Іван Скіцко: Легкої перемоги не було

Іван Скіцко: Легкої перемоги не було


Посля матчу «СумДУ» - «Ураган» головний тренер івано-франківців Іван Скіцко поділився своїми враженнями від першої перемоги команди у цьому сезоні під час післяматчевої прес-конференції

- Скажіть, будь ласка, як Ви оцінюєте сьогодні гру своїх підопічних? Що Вас задовольнило і які враження від матчу?

- Перш за все – враження позитивні. Хотів би привітати «СумДУ» з поверненням у великий футзал. Незважаючи на поразку, сумчани склали досить приємне враження. В принципі, сподобалась команда, хоч рахунок і 1:6. Це – не лукавство. Я знаю, що команда ще буде свої очки набирати, і це буде гідний суперник. Наш план на гру був виконаний. Хлопці виконали всі цілі та завдання, які ми поставили перед матчем. Знову ж таки – рахунок 1:6, але легкої перемоги не було. Господарі завжди тримали нас у напрузі та пресингували. І це досить непогано у них виходило. З великими зусиллями ми здобули цю перемогу.

- Скажіть, коли було вилучено Сімку, Ви взяли тайм-аут для того, щоб заспокоїти команду?

- Перш за все – ми нервували на полі. Рішення судді було дуже спірним. Однозначно – хотів заспокоїти хлопців та заспокоїтися сам, бо гра вдавалася, все було добре. Команди грають у фут зал. Чому судді мають лізти у ці питання? Сто відсотків, у той пропущений гол втрутилися судді. Знову ж таки: це наш другий виступ у Екстра-лізі і перша перемога, і тому емоції вирують.

- Коли Ви довірили місце у воротах зі стартових хвилин Бірову, це був ризик чи осо знане рішення?

- Ніякого ризику не було. У передсезонних турнірах Біров показав, що він – конкурентний воротар. І, так як у першій грі Колток, на нашу думку, не виручив, ми дали шанс молодому Бірову. Він повністю виправдав надії. В принципі, це було заплановано.

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус