Первая лига
Первая лига

Первая лига - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Яворський: Шість футболістів залишили Ниву

Яворський: Шість футболістів залишили Ниву


Головний тренер тернопільської Ниви Ігор Яворський розповів про поточну ситуацію в клубі, який, нагадаємо, переживає значні фінансові труднощі:

"Дзвонять мої знайомі, друзі, повірте, мені дзвонять і з Москви і з Канади, і хвилює доля "Ниви", дзвонять вболівальники, фанати. Я їх розумію. На сьогоднішній день, десь 6 футболістів нашої команди вже покинули команду, находяться в інших клубах. Ну, я би так сказав, ще є надія в тих футболістів, які залишились, що все таки футбольний клуб "Нива" збереже своє існування в першій лізі, тому, що команда, повірте, пристойно виступала в першій лізі, йде на сьомому місці і загубити сьогодні команду для нашого краю, я думаю, що це неприпустимо", - розповідає Яворський.

"Вчора вже був призначений новий голова обласної держадміністрації, от, пан Сиротюк, я думаю, що можливо я схожу до нього і чесно скажу, вже буду ставити більш так серйозні питання, тому, що часу мало і ми повинні чітко визначитись - потрібна футбольна команда "Нива" для нашого краю, для нашої області, чи непотрібна. Я прекрасно розумію, що сьогодні дуже критична ситуація в країні, мабуть не до футболу, от. Але тим не менш. Ми повинні зробити все для того, щоб зберегти команду", - заявив головний тренер Ниви.

Сам Олег Сиротюк повідомив, що провів зустріч з тернопільським міським головою Сергієм Надалом і головою Тернопільскої обласної ради Василем Хомінцем, з якими обговорив питання функціонування "Ниви" і можливі шляхи виходу з кризи.

Раніше захисник "Ниви" Віталій Романюк розповів, що через невизначену ситуацію футболісти шукають собі нове місце роботи.

Оцените этот материал:
Источник:
tv4.te.ua/
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус