Прем'єр-Ліга
Прем'єр-Ліга

Прем'єр-Ліга - результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

Говерла - Дніпро 0:2. Свято в умовах страждання


Грозний був близький до того, щоб зупинити команду Рамоса

Говерла - Дніпро 0:2. Свято в умовах страждання


УПЛ, 20-й тур

Ужгород. Стадіон "Авангард"

Головний арбітр: Юрій Вакс (Сімферополь)

"Говерла" - "Дніпро" 0:2

Голи: Коноплянка 63, Джуліано 90+5

"Говерла": Шевченко - Люлька, Лисицький, Акакпо, Орос (Уоллес 18), Хомин (Ле Таллек 73) - Шарпар, Кочиш, Буяльський, Фещук - Шацьких (Трухін 73)

"Дніпро": Бойко - Федецький (Селезньов 46), Мазух, Дуглас, Стрініч (Кулаков 46) - Канкава, Ротань (Кравченко 60) - Матеус, Джуліано, Коноплянка - Зозуля

Попередження: Кочиш 53 - Коноплянка 52, Канкава 59, Матеус 90+1

Вилучення: Кравченко 61

Великі команди повинні вміти не тільки вигравати, але й програвати. Не можливо довгу турнірну дистанцію пройти без втрат та осічок, але можливо ці осічки компенсувати наступними перемогами. Часовий відрізок від вечора неділі до вечора четверга ознаменувався черговим футбольним скандалом, закрученим навколо "Дніпра". Поразка дніпропетровців в Одесі викликала великий резонанс, думки розділились, правих визначити було неможливо. То, напевно, невід'ємна складова футболу, але от що трохи неприємно здивувало – то надто активна участь людей зі стану "Дніпра" в скандальних дискусіях. Після бою – яким би той бій не був – кулаками не махають, а готуються до реабілітації… Для "Дніпра" можливістю тієї реабілітації ставав матч в Ужгороді, проти місцевої "Говерли".

В’ячеслав Грозний ніякого секрету не відкрив, зауваживши перед поєдинком, що його команді в боротьбі з "Дніпром" буде надзвичайно складно. Колектив Хуанде Рамоса зараз демонструє сучасний, прогресивний футбол, який в Україні по праву може вважатись найкращим. З іншого боку, не варто було думати, що "Дніпру" проти "Говерли" буде просто. Як відомо, проти класу суперника є чудовий прийом – дисципліна. За рахунок неї, а також за рахунок шаленої самовіддачі, бажання проявити себе та підтримки вболівальників, "Говерла" в цьому сезоні дала гідний бій майже всім фаворитам. Сьогодні, попри ранній час початку матчу та будній день, на трибунах ужгородського стадіону зібралось теж чимало глядачів. "Говерла", яка остаток сезону може проводити саме для своїх вболівальників, готувалась влаштувати претенденту на чемпіонство "гостинний" прийом.

Не даремно ж В’ячеслав Грозний, як і в першому поєдинку між цими командами, випустив зі старту номінально трьох центральних захисників. Серж Акакпо та Віталій Лисицький – звична пара стопперів, а сьогодні їм ще допомагав Крістіан Орос. Сергій Люлька і Андрій Хомин традиційно розмістились на флангах. Як і очікувалось, на лаві запасних залишився Сотіріос Балафас, поступившись місцем в центрі поля Развану Кочішу. Віталій Буяльський та Максим Фещук працювали на флангах півзахисту, а Максим Шацьких виступав в ролі наконечника атак. А ворота, що цікаво, захищав Олексій Шевченко. Олександр Надь не потрапив навіть до заявки. Очевидно, в основного голкіпера "Говерли" наявні якісь проблеми зі здоров'ям.

А от в "Дніпра" було все прогнозовано. Денис Бойко – голкіпер, Артем Федецький, Дуглас, Онджей Мазух, Іван Стрініч – захисна лінія. Руслан Ротань та Джаба Канкава – два опорники; вище них діяв Джуліано, Матеус і Євген Коноплянка зайняли свої місця на флангах півзахисту, а Роман Зозуля виконував роль нападника.

Все виглядало так, ніби для "Говерли" то був матч життя і смерті. В’ячеслав Грозний із самого початку зайняв місце на краю технічної зони, і присів на лаву аж під кінець тайму. Наставник дуже емоційно вимагав від своїх футболістів грати близько з опонентами, але при тому не кидатись на гравців "Дніпра", а просто грамотно тримати позиції. І дійсно, варто визнати, що у першому таймі "Говерла" зіграла майже ідеально у відповідності до своїх можливостей. Тотальний, дуже дисциплінований захист не давав технічним і швидким гостям розгулятись, а наприкінці тайму ужгородці ледь не спіймали суперника на контратаці.

Почалось уже з обміну спробами: Шарпар на 4-й хвилині головою пробивав по воротам Бойка, а за мить Ротань довгим пасом намагався відрізати захисників "Говерли" від гри, але закарпатці прочитали задум капітана "Дніпра". Хвилини з 10-ї гра велась виключно на половині поля "Говерли", але до небезпек доходило вкрай рідко. Господарі обрали ризиковану манеру: сіли глибоко в захист, дали можливість навіть крайнім захисникам "Дніпра" – Стрінічу та Федецькому – прописатись на половині поля суперника. За такої ситуації один необачний рух, одна помилкова дія могла зруйнувати весь план В’ячеслава Грозного на гру. Але "Говерла" терпіла… Простріл Стрініча перехопили, забіги Коноплянки перервали. І тут господарі вирішили вибігти в контратаку, але нічого, крім неприємностей, для себе не знайшли. Орос відкривався під пас із глибини, пішов у зіткнення з Бойком, після чого покинув поле тільки за допомогою медиків. Захисника госпіталізували, наклали кілька швів.

Вийшов Уоллас, який не став змінювати Хомина на лівому фланзі, а грав саме на позиції Ороса. Хомин, до речі, трохи пізніше теж мав момент, але пробив надто просто для Бойка, а ще пізніше отримав ушкодження. На щастя для В’ячеслава Грозного, цього разу обійшлось без заміни.

Гра була дуже важкою для "Дніпра". Команді Хуанде Рамоса не давали простору і за таких умов нівелювались сильні якості Зозулі, Коноплянки, Матеуса. Намагався вести гру Ротань, роздаючи паси з центру поля. Руслана в районі 22-ї хвилини збили якраз на лінії штрафного майданчика, але Коноплянка зі штрафного пробив у когось із гравців "Говерли".

Найчастіше атаки "Дніпра" завершувались прострілами. Активніше працював лівий фланг, де Стрініч вже діяв наче гравець атакувальної ланки. Простріл хорвата, потім та ж сама дія у виконанні Коноплянки, ще пізніше загострював уже Матеус – все то були напівмоменти, із яких "Дніпро" міг витиснути користь тільки за умови необачної гри суперника.

Під кінець тайму Говерла зуміла гру від своїх воріт відвести. Фещук, Буяльський на флангах, а Шацьких по центру намагались якнайдовше тримати м’яча, вигадувати щось нестандартне. Апогей боротьби в першому таймі настав в останню 5-хвилинку, коли у "Дніпра" пройшли дві дуже небезпечні атаки (спочатку пробивав Коноплянка, потім – Зозуля після пасу Федецького), а "Говерла" відправила м’яча у ворота Дениса Бойка. Щоправда, голу арбітр не зарахував. Після тонкої комбінації в штрафному майданчику, яку закрутили Шацьких та Фещук, другим темпом підключився Буяльський, пробив непогано метрів із 15-ти. М’яч рикошетом від когось із гравців опустився на поперечину, Фещук вискочив і добив шкіряного у ворота, але офсайд… Партнери Фещука точно були в пасивному положенні "поза грою", а от чи був в офсайді Фещук?!

До кінця тайму "Дніпру" вдалось ще потурбувати Шевченка розрізною передачею на Федецького, але господарі відбились. Розуміючи, в кого з тренерів які плани були на гру, можна сказати, що перший тайм пройшов саме за сценарієм Грозного.

На другий тайм Хуанде Рамос мусив щось змінювати. Чесно сказати, вихід Селезньова читався, але те, що Євген замінив Стрініча, було трохи дивним. Зняв Рамос і Федецького, освіживши правий фланг Кулаковим. Ще пізніше замість Ротаня вийшов іменинник Кравченко. У свій 31-й День народження Сергій міг стати антигероєм "Дніпра". Але партнери зіграли за себе, і за того хлопця.

Тайм почався із тривожного моменту для Хуанде Рамоса. Після пасу Акакпо дніпряни не вгледіли, здається, за Фещуком. Той впритул пробивав, але влучив у Бойка. Відверто поталанило "Дніпру" в тому моменті не пропустити. А далі ситуація ще більше загострилась. Вийшов Кравченко і через дві хвилини уже отримав червону карточку – за неспортивну гру. Точніше, за слова, які не сподобались арбітру. Сергій дозволив собі репліку на адресу Вакса, а той терпіти не став і відразу показав імениннику червону карточку. Сергій потім ще довго протестував як на полі, так і за його межами. Бути б Сергієві антигероєм, якби не Коноплянка. Євген через дві хвилини зі штрафного, який заробив Селезньов, пробив у дальній кут, м’яч дорогою зачепив ще когось із футболістів і пірнув під рукою Шевченка. Вистраждане взяття воріт зняло гору з плеч тренерського штаба "Дніпра".

"Говерла" сміливо пішла вперед виправляти ситуацію, але змінити нічого вже не вдалось. Гра повністю втратила динаміку через часті порушення правил, затримки часу, ну і через те, що "Дніпро" вміло "засушив" гру. Гості захищались всією командою, навіть Зозуля сів на позицію лівого захисника. Одного разу пройшла разюча контратака, в ході якої Селезньов не переграв Шевченка, пробивши прямолінійно в ближній кут. Ще в кількох епізодах Євген просто не встигав до м’яча, а Джуліано вже на компенсованих хвилинах таки скористався із відсутності порядку в стані суперника і з другої спроби замкнув простріл Коноплянки – 0:2.

"Дніпро" здобув трудову перемогу. Але, будемо відвертими, перемогу, яка була б неможливою без везіння. Те, як побудує свою гру "Говерла", можна було передбачити завчасно, але Хуанде Рамос виявився неготовим до такого серйозного опору аутсайдера. Уникнути ще однієї осічки "Дніпру" допомогла впевненість Коноплянки і невпевненість Шевченка під час пробиття того штрафного…

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
Эрвэл (Днепропетровск)
vitjek (Дніпропетровськ)
25.04.2014 10:09


Гол чистый без вопросов. То что он не засчитан - следсвие рекомендаций арбитрам. Дело в одном маленьком моменте: Если в момент пердачи ктото находится в оффсайде - боковой должен поднять флажок. На этот флажок главный тупо свистит вне игры, в 99% случаев не глядя кто был в оффсаде и кто забил гол. Это очень обидный момент, сегодня на него попала Говерла, пару раз это было с Днепром ранее, может и еще где.
Как должно быть? Боковой прежде чем поднять флажок - должен убедиться что мяч дошел именно к тому игроку который был в оффсайде во время паса/удара. Почему так не судят - можно только догадываться...
Відповісти
0
0
Повернутись до новин
Коментарі 74
Эрвэл (Днепропетровск)
vitjek (Дніпропетровськ)
25.04.2014 10:09


Гол чистый без вопросов. То что он не засчитан - следсвие рекомендаций арбитрам. Дело в одном маленьком моменте: Если в момент пердачи ктото находится в оффсайде - боковой должен поднять флажок. На этот флажок главный тупо свистит вне игры, в 99% случаев не глядя кто был в оффсаде и кто забил гол. Это очень обидный момент, сегодня на него попала Говерла, пару раз это было с Днепром ранее, может и еще где.
Как должно быть? Боковой прежде чем поднять флажок - должен убедиться что мяч дошел именно к тому игроку который был в оффсайде во время паса/удара. Почему так не судят - можно только догадываться...
Відповісти
0
0
Bucokuu (Київ)
Якщо в нашому футболі більше ніколи не появиться суддя Вакс, а перейде в руский футбол - це єдине, за що Путіну можна сказати подяку. Більш продажного та тупого свистка у нас ніколи не було.
Відповісти
1
0
voky89 (Днепропетровск)
По Канкаве - не понял...
На сайте премьер-лиги пропускает следующую игру только Кравченко, да и перед туром на данном сайте в перечне "угроз" Канкавы - не было.

По поводу гола - судья "исправился" дав красную Кравченко.
Явно за нецензурщину, но если у нас в чемпионате за каждую такую комбинацию давать красную то матчи будут заканчиваться еще в первом тайме в связи с правилом "меньше 7 игроков"

Ну а чемпионство с начала чемпионата в ногах игроков.
Відповісти
1
0
Kusijw (Львів)
Приємно спостерігати, як українці спілкуються "українською мовою", яку вивчили ще в рідній школі. Тепер по грі. Чудова гра команди "Дніпро". Якби п. Коліни вже не було у суддівському корпусі, гра б вийшла чесною. Кравченко від Вакса-бакса був за метрів 10-15. Таке враження, що суддів вчать по губах читати, як Івана Будько в десантурі. "Браво, Браво, Браво". Погоджуюсь, що гол забитий в Одесі не зовсім чесний, але це все ж таки "ГОЛ". Я, як рядовий глядач-вболівальник львівських "Карпат", із сумом продивляюсь виставу із клоунадою в особі суддівства на полі, за воротами та боковими помічниками. Цікаво знати, а чим займається делегат суддівського корпусу на матчі. Чому за весь час реорганізації суддів ми не почули аналізу помилок від п. Коліни? Спочатку це було вигідно ДК теперШД. Завтра прийде до влади німець чи казах і тоді чемпіоном УПЛ стане "Торпедо" Москва, чи "Динамо" Тбілісі. Ще раз "Браво".
Відповісти
1
0
lirik 1996 (Днепропетровск)
Судьба чемпионства все еще в руках,а точнее в ногах игроков Днепра.
Главное,выиграть у Металлиста!
Відповісти
1
0
bulpi (Днепропетровск)
[quote datetime=" 24.04.2014 21:57 " author="stas01 (Харьков)"] " Это документальное подтверждение, что Днепр не только топят, как любят говорить в интервью некоторые ваши игроки." [/quote] Ну да. Бывает так, что судья просто долбо.б , без предвзятости.
Відповісти
2
0
Azov (Мариуполь)
В меньшестве да не в обиде
Відповісти
0
0
Edelvais (Днепр)
фух , хорошо что дилетанта не забанили , мне без него (нее) скучно , тут еще сергей-сергей хотел отписаться , но видать из-за победы Днепра в траурный запой ушел (ушла) и будет позже
Відповісти
1
0
Dilettante (Донецкая обл.)
Ты шо мне с вами скучно, развлеки себя сам ;)
Відповісти
0
2
Edelvais (Днепр)
скажи лучше вы там скоро с Арсеналом играете ? думаю на кого поставить сотку
 
2
0
moderator

Криган Андрей (Синельниково)
24.04.2014 19:23
Заблокований п. 4.3
Dilettante (Донецкая обл.)

24.04.2014 20:32
Попередження п. 4.13


Відповісти
0
1
Дніпро sity (Дніпропетровськ )
[quote datetime=" 24.04.2014 21:53 " author="stas01 (Харьков)"] " Гол "Говерлы", игрок забивший год подчеркнут красным. Судья слепой." [/quote]к чему этот пост? никто и не спорит, что гол чистый.
Відповісти
5
0
stas01 (Харьков)
Это документальное подтверждение, что Днепр не только топят, как любят говорить в интервью некоторые ваши игроки.
Відповісти
0
4
stas01 (Харьков)
Гол "Говерлы", игрок забивший год подчеркнут красным. Судья слепой.
2f9b79b745eeec1_tmp
Відповісти
1
1
vitjek (Дніпропетровськ)
Гол почти чистый! В том плане, что игрок ЗАБИВАЮЩИЙ гол НЕ был во вне игры! А ТРИ игрока в ПАССИВНОМ вне игры, ПРИНИМАЮЩИЕ участие в эпизоде? Это не есть помеха вратарю?
Відповісти
0
0
Edelvais (Днепр)
[quote datetime=" 24.04.2014 20:53 " author="Dilettante (Донецкая обл.)"] " Большинство завсегдатаев глорящих здесь за Днепр, это обиженые тролли, которым по большому счету на футбол наплевать. Две страницы банального, скучного, бородатого троллинга" [/quote]первое предложение - бородатый тролинг форумчан из Днепра .
второе предложение - жалобы на бородатый троллинг от форумчан из Днепра .
оригинальный ты санитар ))
Відповісти
5
0
Дніпро sity (Дніпропетровськ )
[quote datetime=" 24.04.2014 19:03 " author="Edelvais (Днепр)"] " та потише радуйтесь хлопцы , низя шуметь , у ахметовцев горе - Днепр выиграл" [/quote]это точно, у вацка рожа была словно он на одних лимонах живет:)
Відповісти
3
0
Edelvais (Днепр)
[quote datetime=" 24.04.2014 20:32 " author="Dilettante (Донецкая обл.)"] " Никто ничего не пишет о футболе" [/quote]прочитал твой пост - целиком о медицине . санитаром молотишь ?
Відповісти
6
1
Dilettante (Донецкая обл.)
Хотелось бы конечно быть причастным к медицине, что бы хоть как-то некоторым помочь, но к сожалению нет ;) Хотя даже я понимаю, что некоторым уже ничего не поможет :( Большинство завсегдатаев глорящих здесь за Днепр, это обиженые тролли, которым по большому счету на футбол наплевать. Две страницы банального, скучного, бородатого троллинга неизвестно кого и главное ЗАЧЕМ? Конечно конкретно никого не имею ввиду и понимаю, что это может неправильно, но, мля, некоторые превратили комментарии на этом сайте в галимую помойку ;)
Відповісти
1
8
Dilettante (Донецкая обл.)
Пипец не комментарии, а клиника какая-то ;) Никто ничего не пишет о футболе, одни симптомы и синдромы :( Короче по ходу не излечимо для некоторых ;)
Відповісти
1
8
Криган Андрей (Синельниково)
Предметный комментарий о футболе. Учитесь, неучи!
Відповісти
2
0
Эрвэл (Днепропетровск)
[quote datetime=" 24.04.2014 19:29 " author="Металист-Днепр 0-6 (Одесса)"] " Да уж Канкава пропускает следующую игру и не только ,если я не ошибаюсь........ восьмая желтая карточка..........." [/quote]
Интересный юридический казус намечаицо:) Карточка та эта получена в...20-м туре. Следовательно пропускать Джаба должен... 21-й:))) а на носу - 27-ой!
Відповісти
4
1
Главный72 (Днепропетровск)
спасибо судьям , помогли!!! Днепр вдесятером всегда лучше играет!
Відповісти
5
1
Криган Андрей (Синельниково)
Ваксу Золота настрагаем с медалей)) Заслужил! Так донецких прокидать)
Відповісти
6
2
Жека (Днепропетровск)
Как там цыган говорил??? Браво бакс, браво федерация (цыганская). И Грозный клоун - арбитраж ему не понравился-))). ДА ТЫ ЧТО?????? О-хо-хо. Ни куда цирк не уезжал и клоуны все те же!!!!!
Відповісти
6
5
Edelvais (Днепр)
[quote datetime=" 24.04.2014 19:39 " author="Pavel Vezko (Donetsk)"] " а вот эти крысы, о которых ты ...ак пишешь.." [/quote]на видео я не заметил ни палкина ни ахметова .
он имел ввиду не донецких хлопцев что поют Руту , там же ясно написано "палкин и ахметов"
Відповісти
8
1
Pavel Vezko (Donetsk)
опять вся Украина против Днепра)

хоть бы дотянули днепряне до золотого матча, так будет честнее..
вот помнится мне как то Суркис предлагал Шахтеру выставить дубль и проиграть Динамо, чтоб все решилось в финальном матче, тогда был против, сейчас согласен..

особо не принципиально кто выиграет, чемпионат не веселый из за фоновых событий..


Аха!!! Привет крысам из Донецка))! Ставка не сыграла! Палкин с Ахметом там ногти грызёт)))




Криган Андрей (Синельниково)




а вот эти крысы, о которых ты ...ак пишешь..


Відповісти
5
4
Криган Андрей (Синельниково)
Та тебе цены нет! Молодец! Я тебя похвалил и ставлю тебе лайк. Не будешь обижаться?
Відповісти
4
2
Edelvais (Днепр)
[quote datetime=" 24.04.2014 19:27 " author="Метеор (Днепр)"] "В Днепра имеется резерва" [/quote]а что ты хотел, если игроков не покупать откуда резерва взяться? когда выпускают Кулакова с Калиничев я тихо грущу, когда Политыло с Кравченко это еще ничего , треть от массы грусти
Відповісти
1
1
Метеор (Днепр)
Поэтому тут пока нужно думать как не упустить второе место.Шахте терять очки негде, а Днепру набирать очки крайне тяжело.
Відповісти
4
0
milk5 (Чернигов)
офсайда не было,гол был чистый...а вот Днепр не впечатлил,сложно ему будет с металом...
Відповісти
4
1
Металист-Днепр 0-6 (Одесса)
Да уж Канкава пропускает следующую игру и не только ,если я не ошибаюсь........ восьмая желтая карточка...........
Відповісти
3
0
Garold-51 (Саки Крым)
Трухлявенькая Говерла даже с таким Днепром ничего не смогла сделать!
Відповісти
1
10
Криган Андрей (Синельниково)
Аха!!! Привет крысам из Донецка))! Ставка не сыграла! Палкин с Ахметом там ногти грызёт)))
Відповісти
11
5
трамвай за трамваєм (найкращий)
Як би не було , і що би не було ...
Днепру тільки перемог бажаю .
Відповісти
7
2
polus (Dnipropetrovsk)
Говерла старалась, и 1й тайм на фоне тяжелого Днепра выглядела вполне хорошо!
По голу Говерлы. Это чистый гол? Если да, то днепряне затупили в этом эпизоде. И почему? Там треть закарпатцев оказались меж обороной и Бойко! Ппц..
Відповісти
6
1
Edelvais (Днепр)
[quote datetime=" 24.04.2014 19:06 " author="Метеор (Днепр)"] "Шахтеру первое место ничего НЕ угрожает" [/quote]как знать, иногда бывает кое-что идет совсем не так как уплочено
Відповісти
5
2
Метеор (Днепр)
У Днепра нет резерва.Сам же видишь кого приходится на замену выпускать.Сегодня можно честно сказать, что фарт был на стороне Днепра.
Відповісти
7
0
belarus_1978 (Харьков)
У этого фарта есть имя)))
 
1
5
Bobik-1 (Dnepropetrovsk)
Только не говори,что ты из Днепропетровска нам и Царева хватает типо он тоже Днепропетровец.
 
2
0
Парус2 (Днепропетровск)
и вообще странно это всё, ещё совсем недавно я говорил судьям спасибо за это прекрасный чемпионат в котором практически не было вопросов к арбитрам, и как-то резко они опять начали ошибаться........
Відповісти
11
1
Старшой58 (Днепропетровск)
Так некоторым стало ясно, что без привычной помощи не видать чемпионства, как своих ушей!(((
Відповісти
0
0
FCZK-1922 (Кировоград)
та Грозного можно понять... Днепр сегодня лишил премиальных Говерлу и Бакса.
Відповісти
10
3
Edelvais (Днепр)
[quote datetime=" 24.04.2014 19:13 " author="Метеор (Днепр)"] "В воскресенье хотя бы за ничью зацепиться." [/quote]мне показалось на дэцл свежее))
с МХ придется рисковать, от ничьей теплее только Динамо станет
Відповісти
2
2
Парус2 (Днепропетровск)
а сколько голов Днепра не засчитали................
Відповісти
6
2
Decoy7 (Мелитополь)
грозный: "я не розумію як можна не зараховувати чисті м'ячі! Вся Україна бачила цей гол!" ... А как Едмар забил чистый гол, то тоже все видели, только один лишь Грозный сказал, что он ничего не БАЧИВ... клоун!
Відповісти
9
3
Метеор (Днепр)
За Металлист отомстили Грозному :)
Відповісти
6
3
Shchipachev Alexxander (Днепропетровск)
да кстате, гол Говерлы чистый.
Відповісти
8
1
Парус2 (Днепропетровск)
МО - ЛО - ДЦЫ !!! на зло чертям !
лишили судейку премии ; - ))))
офсайда не было, красная это вообще нечто ))))))))))
на лицо попытки конкурентов убогих (которые не умеют проигрывать, и которые по привычке играют в "подводные шахматы" (с)) очернить команду Днепр, хрен вам !
Днепр играл тухло, как и в Одессе, но молодцы, что не остановились !
ТОЛЬКО ДНЕПР, ТОЛЬКО ПОБЕДА !!!
Відповісти
14
2
Edelvais (Днепр)
кстати че это вы ? Вакс отсудил отлично , все решения точные , я сам удивился . Кравченко удален наверняка по делу , меньше гадостей арбитрам говорить надо во время матча .
наши вторую игру подряд не впечатляют . седня были посвежее чем с одесситами , но командной игры было мало , победили на шару если откровенно . оба гола дураки , не игровые . после черномора дух команды не радует . к МХ не готовы .
Відповісти
3
9
Метеор (Днепр)
Свежее не были.Только когда Кравченко удалили стали более собранными.Но игра отняла много сил. В воскресенье хотя бы за ничью зацепиться.
Відповісти
2
1
MaximSK (Киев)
Тяжелая победа Днепра, если пропустили бы первыми проиграли бы. Теперь важный матч с Металлом, там будет плюс команда не будет закрываться как Говерла и Черноморец, но и в защите придется тяжко. Тупят последнее время защитники Днепра часто. У Коноплянки, Зозули похожа на спад в игре
Відповісти
7
0
диментий с кремня (кременчуг)
по правде говоря Днепр неубедительно выглядел...дальше соперники посильнее будут.с такой невразумительной игрой как сегодня Днепр или на Ворскле или на Метадоне споткнется...Явно сильнее нужно играть...Желаю Днепру чемпионства...а то Шахтер уже подкумарил
Відповісти
11
3
Spokoyno (Киев)
[quote datetime=" 24.04.2014 18:59 " author="Horus (Днепропетровск)"] " Аукнутся когда-нибудь Баксу эти все карточки)Но Днепр устамши, это факт." [/quote]Та здається він баксами бере..., а не ауками :-)
Відповісти
5
1
диментий с кремня (кременчуг)
Рябята не надо на судья гнать.он отсудил хорошо...попривыкали Кравченки всякие.арбитров оскорблять,тоже мне великий игрок,68 минут в чемпионате играет.а гнет из себя что то...Вспомни карточку Мбокани в ЛЕ.когда дали...тоже ведь за длинный язык...все по делу
Відповісти
4
6
Парус2 (Днепропетровск)
да-да-да, давайте вспоминать все ошибки судейские по всему миру и на них ровняться, далеко пойдём товарищи ! ; - )))))
 
4
1
Yura2301 (Lviv)
Вип'ю пива за Дніпро:).
Хоч через то шо творять наші любі сусіди не до футболу якось.
Цікаво то тільки мене така злість бере,половині знайомих практично нас.рати.
Відповісти
14
1
ф.пушкаш (славянск)
нэ втопысь.
Відповісти
0
5
Метеор (Днепр)
Тяжелый матч.Запросто могли и тут проиграть.Нужно быть реалистами.На первое место уже не дотягиваем.Основа уже подустала, а если на замену выходят такие личности как Кулаков и Кравченко, то дела плохи. Теперь осталось в в 4 матчах выиграть 2 матча, чтобы занять второе место.

Відповісти
12
5
Стрельников Александр (Днепродзержинск)
читаю твои коменты не писал тут но уже достал нужно верить в команду,а не ныть что два матча выиграть.ты можешь не писать такое,а то твои коменты сплошной негатив
Відповісти
4
2
Метеор (Днепр)
Это ты команде передай, чтобы не ныли, а играли.

 
2
2
Edelvais (Днепр)
та потише радуйтесь хлопцы , низя шуметь , у ахметовцев горе - Днепр выиграл
Відповісти
22
5
Метеор (Днепр)
Зря ты так.Шахтеру первое место ничего не угрожает.Тут я больше опасался, что в случае поражения Металлист и Динамо сильно приблизятся.
Відповісти
7
1
100500 (Днепропетровск)
конечно глупость, но у меня есть подозрение, что именно Стеценко спонсирует судей (после второго забитого гола показали его расстроенную мину), он явно не хочет, чтобы Рамос чего-то добился, видь в итоге Колома может предложить Хуану новый контракт, а Рамос явно утёр Стеца в последнее время..

Это сугубо моё мнение...
Відповісти
8
8
Shchipachev Alexxander (Днепропетровск)
Назло недругам!
Відповісти
16
3
FCZK-1922 (Кировоград)
Молодцы!
судейка душил,а Днепр взял и выиграл,щас послушаем что денискин-ливе расскажут.
Відповісти
19
2
kostjan+ (теребовля)
Уявляю, як відчитується Бакс: вибач Рінат, я зробив все, що міг.
Відповісти
23
4
Эрвэл (Днепропетровск)
Спасибо Женя! Так Бакса обосрать мог только ты!
Відповісти
19
3
Смелый (Днепропетровск)
Вымучили победу назло подлому судьишке!
Відповісти
20
6
Horus (Днепропетровск)

Аукнутся когда-нибудь Баксу эти все карточки)

Но Днепр устамши, это факт.
Відповісти
13
3

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус