Первая лига
Первая лига

Первая лига - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Тернопіль - Геліос 1:0. Післяматчева прес-конференція Василя Івегеша

Тернопіль - Геліос 1:0. Післяматчева прес-конференція Василя Івегеша


Сьогодні відбувся матч першої ліги між "Тернополем" та "Геліосом", який закінчився премогою хазяїв з рахунком 1:0 .

Післе матчу головний тренер "Тернополя" Василь Івегеш прокоментував гру:

"До цієї гри ми готувались як ніколи тому, що команда у лідируючій групі. Я був би задоволений навіть нічийним результатом.

Якщо взяти взагалі гру, то в першому таймі у нас було завдання не пропустити і при цьому намагатися забити граючи на контратаках.

У команди зараз дуже багато проблем. П'ять футболістів випало з основного складу, на сьогоднішній день в заявку потрапило лише сімнадцять футболістів, вісімнадцятий навіть не роздягався, бо був хворий. Також в заявку потрапив молодий перспективний Тракало Олег 1998 року народження."

- Наступний виїздний матч з Олександрією, які футболісти вже відновляться до того часу і що ви чекаєте від цього матчу?

" Ви знаєте, що через позачергові вибори ми вимушені грати вже в четвер, і головне завдання постає відновити футболістів до гри. Я зрозумів, що Богданов ще не готовий поїхати на виїзд, розраховуємо, що Громяк вже завтра зможе тренуватися в загальній групі і будемо його готувати до цієї гри. А за Чорного і за всіх інших говорити ще рано.

Головне завдання на гру не втратити очки було виконане, так що їдемо в Олександрію на прогулянку (сміється)".

- Ви довіряєте гру молодим гравцям, яким лише вісімнадцять, дев'ятнадцять років і вони показують результат, з чим це пов'язано?

"Стосовно молодих гравців мені вже задавали подібне питання на початку чемпіонату, що мовляв в нас немає лавки запасних. Ви знаєте, я не можу посадити на лавку людей, яких потрібно купувати, я можу користуватися лише тими, хто в мене є, і дякуючи тому, що в нас є студентська ліга і в ній ми десь награли, десь вдосконалюємо таких футболістів, як Соколовський та Рибалко, який два голи забив у студентській лізі. Вже й Дракало підходить до нас. Це наш ліцеїст, на якого в нас великі сподівання. Я хочу сказати, що задоволений тим, що дублючі склади "стукають нам в двері" і допомогли команді в такі тяжкі часи.

- Богдан Семенець став кращім бомбардиром після цього голу, ви не боїтеся, що його знову почнуть смикати взимку?

"Богдан Сименець - це наша людина і він гравець нашої команди, але жовту картку можна було б і не отримувати. Але я все одно радий за нього та за всю команду. Де він гратиме надалі буде видно, але зараз він гравець нашої команди і став бомбардиром в ній.

Стосовно суперника, то після пропущеного голу їх команда пішла в перед і мала декілька моментів, але футбольне щастя було на нашому боці".

Оцените этот материал:
Источник:
ФК Тернополь
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус