Аматорський футбол
Аматорський футбол

Аматорський футбол - результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

Кубок Регіонів УЄФА. АФ П'ятихатська: стабільність ознака класу?

Кубок Регіонів УЄФА. АФ П'ятихатська: стабільність ознака класу?


23-27 вересня в Молдові проходить груповий відбірковий раунд 9-го за ліком Кубку Регіонів УЄФА. Минулого року відбулося жеребкування попереднього і проміжного раунду Кубка Регіонів УЄФА 2014/2015 років. Згідно з яким Україна потрапила до п’ятої групи, де нашими суперниками будуть команди з Іспанії, Північної Ірландії і Молдови.

Україну в цьому турнірі представляє переможець національного відбіркового турніру, що в липні місяці цього року проходив в м. Калуш (Івано-Франківська область) - «АФ-П’ятихатська» з с. Володимирівка Кіровоградської області.

Після поразки в першому матчі турніру від одного з фаворитів змагань збірної Каталонії АФ "П'ятихатській" залишилося боротися за власну честь та престиж країни. Суперником українців у другому турі стала команда Східний Регіон з Північної Ірландії. Цей колектив у порівнянні з нашим, має досвід виступів в Кубку регіонів УЄФА. Так, в попередньому розіграші даного трофею «Східний регіон» виграв одну з груп проміжного раунду і вийшов до фінальної частини змагань, де потрапив в однин квартет з майбутнім переможцем Кубка регіонів УЄФА італійським «Венето», «Східним регіоном» (Угорщина) та азербайджанською «Карачалою». В результаті наш сьогоднійшній суперник зайняв друге місце у групі, поступившись лише італійцям.

Кубок Регіонів УЄФА. АФ П'ятихатська: стабільність ознака класу? - изображение 1

В першому турі 5-ої групи проміжного раунду нинішнього розіграшу Кубка регіонів УЄФА Північні Ірландці з рахунком 5:1 розгромили господарів змагань, «Теленешти». І це за умови, то що, «Східний регіон» з 45-ої хвилини грав у меншості (за фол останньої надії вилучили голкіпера Брайана Нісона) і в їхні ворота був призначений пенальті, який молдавани реалізували.

Кубок Регіонів УЄФА. Проміжний Раунд 5 група

25 вересня 2014 року спортивний комплекс м. Оргєєв

«АФ-П’ятихатська»(Україна)Східний Регіон (Північна Ірландія) 0-4 (0-2)

Арбітри матчу:
Головний арбітр: Завен Оганесян (Вірменія)
Асистенти арбітра: Ванік Сімонян (Вірменія), Віктор Мардар (Молдова)
Четвертий арбітр: Віктор Гечу (Mолдова)

Голи: О’Ріордан, 25; Мюррей, 33, 83; Тонпсон, 70

Попередження: Грибов, 6; Шушпанов, 23; Коломоєць, 64
Вилучення: Грибов, 90+2.
Не реалізований пенальті: Запорожець, 58 (воротар)

«АФ-П’ятихатська»: Саух, Грибов, Петренко, Шпреков, Запорожець, Яременко (Коломоєць, 46), Сапон (Скоров, 41), Білик, Мігаров, Шушпанов, Словак

Східний Регіон: Флад, Макмілан, Армстронг (Гібсон, 75), Ленон, Дойл (Макмюррей, 75), Баклі, Уолш, О'Рідор, Мєррей, Томпсон, Даллас (Келлі, 57)

Удари в ствір: 4-9

Удари повз ворота: 7-6

Незважаючи на ідентичний матчу з іспанцями результат цього поєдинку, можна сказати, що українська команда не була такою приреченою, як два дні тому. Свідчення цьому статистика гри. Українці навіть мали реальну можливість відзначитися, але Запорожець не реалізував пенальті.

В іншому матчі нашої групи господарі змагань команда Теленешти ганебно поступилася збірній Каталонії з рахунокм 0-10. Таким чином в останній день турніру 27 вересня в очних зустрічах іспанці та північні ірландці визначать між собою переможця групи, а українці та молдавани невдаху.

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус