Вторая лига
Вторая лига

Вторая лига - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Гравці Арсеналу-Київщини - про День Святого Миколая

Гравці Арсеналу-Київщини - про День Святого Миколая


В честь Дня Святого Миколая (19 грудня) гравці білоцерківського "Арсеналу-Київщини" відповіли на наступні питання.

1. Чи вірив ти у дитинстві у святого Миколая?
2. На який подарунок очікував найбільше?
3. Тепер, коли ти вже дорослий, який би подарунок замовив у святого Миколая?

Ярослав Бурдейний, воротар:

Років до десяти я щиро вірив що святий Миколай існує. Пізніше я почав розуміти що подарунки дарують батьки, однак радісна атмосфера навколо цього свята від цього не зникла. Коли в мене народяться дітки, я якомога більше переконуватиму їх що треба вести себе якнайкращі і тоді неодмінно святий Миколай принесе бажаний подарунок.

Найбільш очікуваним подарунком для мене була ігрова приставка "Sony PlayStation" і у восьмирічному віці я від святого Миколая отримав цей подарунок.

У нинішній, важкий для нашої країни час, можна просити тільки один подарунок (швидше не подарунок, а бажання) - щоб у нашій країні нарешті встановився мир у її всіх регіонах. Щоб люди жили щасливо, не хвилювалися щодня за своїх близьких, які з певних причин знаходяться на сході України.

Павло Федосов, нападаючий:

Як і всі діти, я вірив що подарунки під подушку кладе саме святий Миколай, а не батьки. У дитинстві я найбільше мріяв про футбольний м’яч і святий Миколай зрештою здійснив мою мрію.

Важко сказати, хоча від запрошення на перегляд у київське "Динамо" я б не відмовився…

Іван Петрук, захисник:

Звичайно вірив. Коли я був маленький святий Миколай завжди мені приносив подарунок. Зізнаюсь, що кожен рік я з великим нетерпінням очікував на День святого Миколая.

Щороку я найбільше чекав що святий Миколай подарує мені футбольний м’яч. І маю сказати, що він угадував мої бажання. Проте отримував я й інші подарунки, яким теж був дуже радий.

Для себе - футбольного довголіття, для рідних - здоров’я та достатку, для України - миру та злагоди.

Володимир Ординський, півзахисник:

Так, до певного часу вірив і ледь не впродовж усього року чекав на це свято, адже як і всі діти від святого Миколая чекав на подарунки.

Найбільше очікував на солодощі.

У день Миколая Чудотворця хочеться чекати дива. У даний момент хотілося щоб у нашій країни запанував мир та спокій.

Сергій Андрєєв, захисник:

Вірив. Однак лише тоді, коли був зовсім маленьким. Та доволі таки швидко "розкусив" батьків і відтоді достеменно знав звідки під подушкою беруться подарунки.

Я люблю солодощі, тож іх найбільше і очікував.

Щоб у всіх моїх рідних та близьких було все добре. Щоб усі жителі України забули про війну та розбрат. Щоб від Львова й до Луганська, від Чернігова і до Одеси люди жили спокійно й щасливо.

Денис Катрюк, півзахисник:

Так, звичайно вірив.

З дитинства я марив футболом, тож найбільше під подушкою на День святого Миколая хотів знайти бутси. Зазвичай так і траплялося.

Коли став дорослим, зрозумів: на подарунок не варто очікувати, його необхідно заробити.

Максим Литвиненко, півзахисник:

Так, звичайно, маленьким я щиро вірив у існування святого Миколая. Коли став трохи доросліше, дещо почав сумніватися. Сумніви тривали до тих пір, поки особисто не переконався, що в ролі святого Миколая виступають батьки.

Зізнаюсь, я був вельми активною й непосидючою дитиною. Іноді батьки жартома називали мене хуліганом і говорили що я погано поводжуся і замість подарунка, від святого Миколая отримаю різочкою. По чому, самі знаєте…

Та якщо серйозно, я з 8 років займаюся футболом, тож завжди чекав на будь-що з футбольної екіпіровки. Наприклад, футбольну форму, або футболку мого улюбленого гравця Джерарда, або ж просто на футбольний м’яч.

Я завжди хотів щоб у мене з’явився молодший братик, або ж сестричка. І два роки тому моя маленька мрія збулася - у моїй родині відбулося поповнення, народилася сестричка Марія. Ліпшого подарунка годі й було очікувати.

А якщо нині у мене була б можливість святому Миколаю замовити подарунок, я для нашої країни попрохав би миру та злагоди. А для себе особисто спробувати свої сили в сильній українській (а згодом і у закордонній) команді.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус