Прем'єр-Ліга
Прем'єр-Ліга

Прем'єр-Ліга - результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

Динамо - Чорноморець. Анонс матчу

Динамо - Чорноморець. Анонс матчу


Трохи більше року тому, коли ті ж суперники зустрічалися на старті попереднього чемпіонату, букмекери майже не давали шансів "Чорноморцеві" навіть на нічию. 1,14 – таким був коофіцієнт на перемогу киян. Нині наче й "Чорноморець" у порівнянні з тим, торішнім, став слабшим, і "Динамо" вже без Блохіна, якого звинувачували у всіх бідах. Мабуть, парадокс у тому, що у "Чорноморець" повірили. Роман Григорчук довів, що у футбол грають не прізвища, а живі люди. Нехай одеситам наразі не вистачає притаманної їм у двох попередніх сезонах злагодженості, але командна дисципліна залишається високою. А отже на чергову несподіванку розраховувати можна. Точніше, вже не несподіванку…

Українська Прем’єр-ліга-2014/2015. П’ятий тур

30 серпня. Київ. НСК "Оолімпійський"

"Динамо" Київ 19:30 "Чорноморець" Одеса

Динамо - Чорноморець. Анонс матчу - изображение 1

Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)

Асистенти: Олексій Андреєв (Донецьк), Максим Чортоляс (Херсон)

Четвертий арбітр: Олександр Білокур (Курахове)

Інспектор ФФУ: Володимир П’яних (Донецьк)

Делегат ФФУ: Віктор Гайворонський (Донецьк)

Динамо - Чорноморець. Анонс матчу - изображение 2

Дьємерсі Мбокані
Денис Гармаш
Євген Хачеріді (під запитанням)

Павло Кутас

Динамо - Чорноморець. Анонс матчу - изображение 3

немає

немає

Динамо - Чорноморець. Анонс матчу - изображение 4

немає

немає

Котирування букмекерів: 1,5 – 4,2 – 7,8

Погода у Києві: +21, невелика хмарність, без опадів

Телетрансляція – телеканал "2+2"

Текстову трансляцію читайте на UA-Футбол>>

Родзинка

Нині "Чорноморець" не має нападника, який би зміг вирішити долю матчу за рахунок одного епізоду. Таким був Олексій Антонов. Та й у вічному конфлікті Лучана Бурдужана з Євгеном Хачеріді була своя інтрига. Руслан Фомін має місце у складі одеситів авансом. Однак у таких матчах його роль може стати визначальною. "Чорноморець" майже напевне багато моментів не матиме. А отже вміння нападника витиснути максимум з мінімуму може відіграти визначальну роль.

Зрештою, динамівців ця теза стосується так само. Так, є здатний пробити здалеку чи обіграти один в один Андрій Ярмоленко. Однак оптимальної форми лідер киян, судячи за попередніми поєдинками, наразі не набрав. А отже дотик, швидкісний ривок чи грамотна скидка надзвичайно потрібні й киянам. Артем Кравець в останніх двох матчах забив чотири м’ячі. Втім, реалізацію нападника "Динамо" ідеальною не назвеш. У матчах з суперниками рівня "Чорноморця" потрібна більша ефективність.

Історична складова

Майже день у день, десять років тому ці суперники теж зустрічалися у Києві на старті чемпіонату-2004/2005. Для господарів цей матч був наступним після феєричного "камбеку" в турецькому Трабзоні, коли "Динамо" після поразки в першому матчі кваліфікації Ліги чемпіонів 1:2 здобуло на виїзді звитягу 2:0 і вийшло до групового турніру. Цей успіх окрім всього обійшовся ціною тренерської відставки – Олексія Михайличенка замінив Йожеф Сабо.

Власне, на матч з одеситами Йожеф Йожефович не виставив відразу шістьох виконавців, які вийшли зі стартових хвилин у зустрічі проти "Трабзонспора" - Олександра Шовковського, Ґорана Ґавранчіча, Бадра Ель-Каддурі, Георґія Пеєва, Діоґо Рінкона та Маріса Верпаковскіса. Частково цей фактор, а частково швидкий гол і зумовили певні недоліки з концентрацією в грі "Динамо" у першому таймі. Ледь матч розпочався, як Флорін Чернат подав кутовий, а Олег Гусєв точно пробив повз Віталія Руденка головою. Для "Чорноморця" то був удар, особливо з урахуванням, що через травму в матчі не зумів зіграти їхній провідний нападник Костянтин Балабанов.

Проте господарі трохи розслабилися і в середині першої половини зустрічі Олександр Косирін замкнув передачу Андрія Кирлика – 1:1. До тями Сабо привів команду лише у перерві, випустивши при цьому замість Едґараса Чеснаускіса та Черната Рінкона і Ґівранчіча. Однак вирішальною стала 57-ма хвилина гри, коли оборонець гостей Руслан Гілазєв зрубав Андрія Несмачного. Для порушника цей грубий фол завершився вилученням, для Несмачного – заміною. Тренерові одеситів Семенові Альтману у спішному порядку довелося випускати замість форварда Косиріна центрбека Сінішу Бранковіча. Однак не допоміг і він. На 65-й хвилині Тіберіу Ґіоане подав кутовий, а замкнув передачу Діоґо Рінкон. Остаточний підсумок встановив Гусєв, який замкнув на 83-й хвилині подачу Максима Шацьких.

Динамо - Чорноморець. Анонс матчу - изображение 5

"Динамо" - "Чорноморець"

Всього: 95 матчів, 57 перемог "Динамо", 20 нічиїх, 18 перемог "Чорноморця",
різниця м’ячів 180-75

У чемпіонатах України: 36 матчів (+26, =6, -4, 80-28)

Матчі у Києві

Всього: 46 матчів (+37, =4, -5, 105-25)

У чемпіонатах України: 18 матчів (+16, =0, -2, 50-14)

Динамо - Чорноморець. Анонс матчу - изображение 6

21.07.1977. 18-й тур чемпіонату СССР-1977
"Динамо" - "Чорноморець" - 8:0

24.10.1939. 25-й тур чемпіонату СССР-1939
"Динамо" О – "Динамо" К – 2:0

12.10.1986. Кубок Федерації-1986
"Чорноморець" - "Динамо" - 3:1

Динамо - Чорноморець. Анонс матчу - изображение 7

Всього

Сергій Ребров – 10 голів
Олег Блохін – 9 голів
Леонід Буряк – 8 голів
Діоґо Рінкон – 8 голів
Вадим Євтушенко – 7 голів
Максим Шацьких – 7 голів

У чемпіонатах України

Діоґо Рінкон – 8 голів
Максим Шацьких – 7 голів
Сергій Ребров – 7 голів

Всього

Віталій Шевченко – 3 голи
Юрій Секінаєв – 3 голи
Олександр Косирін – 3 голи

У чемпіонатах України

Олександр Косирін – 3
Сергій Драницький – 2 голи
Ігор Жабченко – 2 голи
Паоло де ла Аса – 2 голи

Бомбардири за кількістю голів у складах обох команд

Олександр Щербаков – 3 голи ("Чорноморець" - 2, "Динамо" - 1)

Ігор Бєланов – 2 голи ("Чорноморець" - 1, "Динамо" - 1)

Розклади

З великою долею вірогідності, наставник киян Сергій Ребров експериментувати у цьому матчі не буде. Нагод виставити повноцінну основу у Сергія Станіславовича в силу різних причин було мало, а отже гра з "Чорноморцем" - не час для експериментів. У воротах "Динамо" очікується поява капітана Олександра Шовковського. Справа в обороні має зіграти Домаґой Віда, зліва – Євген Макаренко. У центрі навряд чи доводиться очікувати появи з перших хвилин Євгена Хачеріді, котрий наче й готується в основній групі, але в кубковому матчі проти "Зірки" в Кіровограді до заявки не потрапив. Тому пара центрбеків вимальовується звична: Даніло Сілва – Александр Драґовіч.

У середині поля, зважаючи на чутки і втрати, найвірогідніше, вийде тріо з опорником Сергієм Рибалкою і націленими більше на атаку Романом Безусом та Юнесом Беландою у складі. На вістрі атаки очікується вихід новачка Лукаша Теодорчика. Проте радше з лави запасних, а зі старту знову повинен вийти Артем Кравець. Справа у наступі незамінним виглядає Андрій Ярмоленко, а зліва кандидатура Гусєва виглядає привабливіше, ніж персони Жермейна Ленса та Владислава Калитвинцева.

Орієнтовний склад

Динамо - Чорноморець. Анонс матчу - изображение 8

Склад "Чорноморця" виглядає прогнозованішим. У воротах одеситів, якщо не трапиться нічого екстраординарного, має зіграти Дмитро Безотосний. В обороні справа наліво вочевидь розташуються Євген Зубейко, Михайло Сіваков, Адольф Тейку та Андрій Слінкін. В опорній зоні оптимальною виглядає пара Кирило Ковальчук – Дмитро Гречишкін. На вістрі атаки, найвірогідніше, зіграє Руслан Фомін, а під ним, якщо не завадять травми, повинні вийти Олексій Гай та вінґери Віталій Балашов і Володимир Аржанов, які, зрештою, постійно змінюються позиціями і не мають чітко визначеного амплуа.

Орієнтовний склад

Динамо - Чорноморець. Анонс матчу - изображение 9

Динамо - Чорноморець. Анонс матчу - изображение 10

Динамо - Чорноморець. Анонс матчу - изображение 11Леонід Буряк,

півоборонець "Динамо" (1973-1984) та "Чорноморця" (1971-1972), наставник "Динамо" (2005) та "Чорноморця" (1994-1998):

- "Чорноморець" завжди виходить на матчі проти "Динамо" з підвищеною мотивацією. Щоправда, історично так склалося, що у Києві одесити програвала майже без варіантів, а торішня гра слугує радше винятком з правил. Втім, інтрига у цій зустрічі присутня неабияка. Склад "Динамо" виглядає збалансованішим, але Ребров ще знаходиться у процесі створення боєздатної команди. "Чорноморець" після кадрових втрав влітку проблем має більше, але цей фактор може відобразитися двояко. У футболістів команди гостей є мотивація, щоб проявити себе перед тренером і завоювати місце у стартовому складі надалі. Не думаю, що у "Динамо" з перших хвилин зіграє Теодорчик. Він якщо й вийде, то на заміну в другому таймі. Кравець у свою чергу хоч і забиває, але це не означає, що його позиції міцні. Чи повернувся цей нападник до обойми насправді, покажуть матчі в Лізі Європи. Хоча "Чорноморець" теж здатен створити проблеми. Легко "Динамо" буде.

Валерій Поркуян,Динамо - Чорноморець. Анонс матчу - изображение 12

нападник "Чорноморця" (1965, 1970-1971) і "Динамо" (1966-1969), тренер "Чорноморця" (1993-1997):

- Не згоден з тими, хто вважає одеситів у цьому матчі приреченими. Бій "Чорноморець" дасть точно. Так, у міжсезоння з команди пішло чимало людей і Григорчуку вирішити ці проблеми непросто. Втім, потихеньку команда приходить до тями. Втрата Антонова відчутна, Фомін з числа тих нападників, які вміють забивати. Тому, вважаю, одесити у виборі не помилилися. З Антоном Шиндером ситуація складніша. Бачу його роботу на тренувальній базі в Совіньйоні. Хлопець старається. У нього великий потенціал, однак видно, що хлопець розтренований, розбалансований. Шиндер надто довго сидів у запасі "Шахтаря" і тепер змушений повертати кондиції. Зрештою, у динамівців з наступом теж все непросто. Кравець забиває, але й втрачає моментів теж чимало. Видно, що Артем хоче повернутися на той рівень, який у нього був при Сьоміні. Чи вдасться – покаже час. Зараз прийшов Теодорчик і раз його купили, то будуть ставити. Та чи відповідає він рівню "Динамо"? Подивимося…

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
Veminal (Киев)
Ярмоле сегодня везет..
Відповісти
1
0
Повернутись до новин
Коментарі 32
Veminal (Киев)
Ярмоле сегодня везет..
Відповісти
1
0
Veminal (Киев)
Теодорчик -красавец -первое касание и голевой пас!!!!
Відповісти
1
0
MaximSK (Киев)
Сидорчук и Рыбалка тормозят все атаки
Відповісти
0
0
Nirvana of Ukraine (Хмельницкий)
Теодорчика давай
Відповісти
1
0
Nirvana of Ukraine (Хмельницкий)
Ярмолу поставить на точку и пусть лупит свои наигранные, не интересно, хочется драйва
Відповісти
0
0
odessit69 (Одесса)
тољко Одесса и Черноморец!!!
слава Городу-Герою!!!
дави каклов!!!
Відповісти
0
2
genev09 (Донецк)

жаль, Динамо быстро забило...как можно было оставить Ярмоленко одного на его же любимом месте? спокойно принял, подготовился и ударил...
Відповісти
0
0
Сяйво (Стрий)
Динамо перемоги!!! Путіну СМЕРТІ!
Відповісти
2
0
vitttamin (1 столица)
Чего так скептически про Черноморец, могут и за ничейку зацепиться, киев не тот, ничего не могли с олимпиком сделать, зирку прибили, ну так черн. далеко не зирка.
Посмотрим игра покажет.
Відповісти
0
0
Кактус (Кременчуг)
Феерической игры не жду.ЧО и в лучшее время не особо блистал впереди.Хотя учитывая проблемы ДК в защите,они свои пару моментов иметь будут.ДК же если не повторит своих ошибок с Олимпиком,пару голов затолкать должны.Мой прогноз-2:1.
Відповісти
0
1
Кактус (Кременчуг)
Феерической игры не жду.ЧО и в лучшее время не особо блистал впереди.Хотя учитывая проблемы ДК в защите,они свои пару моментов иметь будут.ДК же если не повторит своих ошибок с Олимпиком,пару голов затолкать должны.Мой прогноз-2:1.
Відповісти
0
0
vitttamin (1 столица)
[quote datetime=" 30.08.2014 15:38 " author="7karik7 (одесса)"] " Думаю игра будет веселая!!! Динамо пока не показывает качественный футбол нет стабильности,Черноморец очень слаб в обороне - особенно в центральной зоне Тейку и Сиваков это не тот центр защиты что был в том году ...... Скорее всего счет 2-1(3-1)....." [/quote]Может и за нечейку зацепятся, чего так скептически про черноморец, это футбол все может быть, тем более киев не фонтан, с олимпиком не могли ничего сделать.
Відповісти
0
0
7karik7 (одесса)
Конечно я не против чтоб сегодня взяли очки у Динамо!? но максимум от Черноморца сегодня это "гол"...А вообще есть желание увидеть именно футбол а не мучения!!!
Відповісти
0
0
antin-ag (Киев)
Вибачаюсь. Андрійко звичайно ж.
Відповісти
0
0
antin-ag (Киев)
Справа у наступі незамінним виглядає Андрій Ярмоленко
Не згоден з Іваном, щодо незамінного. Пам'ятається Владислав Калитвинцев деб'ютував при ССР саме на правому фланзі, при цьому забивши гол у ворота МД.
І враховуючи, що Влад в рази більше виконує роботи, чим Анжрійко, я б віддав перевагу йому.
Щодо Драго. На тижні була інформація, що він травмувався і його участь в матчі під великим питанням.
Вважаю, що більш доцільніше було б випустити на лівий фланг замість Олега Ленса. При всій повазі, поки що Анатолійович не вражає.
Надіюсь, Чорноморець сьогодні буде тим суперником, на тлі якого можна буде зробити далекоглядгі висновки стосовно гри Динамо.

Відповісти
1
0
Leo-23 (Одесса)
Надеюсь, что сегодня наша команда постарается показать максимум на что она способна в данный момент, учитывая, что целый ряд игроков ещё не достаточно сыграны в тактическом плане, а некоторые до сих пор ещё не набрали своей оптимальной формы. Согласен, что в обороне, особенно в центре у нас есть определённые проблемы, но думается, что при позиционных атаках ДК и при их стандартах этот момент будет в какой-то мере компенсирован усилиями игроков смежных линий, а вот при выводе мяча со своей половины поля и при быстрых контратаках ДК эти проблемы могут и проявиться, однако желаю Черноморцу удачи, достойной игры и максимальной реализации своих голевых моментов, т.к. их сегодня может быть и не так уж много.
Відповісти
4
0
papa12345 (Львів)
Динамо, вперед до перемоги!
Відповісти
2
4
DartNeo (Винница)
4:0 - без шансов...
Відповісти
1
6
7karik7 (одесса)
Думаю игра будет веселая!!! Динамо пока не показывает качественный футбол нет стабильности,Черноморец очень слаб в обороне - особенно в центральной зоне Тейку и Сиваков это не тот центр защиты что был в том году ...... Скорее всего счет 2-1(3-1).....
Відповісти
1
0
vitttamin (1 столица)
[quote datetime=" 30.08.2014 15:38 " author="7karik7 (одесса)"] " Думаю игра будет веселая!!! Динамо пока не показывает качественный футбол нет стабильности,Черноморец очень слаб в обороне - особенно в центральной зоне Тейку и Сиваков это не тот центр защиты что был в том году ...... Скорее всего счет 2-1(3-1)....." [/quote]т
Відповісти
0
0
lera khoma
В "Динамо" состав посильней учитывая доверие Реброва к молодым игрокам, игра приобрела
красоту и комбинационный смысл, привлекательность. Желаю ДИНАМО победы !
Відповісти
2
5
Karnada (Первомайск)
Думаю что 2-1 или 3-1 Динамо выиграет. Жаль, но у Черноморца нету того состава, который мог бы на равных играть с таким не стабильным и слабым Динамо.
Відповісти
3
5
Среднефонтанский (Одесса)
Надеюсь ,что подержанный черноморский фрегат даст оторваться нафаршированному столичному корыту. Хотя если случится иначе не сильно огорчусь ,что это за чемпионат в котором никто не знает в качестве кого он завтра будет играть-хозяина или гостя. Прошлый турнир завершился как отстойный,этот проходит в виде экспериментального, а следующего может и вообще не случится!
Відповісти
4
4
lera khoma
Твоё корыто пойдётЪ ко дну кормить одесских бычков !
Відповісти
2
6
Ди (киев)
ну где же "нафаршированное корыто"? Семь украинцев в стартовом составе + половина молодёжь. Будь-те объективны.
Відповісти
1
0
Среднефонтанский (Одесса)
Имейте же совесть в конце-концов,один только новичок Теодорчик ( сомнительная провинциальная пшековская звезда ) будет иметь зарплатную ведомость сравнимую с деньгами получаемыми в целом всей одесской командой...
 
0
0
alekstat (Киев)
Кстати!!! В 36 сыгранных матчах соперников было зафиксировано 8 дублей (5 - Динамо, 3 - Черноморец). Дважды в киевлян это делал Шацких. 2 хет-трика (динамовцы Клебер и Ребров)
- «Динамо» в среднем забивает соперникубольше двух мячей за игру. Киевляне не забивали одесситам только в трехпоединках – 0:1, 0:1, 0:0.
- В прошлом чемпионатединамовцы смогли взять в матчах с одесситами только одно очко.
- В Киеве соперникииграют бескомпромиссно – без ничьих.
- Обе команды вчемпионатах продолжают свои безпроигрышные серии. «Динамо» - 6 матчей кряду (5побед, ничья, мячи – 12:3). «Черноморец» - 10 матчей кряду (4 победы, 6 ничьих,мячи – 14:7).
- В будущем поединке,при заполнении трибун, возможно присутствие полумилионного болельщика впротивостоянии команд.

Відповісти
7
0
MU 0710 (Харьков)
Вперёд Одесса!
Відповісти
10
8
FCZK-1922 (Кировоград)
Центральный матч тура!
Командам качественного красивого футбола!
Зрителям удовольствия от игры!
А Динамо уверенной победы!
Відповісти
8
6
FkSash (Столица)
Ждем Одессу, как друзей. Ждем футбола, как зрелеще. Ждем соревнования, как испытание верности игре. Удачи Динамо! Удачи Черноморцу!
Відповісти
20
0
Тоха86 (Киев)
Только Киев! Только победа!!!
Відповісти
9
16
basque (Донецк, Вост.Украина)
а где 10:0 ? Повзрослел? :)
Відповісти
4
7

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус