Аматорський футбол
Аматорський футбол

Аматорський футбол - результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

В Бразилії триває Кубок Націй Данон 2014

В Бразилії триває Кубок Націй Данон 2014


В Бразилії в місті Сан-Паулу розпочався неофіційний чемпіонат Світу серед дітей - Кубок Націй Данон 2014, фінал якого пройде на легендарному стадіоні «Арена Корінтіанс». Україну на цьому турнірі представляє переможець національного відбору - дніпропетровська команда ЗОШ № 141.

В Бразилії триває Кубок Націй Данон 2014 - изображение 1

Нагадаємо, що наші юні співвітчизники (хлопцям лише по 11-12 років) влітку перемоги своїх однолітків у всеураїнському фіналі, який проходив на Арені-Львів та виборили право зіграти у міжнародному фіналі змагань.

На превеликий жаль, продовжити свою успішну ходу в Бразилії нашим хлопцям не вдалося. В досить рівній групі вони здобули лише одне очко, зігравши в нічию з канадійцями. Натомість американцям та переможцям групи франзузам поступилися. Сьогодні на українську команду очікують стикові матчі за 17-32 місця.

В Бразилії триває Кубок Націй Данон 2014 - изображение 2

Натомість поза спортивною програмою турніру наші хлопчаки з користю проводять час. Спілкуються зі своїми однолітками з інших країн та відпочивають. Особливо всіх учасників вразило феєричне відриття турніру, яке підготували організатори "Кубку Націй Данон 2014".

В Бразилії триває Кубок Націй Данон 2014 - изображение 3

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус