Кубок Украины
Кубок Украины

Кубок Украины - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Кубок України. Тернопіль - Ворскла 1:1 (3:1). Друголіговий прорив


ФК Тернополь переигрывает полтавчан в серии пенальти

Кубок України. Тернопіль - Ворскла 1:1 (3:1). Друголіговий прорив


Кубок України 2013/14, 1/8 фіналу

Тернопіль. Міський стадіон

Головний арбітр: Дяденко В.Г. (Кіровоград)

ФК "Тернопіль" - "Ворскла" (Полтава) 1:1 (по пен. 3:1)

Голи: Богданов 11 - Яхович 53

"Тернопіль": Плетеницький, Богданов, Семенець, Гаврилюк, Полянчук, Сороцький (Тарабалка 60), Кондзьолка, Курило, Курицький, Кльокот, Атласюк

"Ворскла": Казаков, Міщенко (Ребенок 105), Пердута, Сапай, Чеснаков, Дедечко, Маркоскі (Кривошеєнко 62), Янузі, Громов (Яхович 46), Скляр, Даллку

Попередження: Курило 39, Семенець 44, Полянчук 82 - Даллку 7, Скляр 96

Бувають матчі, коли здається – інтриги наче і немає. Полтавська "Ворскла" посідає 6 місце в турнірній таблиці УПЛ, і матч за матчем дивує всю футбольну Україну – чого варта лише нічия в Дніпропетровську у останньому турі. В той же час ФК "Тернопіль", хоч і лідер – але де? У другому (!) дивізіоні. Продовжуємо вбивати інтригу. Полтавчани приїхали основним складом, і в "старті" заявили у порівнянні з матчем проти "Дніпра" лише 2 зміни – воротаря Козакова, та півзахисника Олександра Скляра. Хочу підкреслити написане щойно речення, щоб у когось з читачів не склалося думки, що полтавчани віднеслися до кубка якось "другорядно". Здавалося би – за таких умов "Ворсклі" майже гарантована більш-менш комфортна перемога, та прохід у наступний раунд кубка України.

Але втрутилася фраза, котру так полюбляють говорити всі наші телевізійні футбольні експерти, коли їм бракує аргументації – "это футбол!".

Муніципальний тернопільський клуб зміг зробити те, що так люблять всі тренери – забити швидкий гол. Стартові хвилини пройшли в рівній боротьбі, і запам’яталися тільки ранньою карткою Далкку за фол у центрі поля – уже на 7 хвилині отримувати попередження досить неприємно для гравця лінії захисту. Варто відзначити, що Арменд ювелірно дограв і основний, і доданий час, "висячи" на картці, і раз по раз вступаючи у дуже жорстку боротьбу із нападниками ФК "Тернопіль". Втім, настрій у Далкку був не найкращий – албанець часто апелював як до арбітрів, так і до гравців команди-суперниці. Очевидно, досвідченому захисникові не подобалися їхні дії.

Втім, кому ж може подобатися таке – на 11-ій хвилині м’яч у штрафному майданчику відскочив до Віталія Богданова, і той сильно й чітко пробив в кут воріт. З моєї позиції здалося, що голкіпер міг діставати м’яча, проте круглий якимсь чином таки затріпотів у сітці воріт. Вибух вболівальницької радості (а трибуни були в "переданшлаговому" стані) важко і описати – атмосфера була настільки радісною, що коли Ваш покірний слуга спробував зробити фото радості тернопільських гравців – то це не одразу вдалося, оскільки я в цей момент отримав добрячого штурхана від сусіда по трибуні знизу. Це він на радощах обіймався з усіма… Ну просто єврокубки якісь.

"Ворскла" таким ударом долі не те щоб була надто приголомшена – але нав’язати свою гру супернику іменитим гостям довго не вдавалося. Так, Міщенко при підтримці Дедечка і Громова нагнітав правий край захисту муніципалів, але оборона господарів, зціпивши зуби, страждала – та збоїв не допускала. А тут ще й досить таки відчутний дощ пішов у середині першого тайму, і не припинявся фактично до закінчення першої половини гри. Важко сказати, наскільки він заважав теоретично більш технічним гостям у побудові своїх атак. Як на мене – їм більше заважала недостатня, все-таки, мотивація. Все ж, як не крути, не покидає відчуття, що "Ворскла" лише епізодично "вмикалася" у гру на повну, а більшу частину часу намагалася дочекатися помилки господарів і перемогти "у пів ноги". Як показав результат – розрахунок себе не виправдав. Чому? "Это футбол"!

Перший тайм закінчився при певній територіальній та ігровій перевазі команди гостей, котра не принесла їм забитих голів. У перерві до запасних футболістів ФК "Тернопіль", котрі розминалися на полі вибіг якийсь дядько перед пенсійного віку, і рішуче вимагав від хлопців, щоб ті виконали передачу йому на голову, і він покаже, як треба бити головою. Для цієї високої місії дядько навіть під дощем зняв картуза. Втім, молоді футболісти проігнорували його, тож вболівальнику довелося втішити себе тим, що зміг відправити м’яча у сітку ударом ногою. Під майже оплески трибун у супроводі кортежу стюардів олдскульний фан відправився на трибуну.

Неважко було передбачити, що Сачко проведе виховну роботу із командою, і на початку другого тайму "Ворскла" покаже кращий рівень гри, ніж до того. А тут ще й заміна виявилася супер-вдалою – тільки на 46-ій хвилині Яховіч вийшов на поле замість Громова, а вже на 53-ій опинився в обіймах товаришів по команді. Полтавчани початок тайму провели на швидкостях УПЛ, і м’яч у них забігав між гравцями значно швидше, ніж до перерви. Як результат – Маркоскі видав на фланг на Янузі, Ахмед різко і зряче прострілив – і на дальній штанзі Яховіч в гордій самотності розстріляв сітку воріт – 1:1!

Наступив момент у грі, коли мабуть ФК "Тернопіль" мав найкращу нагоду "розсипатися". "Ворскла" грала різко, на високих швидкостях, захист тернополян з трудом встигав перекривати гравців атаки суперника. В одній з комбінацій полтавчани навіть забили – та арбітр не зарахував гол – офсайд. Трибуни видихнули із відчутним полегшенням. Було очевидно, що відігратися муніципалам буде вкрай складно, тому пропускати не можна у жодному разі.

І вони так і зробили – просто не пропустили. До того ж, за хвилин десять атакуючий запал "Ворскли" чомусь згас. Швидкості стали більш прийнятними для команди другої ліги, а замість різких комбінацій із чіткими пасами – гості все частіше почали використовувати, як не дивно, "лонг-боли". Мабуть не врахували, що у другому дивізіоні таким прийомом нікого не здивуєш – всі так грають, тому захисники до боротьби за такі м’ячі завжди готові, і навики у них відповідні є. Беки тернополян провели хороший, якщо не видатний поєдинок, і навіть якщо помилялися – то підстраховували один одного, і навіть ціною надзусиль – не давали пробивати по воротах. Все ж таки, гостям варто було врахувати, що практично всі гравці ФК "Тернопіль" – місцеві хлопці, і на трибунах були їх родичі, знайомі, друзі… Перед такою аудиторією вони просто НЕ МОГЛИ не викластися на 110%.

Одне слово – як це не було несподівано, та городяни змогли частково вирівняти гру, і хоч не створювали надто гострих моментів – та принаймні давали дуже важливі хвилини відпочинку гравцям захисту. Під кінець основного часу "Ворскла" намагалася "дотиснути" супеника, та тиск був надто слабким.

До речі, про аудиторію – стадіон був майже заповнений, і у другому таймі, а потім і в екстра-таймах - по трибунах покотилася знатна "хвиля". Навіть не беруся згадати, коли таке востаннє було в Тернополі на футбольному матчі. Футбольне свято в повному сенсі цього слова.

Були очікування, що в УПЛ-івських гравців фізики вистачить на значно довший відтинок часу, і вони в додаткових таймах все вирішать. Та, як виявилося, втомилися обидві команди майже однаково. І гості, і тернополяни в екстра-таймах не виділялися якоюсь аж надактивністю. У "Ворскли" все більший об’єм роботи брав на себе "збірник" Дедечко (потужний гравець, здається, зростом вищий за кіпера ФК "Тернопіль") – м’яч його знаходив дуже часто. Та по-справжньому загострити ситуацію Денис зміг - по всіх законах драматургії – вже в самому кінці ігрового часу. Двічі дуже небезпечно пробивав півзахисник полтавчан – але кіпер ФК "Тернопіль" Плетеницький обидва рази продемонстрував, що зарплату отримує зовсім недаремно. І таким чином наче натякнув, що перед серією пенальті він перебуває у хорошому тонусі…

Втім, пенальті – на те вони і звуться "лотерея". Яхович поцілив у перекладину, Сапай – повз штангу, і лише Дедечко зміг пробити Плетеницького. Тим часом муніципали чітко клали м’ячі в сітку воріт, тож коли Плетеницький відбив четвертий удар Ребенка в красивому стрибку – чаша стадіону, здається, не здивувалася, а просто вихлюпнула із себе переможні щасливі крики.

Історична без жодних перебільшень перемога для молодого футбольного клубу "Тернопіль"! І неймовірна футбольна весна для міста – два клуби в чвертьфіналі Кубка Україні. Чи ж Ви могли собі таке уявити?

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
yaspas74 (тернопіль)
А де Динамо.І гра Нива-Славутич може бути лише навпаки.
Взагалі цікаво,якщо Нива попаде на Десну,а Тернопіль на Славутич то
поле визначать по жеребу,чи знову будуть нюанси пункту 16 якщо не помиляюсь
хто менше зіграв в дома з командами одної ліги.
Може хто в курсі.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 82
yaspas74 (тернопіль)
А де Динамо.І гра Нива-Славутич може бути лише навпаки.
Взагалі цікаво,якщо Нива попаде на Десну,а Тернопіль на Славутич то
поле визначать по жеребу,чи знову будуть нюанси пункту 16 якщо не помиляюсь
хто менше зіграв в дома з командами одної ліги.
Може хто в курсі.
Ответить
0
0
Vishnevski (stolica)
Вітаю Тернопіль!
Ответить
0
0
Viktor1977 (х-сity)
Автор хоч би постарався прізвища правильно написати... 1 помилка в складі ФК Т, 1 вже в тексті, хоч в складі Ворскли було правильно... уважніше
Ответить
0
0
yura-demkov (севастополь)
поздравляю тернополь!молдодцы ребята!класный антураж в виде полных трибун ну и когда все ломанулись на поле-это было круто!вот за такие эмоции мы и любим его величество футбол!надеюсь тернополь наконец-то пробьется в первую лигу а потом и на примеру замахнется!удачи вам болельщики этого клуба!
Ответить
2
0
yaspas74 (тернопіль)
Тут дійсно свято.Прості хлопці які отримують по 2000 грн,прості в минулому чи зараз
студенти вийшли на поле проти людей які багато бачили у футболі і дали бій.
Звичайно клас Ворскли чи граців Ворскли значно вищий,але народ вболіває і
підтримує не клас чи гроші,а віддачу своїх вихованців.Я думаю у гравців Тернополя
одна із найнижчих зарплат навіть в другій лізі,тай самі гравці не топ рівня навіть тренер
Ниви казав що ніхто не підходить для Ниви,але сама команда і її дух вселяють надію
і оптимізм в розвиток Тернопільського футболу.
Ответить
5
0
Симон Изгоев (Тутнетам)
1. Тернопольцев с победой! Могу себе представить масштаб праздника! Да еще и после серии пенальти!!! Немного даже завидую!:-)
2. Шо це було, родные? 120 мимут нас мучали организаторы трансляции голыми цифрами он-лайна, вы значиться усиленно им помагали содержанием информации в этих самых цифрах, а потом ещё и проиграли таки!?
3. Думаю выражу общее мнение если потребую компенсацию и оплату неустойки (праздника Кубка) результатом воскресной игры! Очками отобранными у Металлиста!
Что-то мне подсказывает, что этому будут рады не только в Полтаве!:-)
З.Ы. И врё же, ЧТО ЭТО БЫЛО?!
Ответить
3
0
Компетентный (Полтава)
Посмотрел нарезку и даже по забитым голам и серии пенальти у меня создалось впечатление, что "Ворскла" приехала в Тернополь как-бы погулять, а не серьезно играть кубковый матч. Расхлябанность при голе в наши ворота и при пробитии пенальти аж зашкаливает, Казаков вообще ни при делах: гол Богданова 100% на его совести, первые два пенальти вообще куда-то в другую сторону прыгал (третий пенальти, конечно, классно исполнен в "девятину"). Маленько зажрались ребятки, почувствовали себя крутыми мастерами и были справедливо за это наказаны Тернополем. Пусть это послужит хорошим уроком для Сачко и его команды: очень надеюсь, что к матчу с МХ тренер спустит игроков с небес на землю и самоотдача будет максимальной.
Ответить
7
0
вручий (Светловодск)
Доволен за Тернополь.!!! Шара для Ворсклы закончилась.!!!
Ответить
3
2
Yurk0 (Тернопіль)
Відео матчу:
http://www.youtube.com/v/n0qert8KmFU\" />
Ответить
5
0
papa12345 (Львів)
Тернополяни-молодці!!!
Вболівав за вас.
удачі в КУ
Ответить
6
0
mr.immortal (Полтава)
Називається - "плив-плив, а на березі всра..ся!" Тепер всих попусте трохи. а то 6-те місце в таблиці, з грандами нічейки.... Показували вони і "доводили що ми мужики..." Тернопіль - ото мужики, ото в кого яйця є. Краще б неприземлилися із-зі погодніх умов )) Ніяких єврокубків не буде, не чудіть, після зими Ворскла опуститься на своє звичне місце...
Ответить
5
2
Dmytroff (Полтава)
А какая польза Ворскле от лишних игр на кубок? Может и лучше, пусть Тернополь радуется, а наша цель 6 место..
Ответить
3
3
Darmoid (Drogobych)


o.pob28 (Киев)
30.10.2013 22:35

Шановний місто не треба чіпати!


Користуючись нагодою передаю вітання файному місту! Дві ваші команди в чверть фіналі! Це вже празник!
Ответить
4
0
SergeyUa (Днепропетровск)
мои витання :))...но опустимся на землю-следующий тур и вылет.....
Ответить
1
2
жажа_the_best (Харьков)
Ворскла через чемпионат выйдет в Европу.
Ответить
6
4
Victoria_R (Полтава)
Вначале у меня был шок... А потом, остыв, поняла, что есть некая высшая справедливость в этом. В последних 3 играх 3 автогола соперников Ворсклы = 3 незабитых пенальти ворсклянами сегодня. Так что все долги госпоже Фортуне мы отдали и дальше с чистого листа играем так, как умеем!
Ответить
8
1
moderator

o.pob28 (Киев)
30.10.2013 22:35
Andrij Tymchuk
30.10.2013 22:08


Попередження.
Ответить
0
0
Cedar007 (Полтава)
[quote datetime=" 30.10.2013 21:32 " author="цитадель (Черкассы)"] " И что мы имеем: 1/4, две команды со второй, одна с первой, пять с вышки. А вы говорите ОЧ. Такой интриги нигде нет!" [/quote]в прошлом сезоне в Англии в финале играла команда не из премьер лиги. Это нормально. Я рад за Тернополь
Ответить
8
1
Vishnevski (stolica)
Ця команда заткне за пояс половину нашої прем'єр-ліги
Ответить
0
0
MykolaV (Кременець)
Ворскла достойно смотрелась против ФК Тернополь... )))) Тільки зі стадіону прийшов... Матч удался))))
Ответить
7
2
o.pob28 (Киев)
а серия пенальти довольно таки занятной получилось. а Ворскле стоит задуматься что не такие они уже и сильные. пшик...
Ответить
8
2
Гурам Аджоев (барабашова таун)
Тернополь в ЛЧ)))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!


Ответить
9
3
Пришта (Киев)
Такого ще не було ніколи! Дві команди з славного міста Тернопіль у чвертьфіналі! Добре булоб, щоб вони там зустрілись з Десною та Славутичем, то гарантовано мали два першо-друго лігові півфінали! Справжні спортивні ГероЇ- тернополяни!!!
Ответить
17
0
Awful (Киев)
Оу-Оу-оу-оу-еееее! Файне місто Тернопіль!
Ответить
13
0
Галицький Батяр (Леополіс)
Вітаю галицьких побратимів з тернополя з цією історичною перемогою. Від нині я ваш фан. Так тримати!
Ответить
17
0
Severodonchanin (Северодонецк)
Ребята. вы что только родились? вы думаете кто-то даст дойти до финала второлиговым командам?!)))))
Ответить
9
3
Олійник Назар (Тернополь)
А шанс є, і досить не поганий, тому що все буде вирішуватись в жеребкуванні. Може таке статись що команди ПЛ зійдутсья між собою в 1/4 а потім і в 1/2 і тоді ми будем знати що 100 % в фіналі буде команда з 1 або 2 Ліги
Ответить
5
0
o.pob28 (Киев)
все клубы наши, украинские, зачем нагонять? я болею за лучших. Тернополь молодец
Ответить
9
0
Олійник Назар (Тернополь)
Дві команди з Тернополя в 1/4 звісно це не очікувано, шоковано, но не може не радувати =)
Но вот що до Єврокубків, з початку не потрібно так забігати далеко бо попереду ще ж 1/4 і 1/2 фіналу, но всетаки якщо і станетсь таке чудо що команда з 1 чи 2 ліги досягне фіналу то рахую це буде великим мінусом для України в єврокубках і в таблиці коефіцієнтів Уєфа. Звісно я буду дуже щасливим якщо команда з мого рідного міста Тенопіль досягнеться такої мети, но і в цей же час я буду розчарованим в тому що це послабить Україну на Євро-арені.
Ответить
10
2
waldemaar08 (Харьков)
А Ребенок предупреждал...
Ответить
5
1
spinogryz (Симферополь)
[quote datetime=" 30.10.2013 22:16 " author="vityokua (Черкаси)"] " 3:0, а ви кажете жодна команда 2 ліги не перемагали з великим рахунком) Правда в Та" [/quote]Не 3-0, а 3-1
Ответить
2
0
.Masterboy (Дрогобич)
Це був всього-на-всього бувший фк колгоспник, Тернополю треба заспокоїтись і налаштуватись на слідуючого суперника
Ответить
7
7
o.pob28 (Киев)
твои же земляки победили, а ты тут такое несешь... быдло ты, Дрогобич - бич - bitch
Ответить
4
5
yaspas74 (тернопіль)
Не треба на сторінці про Тернопіль нагнітати обстановку.Тернопіль мирне місто
і фани мирні вчора ні фаєрів ні зайвих плакатів тільки хвиля,гімн і гасла в підтримку
команди.А Ворскла досить сильна команда,що і показала на полі.Просто на боці
Тернополя була надвіддача,12-й гравець і удача тому і в лотареї перемогли за що
їм велике спасибі.
Ответить
1
0
DESPOT777 (Киев - Черкассы)
Ответить
0
2
DESPOT777 (Киев - Черкассы)
[quote datetime=" 30.10.2013 21:19 " author="Igorich (Львів)"] " Прізвище жодного гравця тернопільської команди не є знайомим пересічному любителю гри мільйонів. Ото пацани слави добилися, тепер якщо попаде Славутич в 1/4 то і півфінал вийдуть" [/quote] Не нужно громких заявлений...Игра покажет...Славутич и другие перво -второлиговое коллективы равны по силам и своему классу...Очень хочу именно Тернополь увидеть в Черкассах в 1\4 финала...
Ответить
3
2
Кораблестроитель (Севастополь)
Да какая сенсация, фк Севастополь в свое время играя во второй лиге в 1/8 победил тогда очень крепкого середняка УПЛ Металлург Донецк со счетом 4:1, тем самым установив сразу два рекорда - никогда еще ни одна второлиговская команда в официальном матче не побеждала команду УПЛ с крупным счетом (рекорд не побит досих пор) и впервые команда второй лиги тогда вышла в четвертьфинал кубка Украины.
А объяснение этому очень простое. Большинству клубов УПЛ игры на кубок до одного места, только лишняя головная боль, когда игроки низших лиг выходят на эти матчи с запредельной мотивацией с надеждой обратить на себя внимание тренеров команд с более высоким статусом.
Ответить
6
21
Andrij Tymchuk
і шо ти намолов..)ПРОФЕССОР)
Ответить
6
3
vityokua (Черкаси)
1/8 кубка, Славутич - Таврія 3:0, а ви кажете жодна команда 2 ліги не перемагали з великим рахунком) Правда в Таврії молодіжка грала і цей матч їм був не потрібен...
Ответить
7
2
yaspas74 (тернопіль)
За всі вітання велике спасибі! В Тернополі дійсно зараз футбольний бум.
Ответить
14
0
Гринченко Сергей (Алушта)
Удивил Тернополь.Молодцы!Больше нечего и сказать.
Ответить
11
0
o.pob28 (Киев)
Тернополь удивил, хотя припоминаю как они бились с Полтавой, знал что покажут классную игру.
могу поздравить город Тернополь и всех тернополян. Вам есть кем гордиться

Ответить
13
0
vitmast (Полтава)
поздравляю колег из Тернополя с победой !!! успехов в дальнейших играх!!!!!
Ответить
17
0
yaspas74 (тернопіль)
Тернопіль, Славутич, Десна, Нива

Igorich (Львів)

30.10.2013 21:36
А ще весною ця четвірка різалась в західній групі другої ліги.
Непруха Полтаві з Тернополем,Два прольота на кубок,поразка вдома
і невиїзд в Тернопіль.
А Надалу треба шукати спонсорів.
Ответить
11
1
AtamanShkuro (Одесса)
поздравляю!!!молодцы хлопцы!
Ответить
8
0
Andrij Tymchuk
тільки зі стадіону...захрип(і всі десь 12 тис. також)молодці ТЕРНОПІЛЬ!!!ГЕРОЇ НАШОГО ЧАСУ!!!!ВОРСКЛА НІЯКА )))ТЕПЕР ШАХТУ НА НІЖ!!

Ответить
10
6
cadet Васько (Тернопіль )
Вітаю всіх Тернополян з перемогою!!!! Сьогодні в Тернополі справжнє свято!!! Слава Україні! Героям слава!!! Прості молоді хлопці із ФК "Тернопіль"-сьогодні справжні героЇ! Ми Вами гордимося!
Ответить
16
0
cadet Васько (Тернопіль )
Вітаю всіх Тернополян з перемогою!!!!Сьогодні в Тернополі справжнє свято!!!Слава Україні!Героям слава!!!Прості молоді хлопці із ФК "Тернопіль"-сьогодні справжні героЇ!Ми Вами гордимося!
Ответить
19
0
cadet Васько (Тернопіль )
молодці!!!!
Ответить
7
0
Нецівка Лёша (Киев)
ой!! В Лізі Європи)))
Ответить
2
0
alexsashka (Rogan)
[quote datetime=" 30.10.2013 21:22 " author="Днепр1812 (Днепролетровск)"] " Кубок очень нужен хорькам..." [/quote]"хто всрався - невістка"
Ответить
14
0
ts0y (Чернигов)
[quote datetime=" 30.10.2013 21:32 " author="цитадель (Черкассы)"] " И что мы имеем: 1/4, две команды со второй, одна с первой, пять с вышки. А вы говорите ОЧ. Такой интриги нигде нет!" [/quote]2 вторая, 2 первая, 4 вышка, если быть точным
Ответить
9
1
цитадель (Черкассы)
Ок!
Ответить
0
0
Roo (Тернополь)
почему одна? Славутич ведь тоже прошел... ;)
Ответить
5
2
vitmast (Полтава)
В этом сезоне много деньжат из чернигова киевской области и 2Х тернопольской области осядут в карманах олигархов премьер лиги
Ответить
1
14
цитадель (Черкассы)
И что мы имеем: 1/4, две команды со второй, одна с первой, пять с вышки. А вы говорите ОЧ. Такой интриги нигде нет!
Ответить
18
4
Igorich (Львів)
Тернопіль, Славутич, Десна, Нива
Ответить
12
1
PGV (Запорожье)
...ну ладно Металлург,у нас снова перемены,нервотрепка...да и место в таблице соответствущее..в чем проблема Полтава? Вы же "спецы"?Вы же себя уже в ЛЕ видите...:))))
Ответить
8
2
Вболівальник (Київ)

Розіграш досить врожайний на несподіванки.Тернопіль, Десна і Славутич дебютуватимуть в 1/4.

Вітання двом володарям і фіналісту минулих розіграшів.))
Ответить
11
0
justim87 (RiVNE)
Невже хтось з 1 ліги буде в лізі європи?
Ответить
19
1
Нецівка Лёша (Киев)
В першій лізі грає:

Команда переможець Кубка країни

АБО

якщо переможець Кубка країни являється Чемпіоном країни, то попадає фіналіст.
Ответить
0
5
Bugs (Полтава)
КАКОЙ ЧЕМПИОН? почитай регламент, там не только чемпион
 
1
1
Mangoal (Sumy City)
если победитель кубка Украины пробился в еврокубки и через чемпионат, то есть занял место с 1-го по 5-е, то в ЛЕ попадает финалист.
 
3
2
vityokua (Черкаси)
Вітаю Тернопіль!!!
Надіюсь у 1/4 не гратимем разом (хотілося б побачити когось із грандів), хоча так би була можливість у однієї з команд попасти у 1/2.
Ответить
19
0
Днепр1812 (Днепролетровск)
Кубок очень нужен хорькам...
Ответить
4
24
Харьков Ялта (Ялта)
а Харьков тут при чем?
комплекс неполноценности житья не дает?
Ответить
17
5
Волоський Борис (Тернополь)
Супер!!!Тернопіль кращий!
Ответить
20
1
РОМБ (Запорожье)
Даешь тернопольский финал!!!
Ответить
30
1
Boris Janischevskiy
Даєш!
Ответить
3
0
Washakie91 (Севастополь)
Круто. неожиданно. Новая "сенсация"
Ответить
23
0
Portos (Симферополь)
А "Ворскла" всё ждала, когда же хозяева себе забьют?... Ну вот они на вас и забили, несмотря ни на какие авторитеты...
Ответить
23
0
o.pob28 (Киев)
и многие полтавцы, которые обсирали лидера Второй лиги, позакрывали рты.
вот вам и Тернополь. победил Полтаву, теперь и Ворсклу!!!
у меня нет слов, тернополяне красавчики с большой волей к победе!!!
Ответить
39
1
Igorich (Львів)
Прізвище жодного гравця тернопільської команди не є знайомим пересічному любителю гри мільйонів. Ото пацани слави добилися, тепер якщо попаде Славутич в 1/4 то і півфінал вийдуть
Ответить
31
1
opillja (Франківськ)
Уррррррррррррррррррррррррррррррррррра!
Ответить
27
1
il calcio (Тернопіль)
Вітаю рідне місто з двома командами в чвертьфіналі кубку. Такого ще не було.
Ответить
43
0
UA Hero (Chernivtsi)
Тернопіль, ви супер!!! )))))))))
Ответить
32
1
marakana (Полтава)
позорище!!!
Ответить
21
6
Rezerf (Чернигов)
Опа, фарт закончился.
Вітаю, Тернополь.
Ответить
34
3
Харьков Ялта (Ялта)
во денек сегодня
Тернополь - молодцы
Ответить
35
0
Anorsios (Беляевка)
Тернополь, молодцы!
Ответить
38
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус