Перша Ліга
Перша Ліга

Перша Ліга - результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

Вадим Колесник: Незвично бачити Сталь А внизу турнірної таблиці


Сталь А - Нефтяник. Послематчевое интервью Вадима Колесника

Вадим Колесник: Незвично бачити Сталь А внизу турнірної таблиці


Головний тренер охтирського "Нафтовика" Вадим Колесник прокоментував матч проти алчевської "Сталі" (2:1).

- Ми знали, що команда суперника кваліфікована, хороша, але має певні проблеми через те, що останнім часом проводить ігри не в себе вдома, що футболісти не мають можливості проводити нормальний тренувальний процес при підготовці до календарних матчів. Але все одно їхній клуб знаходиться внизу турнірної таблиці – аж незвично їх там бачити. Ми знали, що "Сталь" буде битися з усіх сил за результат, за перемогу, за очки. Ми постаралися залишити їх без "козиря", адже вони вміють добре володіти м’ячем, створювати моменти. Ми ж змогли цьому перешкодити і нав’язати власну гру. Часом це виходило – забили швидкий гол, проте кінцівку зустрічі змазали, пропустивши необов’язковий м’яч у власні ворота. Тому трохи довелося понервувати.

- Чи задоволені Ви діями своїх футболістів?

- Результат є, і це вже дуже добре. Маю, звісно, питання до своїх підопічних, адже можна було б цю гру спокійно виграти і не нервувати. Але зараз по гарячих слідах виказувати претензії комусь не хочеться. В принципі всі хотіли грати, билися за результат і добилися бажаного. Лише хочеться привітати всю команду з перемогою.

- Ваш колега протягом зустрічі був явно незадоволений діями арбітра у цьому поєдинку. Чи можете ви погодитися, що головний арбітр у своїх діях сьогодні був дещо некомпетентний?

- З цим важко погодитися. Він (Вадим Плотніков – прим.авт.) з перших хвилин почав вести себе надто агресивно по відношенню до суддів, і це все, так би мовити, передалося його гравцям. Вони, звісно, теж почали нервувати, всі чомусь почали кричати... Особисто я вважаю, що тренер, а тим більше головний тренер, має показувати приклад для наслідування і заспокоювати футболістів, а не заводити. Тому я не погоджуюся з ним. Рефері судять так, як уміють. Судді є різні, і у нас трапляються деякі... Але моменти, якщо переглянути, можна трактувати по-різному. Арбітр вирішує. Не розумію, в чому сенс сваритися і так заводити команду?

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
sky-support (Ахтырка)
Нефтянику только побед.
Відповісти
1
0
Повернутись до новин
Коментарі 1
sky-support (Ахтырка)
Нефтянику только побед.
Відповісти
1
0

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус