Перша Ліга
Перша Ліга

Перша Ліга - результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

Олександрія - Тернопіль 4:0. Післяматчева прес-конференція Василя Івегеша

Олександрія - Тернопіль 4:0. Післяматчева прес-конференція Василя Івегеша


Післяматчева прес-конференція головного тренера ФК "Тернопіль" Василя Івегеша.

– Ми приїхали до Олександрії до команди, яка у цьому чемпіонаті не програвала. Ми знали, куди їдемо, але не думали, що стільки пропустимо... Розраховували, що зробимо якусь інтригу. Практично 30 хвилин нам не вдавалося це зробити. Завдання у команди було витримати перший тайм, а у другому таймі, в деякій мірі, витримати перші 15-20 хвилин, та десь контратакувати. Але у першому таймі, практично за 9-10 хвилин, ми пропустили три голи. Команда пропустила перший гол і почала швидко відіграватися та одразу пропустила другий та третій м’ячі. Перед другим таймом довелося розповідати с ким ми граємо, що це за команда, яка вже одною ногою у Прем’єр-лізі... Тому у другому таймі ми трошки справилися, вирівнялися, але пропустили четвертий необов’язковий гол. Вітаю команду с перемогою. Ця команда однозначно готується вже на Прем’єр-лігу. Бажаю їй успіху.

– Ви самі казали, що команда "Олександрія" дуже серйозна і буде важка гра. Не сталося так, що ваші гравці з цими думками вийшли на поле та були дещо пригнічені? Бо було видно, що ваші футболісти бояться йти вперед і лише після пропущеного голу вони почали діяти більш гостро.

– Ми не маємо такого великого досвіду гри з командами Прем’єр-ліги. Лише того року у Кубку України ми грали з "Ворсклою". Тому ми побудували сьогоднішню гру від оборони. І ви бачили, що коли ми пропустили гол і пішли вперед, то одразу отримали ще два голи. З такими командами неможна грати у відкритий футбол... Хоча ми і розуміємо бажання наших молодих виконавців так грати. Ми їхали сюди не програвати, а бодай за одним очком, але цього не сталося. Ми відкрилися і отримали.

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус