев)
10.05.08 20:20

chuba (Запорожье)

Фанат Дніпра (Дніпропетровськ)

Особисто мені здається (хоча я і не фахівець з права), що якщо описані в статті зміни (особливо що торкається судової реформи), то наша Конституція вийде на якісно новий рівень, і дасть реальний імпульс для серьйозних реформ, а не на рівні балачок та закликів, як це спостерігається зараз

Клименца (Киев)
10.05.08 20:25

10.05.08 20:15

Я с ПР вообще никаких союзов не поддерживаю в принципе!!!! Ты и сам это знаешь,для меня все кто с ними связался-враги! Я не про это!

А если Юля решит снюхаться с ПР ,то она для меня будет тоже врагом!

maxx (dnepropetrovsk)
10.05.08 20:28

Андрей Портнов:

Своими указами пусть президент руководствуется сам, если они выходят за рамки его полномочий......

Чтобы иметь влияние на Конституционный суд, глава секретариата президента и сам президент должны иметь некую позитивную кредитную историю, чтобы им верили.....

___

00000000000.......

Я даже не знаю как «это» прокомментировать…..

Surik (Харьков)

Клименца (Киев)

Щодо судової реформи, можливо, хто зна.

Мені цікаве ще таке - за 2-турової системи, виходитиме коаліція завжди в 226 голосів. А чи не ризиковане це? І яще чувпо ТБ що спікером має бути людина від опозиції .

chuba (Запорожье)
10.05.08 20:38

maxx (dnepropetrovsk)

Юля буде ворогом????

Тоді у другий тур може вийти хтось інший!

chuba (Запорожье)
10.05.08 20:41

Клименца (Киев)

10.05.08 20:18

Почитав я цю статтю. Посаду президента все-таки залишають згідно проекта, але у нього буде повноваження, як у англійської королеви.

"на мій погляд, було б ненормально, якби політичний лідер будь-якою ціною не намагався стати головою держави. "

Так нехай висуває свою кандидатуру на президентських виборах, а не займається тим, у чому ще донедавна звинувачувала Ющенко - у зближенні з ПР під будь-яким виглядом.

І знову питання: невже ти вважаєш, що двопартійна система - це саме те, що потрібно Україні? Ну що докорінно зміниться, якщо у нас як в Італії кожен рік будуть дострокові вибори і партії будуть мінятись місцями у керівництві уряду???

"ЮВТ необхідні конституційні зміни, адже при нинішніх реаліях Секретаріат буде продовжувати робити все, щоб блокувати роботу уряду. "

ЮВТ може спровокувати Ющенка на відставку, піти на президентські вибори і виграти їх.

"а що, парламентська республіка є "лівою" ідеєю?"

Як правило такі ідеї притаманні лівим партіям та рухам.

"це все красиві слова. Зараз секретаріат Президента опанувала найбільша олігархічна структура - Рінат. "

Я не кажу, що Ющенко святий, але в цьому питанні я буду на боці президента не через те, що я його підтримаю ( я в ньому розчарувався повністю ще в 2006 році, коли він поставив Януковича прем'єром), а через те, що я саме за президентську республіку.

І ще: ти помітив, що в Конституції зміни проводять лише у політичних питаннях, хоча є проблеми набагато ширші у питаннях національної безпеки України? Тобто ця війна між Тимошенко та Ющенком показує, що їм начхати на національні інтереси і зараз меркантильні інтереси перш за все для них і це дуже прикро у світлі того, які сподівання на них покладались у 2004 році.

P.S. Ще раз хочу сказати, що я ні в якому разі не підтримую Ющенко, але ще більше я не розумію ЮВТ, яка багато разів казала, що не має нічого спільного з ПР, називала їх бандитами, ворами, олігархами, а зараз готова з ними підтримати Конституцію, як

10.05.08 20:46

Клименца (Киев)

10.05.08 20:25

Згоден, деякі пункти можна взяти до уваги, але ну ніяк не перехід до парламентської республіки...

maxx (dnepropetrovsk)

Я знаю. Я просто спростував твоє припущення про те, що я захищаю Ющенка... Я теж просто нерозумію безпринципність політиків...

chuba (Запорожье)

Не треба ЮВТ зараз це робити і все буде для неї нормально. Вона здатна виграти президентські вибори при нинішній ситуації, але схоже за все хоче поскоріше стати головою держави у будь-якому вигляді, а це не є добрим явищем...

10.05.08 20:50

chuba (Запорожье)

Для меня все кто снюхаются с этой.....ПР -враги!

Снюхается она-значит и она врагом станет!

maxx (dnepropetrovsk)
10.05.08 20:56

Ти знаєш, якщо така Конституція реально буде працювати на розвиток держави, то я за. Хоча багато в чому з тобою погоджуюсь - з політичної точки зору - це дуже ганебно і нечесно по відношенню до тих самих виборців. А чому двопартійна, на скільки я зрозімів 224 мандати будуть розподілені поміж усіма хто набрав понад 1% у першому турі. У такому випадку скоріш за все не буде стійкої опозиції. Також очевидно що буде неформальна коаліція правляяа партія + сателіти (ідеологічн союзники). Це доресі також може бути грунтом для корупції...

chuba (Запорожье)

10.05.08 20:46

1."Так нехай висуває свою кандидатуру на президентських виборах, а не займається тим, у чому ще донедавна звинувачувала Ющенко - у зближенні з ПР під будь-яким виглядом". - ну выиграет она выборы президентские, и что? В парламенте у нас опять большинство соорудят анти президентское, всякие там литвины с петями симоненко вместе с ПР. И что ? опять противостаяния, блокировка парламента? уже проходили это.

"І знову питання: невже ти вважаєш, що двопартійна система - це саме те, що потрібно Україні? Ну що докорінно зміниться, якщо у нас як в Італії кожен рік будуть дострокові вибори і партії будуть мінятись місцями у керівництві уряду???" - э Італія, а є ще Німеччина та Англія

"І знову питання: невже ти вважаєш, що двопартійна система - це саме те, що потрібно Україні? Ну що докорінно зміниться, якщо у нас як в Італії кожен рік будуть дострокові вибори і партії будуть мінятись місцями у керівництві уряду???"Какие национальные интересы ты имеешь ввиду? И неужели ти считаешь, что ныне национальные интересы не защищаются оттого, что существуют какие то проблемы в Конституции? По-моему, их просто здают за деньги, образно говоря, и все.

По поводу ПР и ЮВТ - если будет общая коалиция- это одно. Совместное голосование ситуативное - это совсем другое

Клименца (Киев)
10.05.08 20:59

maxx (dnepropetrovsk)

Доречі, мені видається, що якщо ЮВТ програє сьогоднішній конституційний процес Ющенку, то вона і далі буде премєром, і все буде більш менш стабільно, в іншому випадку можлива серьйозна політична криза. Про подолання інфляції тоді можна буде забути. Хоча зараз і так Ющенко та опозиція роздмухують інфляційні процеси своїми заявами...

chuba (Запорожье)
10.05.08 21:00

10.05.08 20:50

Игорь, может она и выиграет президентские выборы, но большинство в парламенте иметь не будет, это не вариант

Клименца (Киев)
10.05.08 21:00

chuba (Запорожье)

У мене є великий сумнів, що з цією політичною елітою буде розвиток держави. Варто лише поглянути, як вони готують компромати один на одного заради власних меркантильних інтересів. Я розчарувався у Ющенко, схоже за все це ж спіткає і ЮВТ. І що залишається від помаранчевих? Тільки спогади...

Україні треба нова кров - нова політична еліта, але коли вона з'явиться, це велике питання...

10.05.08 21:01

Чесно кажучи я також так вважаю, що не треба було б зараз йти на такий конфлікт з Ющенком. З іншого боку - можливо це лише гра, щоб змусити Президента не лізти, куди не треба? І дозволити керувати уряду, там де він має це робити?

chuba (Запорожье)
10.05.08 21:03

Коли зміняться покоління... мабуть. хто зна...

Принаймні мені здається, що ми не маємо бути столронніми спостерігачами цього процесу. Активність громадянського суспільства також багато чого вартує. І це також стосується таких підкилимних та ганебних по відношенню до один одного дій політиків (про народ я вже не кажу)...

chuba (Запорожье)
10.05.08 21:10

Клименца (Киев)

10.05.08 20:59

"ну выиграет она выборы президентские, и что? В парламенте у нас опять большинство соорудят анти президентское, всякие там литвины с петями симоненко вместе с ПР. И что ? опять противостаяния, блокировка парламента? уже проходили это. "

А що буде у випадку прийняття цієї Конституції? Буде двопартійна система і кожен рік дострокові вибори. Нам це потрібно? А про 2005 рік, якщо ти маєш на увазі... ну так там Ющенко просто не скористався в силу свого непрезидентського характеру повноваженнями, які тоді були у нього. Якщо пригадати рейтинг ПР улітку 2005 року був катастрофічно низький - 9% і все йшло до того, що вони могли стати політичними трупами і бути викинутими назавжди на смітник історії, але Ющенко продався "донецькому " клану, з яким вони відправили ЮВТ у відставку. Після того рейтинг ПР невпинно виріс, а Ющенко почав втрачати довіру виборців...

"э Італія, а є ще Німеччина та Англія "

В цих країнах історично склалось, що оптимальною формою правління є парламентаризм. Англія вже 200 років, як має цивілізований парламентаризм.

"Какие национальные интересы ты имеешь ввиду? И неужели ти считаешь, что ныне национальные интересы не защищаются оттого, что существуют какие то проблемы в Конституции? По-моему, их просто здают за деньги, образно говоря, и все. "

Частково погоджуюсь!

"Совместное голосование ситуативное - это совсем другое " Першим тревожним дзвіночком стало таке ж саме "ситуативне" голосування за закон про Кабмін, який БЮТ прийняв як нібито для того, щоб заставити нерішучого Ющенка розпустити той парламент. Але вже тоді стало ясно, що ЮВТ не зовсім щира, коли розповідає страшилки про ПР і критикувала НУ-НС за такі ж дії.

10.05.08 21:12

А що буде у випадку прийняття цієї Конституції? Буде двопартійна система і кожен рік дострокові вибори.

Як раз тоді дострокових виборів не буде - одна партія формуватиме коаліцію і все. Будуть лише ситуативні голосування інших політ. сил.

chuba (Запорожье)
10.05.08 21:18

chuba (Запорожье)

10.05.08 21:10

Про розвиток громадянського суспільства згоден на 100%. Поки ми самі не навчимося захищати свої права до останнього, навчити політиків поважати народ, ніхто нам цього не запропонує!

10.05.08 21:18

"Чтобы иметь влияние на Конституционный суд, глава секретариата президента и сам президент должны иметь некую"(с)

...

...а сам факт влияния на КС, походу уже явление нормальное..

..главное шоб накая была позитивной и влияй скока душе угодно...:))

УмникХренов (Кремль)
10.05.08 21:37

10.05.08 21:12

Что-то ты путаешь с рейтингом ПР, рейтинг ПР = рейтинг Януковича - явно не 5%. Другое дело, что вся ПР, как сейчас помню, и Степа ГАвришь пригал, голосовали за БЮТ, а пасечник все здал затем - так это тема для другого разговора, мы же говорим о сегодняшнем дне.

"В цих країнах історично склалось, що оптимальною формою правління є парламентаризм. Англія вже 200 років, як має цивілізований парламентаризм." - а в Украине , стало быть, уже много лет цивилизованный институт президентства, при котором страна процветает? 10 лет праления Кучмы - пока весь наш опыт в этом плане, плюс 3 года хаоса кастрированой президентско-парламентской республики.

Про "нещирість" ЮВТ я уже высказался. Для меня индикатор вшивости той или иной политической силы - совместная работа с регионами. провести одно совместное голосование, чтобы ликвидировать хаос и убрать во свояси пасечника и его "сантехника" Балогу - для меня не есть примером тесного сотрудничества. Вот если завтра начнутся рассказы про совместную коалицию, тогда это да, для меня ЮВТ с того момента - политический труп.

Клименца (Киев)
10.05.08 21:56

Клименца (Киев)

Погоджуюсь, треба розділити коаліцію та окремі домовленості щодо правил гри (Коснтитуції).

chuba (Запорожье)
10.05.08 21:58

Нравятся мне эти рассуждения и споры о Конституции….

В нашей стране Конституция – это бумага, которая меньше нужна, чем туалетная бумага.

«Гарант» похерил Конституцию….. С тех пор у нас в стране законы вспоминают и требуют выполнение, когда они «нужны». А когда «не нужны», о них не вспоминают….

Что вам всем ещё надо?….

Surik (Харьков)
10.05.08 22:03

Surik (Харьков)

10.05.08 22:03

Нужна новая Конституция, Сурик!:) Ссылку прочитал, что я в начале давал?

Клименца (Киев)
10.05.08 22:07

Клименца (Киев)

10.05.08 22:07

__

Нужно уважать любую Конституцию, а не ту что "в данный момент" "кому-то" "нравится"….

Surik (Харьков)
10.05.08 22:14

Surik (Харьков)

Кто спорит?я тоже за.

Клименца (Киев)
10.05.08 22:15

Клименца (Киев)

__

Встретишь в Киеве Ющенко, передай ему -

Surik (Харьков)

))))

Surik (Харьков)
10.05.08 22:21

Клименца (Киев)

---

Заранее благодарю….

Surik (Харьков)
10.05.08 22:28

Клименца (Киев)

10.05.08 21:56

У той час у нього був низький рейтинг. Це відмічали всі соціологічні служби, у тому числі і підконтрольні Януковичу.

"а в Украине , стало быть, уже много лет цивилизованный институт президентства, при котором страна процветает? 10 лет праления Кучмы - пока весь наш опыт в этом плане, плюс 3 года хаоса кастрированой президентско-парламентской республики."

При Кучмі, яким би він поганим не був, такого безладу і затяжної політичної кризи не було. Тому вважаю, що президентська форма правління більш ефективна і оптимальна для України.

І взагалі згідно з чинним законодавством, Україна є унітарною парламентсько-президентською республікою, яка себе не виправдовує.

І все-таки я вважаю будь-які навіть натяки на співпрацю з ПР - це є зрада своїм виборцям, тим більше коли вирішується доля країни, а зміни до Конституції можуть серйозно вплинути на подальшу ситуацію в Україні! Ну не вірю я в те, що зараз така загроза політичній кар'єрі ЮВТ, щоб йти на такий крок.

10.05.08 22:31

Страницы: Все 1 2

[Добавить сообщение]

Логин*:
Пароль*:
Запомнить
Сообщение*:

[ Регистрация ] [ Забыли пароль?]

Лента новостей
16 мая

02:29

"Милан" заинтересовался Чехом?

02:28

Дюков: "Петровский" будет реконструирован"

02:23

Гаджи Гаджиев: «В десяти случаях из десяти в пользу «Сатурна» такой пенальти не назначили бы»

02:19

Алекс Фергюсон: «Грант хочет оказать давление на судей в преддверии финала»

02:18

Деку: «В следующем сезоне буду играть в Англии или Италии»

02:17

Эшли Коул: «Не хочу снова проиграть в финале Лиги чемпионов»

02:14

Андрей Воронин: "Мечтал увидеть, как Тимощук поднимет Кубок УЕФА"

02:11

Бояринцев: "Забить "Рубину" - особое удовольствие"

02:09

Шкртел: "Такую игру пропустить не мог!"

02:06

"Барселона" заключила соглашение с MLS

02:05

Каряка: "Судья решил исход матча в пользу "Спартака"

02:03

Гаэлю Клиши предложен новый контракт

01:58

На четыре матча Дунга вызвал 25 футболистов

15 мая

23:17

Аутсайдерский момент истины

23:00

Девичу достаточно 100 тысяч долларов или "благословения" президента

22:57

Марко Девич: "Уже в межсезонье планирую стать украинцем"

22:07

УЕФА не будет штрафовать "Зенит" и "Рейнджерс"

22:05

Арагонес объявит состав сборной Испании в субботу

22:00

Михаэль Баллак: "Я - в порядке!"

21:58

Британский премьер-министр опасается, что Англия останется без чемпионата мира

21:56

Курбан Бердыев: "Пауза "Рубину" как нельзя кстати"

21:55

Матвиенко посоветовала болельщикам "Зенита" учиться у фанатов "Рейнджерс"

21:52

"Зенит" с триумфом вернулся в Санкт-Петербург

21:51

Виталий Мутко уверен, что болельщики "Челси" и "МЮ" приедут смотреть футбол, а не драться

21:49

Перед финалом в Лужниках пройдут учения

21:47

Манчестер возрождается после финала Кубка УЕФА

21:46

Рио Фердинанд останется в "МЮ" еще на пять лет

21:44

Гришин и Волков в финале Кубка России не сыграют

21:42

Жозе Пезейру покинул "Панатинаикос"

21:39

Около шести тысяч стражей порядка обеспечат безопасность на финале Лиги чемпионов

21:38

Ким из "Нанси" перейдет в "Марсель"

21:37

Вадим Рабинович: "Я уже не так уверен, что Премьер-лига вообще возникнет"

21:32

Российская Премьер-лига. 11-й тур. Арбитры тянут за уши "Спартак"!

19:52

Саблич вернется в Киев

19:51

Волонтеры Евро-2012 испытают себя на турнире Банникова

19:37

"Динамо" интересуется защитником "Нанси"

19:32

Евгений Рудаков: "Открытая тренировка - праздник для детей"

19:15

Анатолий Попов: "Вопрос был только один: переносить тур на день вперед или назад?"

19:14

20 травня у Львові відбудеться "Матч поколінь"

19:03

Артем Челядинский: "Нам не хватило стабильности"

17:32

"Металлург" или ФК "Запорожье"?

17:24

Андронов будет комментировать финал Лиги чемпионов на ТРК "Украина"

16:54

Владимир Гоменюк: "Михаил Фоменко всегда нацелен на результат и борьбу"

16:47

Александр Лысенко: "Кравец подъедет позже"

16:40

Рустам Худжамов: "В молодежную сборную привлекался "для мебели"

16:33

Объявлены открытые торги за медиа-права Чемпионата Украины

16:27

Матчи 30-го тура чемпионата Украины перенесены с 18-го на 17-е мая (обновлено)

16:22

Сергей Даниловский: "Зенит" – вот пример"

16:09

Андрiй Воронін: "Я задоволений своєю грою"

16:09

Мирон Маркевич: "В медаль поверили, выиграв у "Днепра"

наверх страницы  ] 

Новости | Футбол в Украине | Зарубежный футбол | ЧМ-2010 | ЕВРО-2008 | Трансляции | Форум | Ссылки | Поиск

Rambler's Top100

© UA-Футбол
Все права на материалы, находящиеся на сайте www.ua-football.com,
охраняются в соответствии с законодательством Украины
При любом использовании материалов сайта, гиперссылка (hyperlink) на UA-Футбол обязательна.

Пишите нам: info@ua-football.com Реклама: reklama@ua-football.com
Администрация: yury@ua-football.com