Аматорський футбол
Аматорський футбол

Аматорський футбол - результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

Фінішував Кубок Націй Данон 2014

Фінішував Кубок Націй Данон 2014


В бразильському місті Сан-Паулу завершився неофіційний чемпіонат Світу серед дітей - Кубок Націй Данон 2014, фінал якого проходив на легендарному стадіоні «Арена Корінтіанс». Україну на цьому турнірі представляв переможець національного відбору - дніпропетровська команда ЗОШ № 141.

Фінішував Кубок Націй Данон 2014 - изображение 1

Після не надто вдало проведеного групового турніру змагань українська команда продовжила боротьбу у втішному турнірі за 17-32 місця, де наші справи пішли значно краще.

Фінішував Кубок Націй Данон 2014 - изображение 2

В заключний день змагань на нашу команду очікував стиковий матч за 25-26 місця проти Нідерландів. Гра проходила на головному стадіоні м. Сан-Пауло «Арена Корінтіанс». Саме тут влітку цього року проходило урочисте відкриття Чемпіонату Світу, а також було зіграно 6 матчів Мундіалю.

Фінішував Кубок Націй Данон 2014 - изображение 3

Українській команді вдалося продемонструвати свої найкращі якості та перемогти суперника з країни тюльпанів з рахунком 1-0. Це дозволили нашим землякам фінішувати на нехай буде не надто високому, але все ж таки заслуженому в іграх з непростими суперниками 25-му місці.

Фінішував Кубок Націй Данон 2014 - изображение 4

Переможцем Кубку Націй Данон 2014 стала команда Японії, яка у фіналі переграла Парагвай, а в матчі за третє місце чилійці декласували росіян. Змагання завершилися і всі його учасники роз'їхалися по домівках, але про участь у цьому турнірі вони пам'ятатимуть все своє життя...

Всі фото - Катерини Календрузь

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус