Первая лига
Первая лига

Первая лига - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

"Динамо-2" виходить до фіналу Меморіалу Макарова

"Динамо-2" виходить до фіналу Меморіалу Макарова


XVIII Меморіал Макарова. Півфінал

27.01.2013. Манеж НТБ "Динамо". Конча-Заспа

"Діназ" (Вишгород) - "Динамо-2" - 0:2 (0:0)

Голи: Коркішко (65), Єрмаченко (83).

Склад "Динамо-2": (1-й тайм): Кичак, Прокипчук, Козлов, Бутенін, Остапенко, Шевчук (Ісраїлов, 40), Морозенко, Боровик, Теміле, Хобленко, Імамвердієв

(2-й тайм): Кичак, Воронков, Кушніров, Коркішко, Фаворов, Суарес, Прокипчук (Єрмаченко, 75), Чорноморець, Ісраїлов, Лухтанов, Симович.

У півфінальному матчі Меморіалу Макарова динамівцям протистояв вишгородський "Діназ".

Гру команди розпочали обережно, адже занадто високою була ціна помилки. Кілька разів Артему Кичаку довелося ефектно, а головне, ефективно грати на виходах, кулаками вибиваючи м'яча. У динамівців запам'ятався хороший прохід Олексія Хобленка по лівому флангу та навіс від лицьової лінії, після якого Франк Теміле спробував пробити через себе - трохи неточно.

Сергій Шевчук ледь не замкнув простріл із правого флангу того ж Теміле. Непогано пробивав по воротах із середньої дистанції Євген Морозенко - поруч зі стійкою. А ось ближче за всіх до того, щоб вивести свою команду вперед, був 10-й номер номінальних господарів Мелешко, який підхопив м'яча у штрафному майданчику, і несильно покотив його з кількох метрів у нижній кут воріт, під саму стійку. Лише відмінна реакція Кичака змогла врятувати динамівців - Артем у напівшпагаті дотягнувся до м'яча й ліквідував загрозу. А незадовго до свистка на перерву неприємність сталася із Сергієм Шевчуком, який "смикнув" задній м'яз стегна та не зміг продовжити гру. Замість нього місце на правому фланзі атаки зайняв Ахлетдін Ісраїлов. "Діназу" на останніх хвилинах вдалася непогана атака, але хороший навіс із флангу на дальню стійку нападник суперника замкнути не спромігся.

У перерві Андрій Гусін змінив майже весь склад за винятком Кичака та Ісраїлова. Динамівці почали грати активніше. Спочатку чудовий дальній удар метрів із 24-х вдався Фаворову, але м'яч пролетів у сантиметрах від стійки. А вже в наступній атаці Дмитро Кушніров класно навісив із правого флангу на дальню стійку прямо на голову Ісраїлову, Аха майстерно спрямував м'яча під поперечину з відскоком від газону, дезорієнтувавши воротаря, але трохи вище цілі!

Гол, як говориться, був лише справою часу. Він стався на 65-й хвилині, а гольову комбінацію розпочав Кушніров, закинувши м'яча на хід Прокипчуку. Ярослав промчав із м'ячем правим флангом та виконав чудову передачу на протилежний кут воротарського майданчика. Воронков завбачливо пропустив м'яча, а Коркішко , як виявилося згодом, забив переможний м'яч.

Справедливості заради необхідно зазначити, що й "Діназ" не відсиджувався біля своїх воріт. Вишгородці організували кілька небезпечних атак, після яких або захисникам доводилося в останній момент вибивати м'яча, або Кичаку вступати у гру.

Впевненості підопічним Гусіна додав вихід на поле Олександра Єрмаченка, який спочатку класно прорвався флангом, а незабаром збільшив перевагу своєї команди, спрямувавши м'яча точно в дальній кут після скидки Воронкова.

У фіналі Меморіалу Макарова, який відбудеться у вівторок о 13:00, "Динамо-2" зіграє зі чернігівською "Десною".

Оцените этот материал:
Источник:
ФК "Динамо" Киев
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус