Перша Ліга
Перша Ліга

Перша Ліга - результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

Івегеш: Молодь має доводити, що вона достойна грати в основному складі

Івегеш: Молодь має доводити, що вона достойна грати в основному складі


Головний тренер ФК "Тернопіль" Василь Івегеш розповів про підготовку його підопічних до наступного календарного матчу проти охтирського "Нафтовика" та з якими проблемами зіштовхнулися тренери.

– Як готуєтеся до гри з "Нафтовиком"?

– Працюємо в звичному режимі. Як завжди, по середах проводимо контрольні матчі. Продивлялися наскільки готовий до гри в Охтирці той чи інших футболіст, адже після середи фактично визначаємо той склад, який гратиме в офіційному матчі 28 вересня.

– Чи маєте проблеми з кадрами?

– Проблеми, як і в усіх командах. Вийшли на 10-й тур, а тому вже починають даються взнаки травми. Півзахисник Василь Чорний, як уже повідомлялося до завершення осінньої частини чемпіонату не вийде на поле. Після вчора наклали гіпс іншому гравцю середини поля Роману Гаврилюку, котрий отримав травму під час поєдинку з "Буковиною". Застудився нападник Богдан Семенець, котрому дали два дні відпочинку , але ми сподіваємося, що вже завтра він працюватиме в основній групі.

– Хто може достойно замінити гравців основи?

– Планували випустити в основі молодого нападника Артура Дорі, однак у наші плани довелося внести корективи. Адже Дорі у Чернівцях отримав червону картку і змушений буде пропустити матч у Охтирці. Сподіваюся, що на проблемних місцях вдало зіграє Тарас Гром’як, непогано на тренуваннях виглядають Іван Тарабалка та Юрій Соколовський. Настав час молодих, які мають доводити, що вони достойні грати в основному складі.

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус