Премьер-лига
Премьер-лига

Премьер-лига - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Прийомов: Зрушення у грі очевидні

Прийомов: Зрушення у грі очевидні


Досвідчений півзахисник запорізького "Металурга" Володимир Прийомов поділився очікуваннями перед виїздом до Луцька на матч з "Волинню".

– Володимире, за останні роки "Металург" привчив до свого статусу аутсайдера. Сьогоднішнє 6-е місце – мабуть, привід для піднесення у колективі…

– Звичайно, перемагати усім приємно. Очевидно, не минулась даремно робота тренерського штабу, який достукався до свідомості футболістів. Я вважаю, що на це пішов певний час в Олега Тарана, але сьогодні вже можна бачити те, до чого він докладав зусилля протягом кількох місяців.

– Поки що зіграно небагато. Чи можна за підсумком проведених турів говорити про рівність, стабільність гри?

– Знаходячись у середині команди, мені важко робити такі висновки. Це краще видно вболівальникам та експертам. Якщо ж судити за реакцією наставника, то тут все прогнозовано: чим кращий результат, тим більше приємних слів можна почути від нього.

– Остання гра "Металурга" у Львові, мабуть, надовго запам’ятається усім, а, перш за все, переможцям. На 90-й хвилині поєдинку з "Карпатами" ще зберігалась віра у подібне диво?

– У моїй кар’єрі щось схоже вже було. А відносно згаданого поєдинку, то багато що залежало від змісту попереднього ігрового часу. Гадаю, що ми ніяк не заслуговували на поразку. Тому відігратись було навіть логічно. А другий м’яч – це вже кураж, везіння, гарний пас Руслана Платона і майстерність Дмитра Льопи.

– Після "Шахтаря" у першому турі більше одного м’яча твоя команда не пропускала. Запорука успіху – у надійному захисті?

– Про нинішній сезон ще рано робити будь-які висновки. Але у порівнянні з тим часом, коли я приходив взимку до команди, зрушення у цьому напрямку очевидні.

– За грою ти один з лідерів команди. Тренер, мабуть, розраховує на такі якості… Відчуваєш це?

– Таких обов’язків – бути лідером – на мене ніхто не покладав. Для кожного футболіста важливий, перш за все, командний показник, а не індивідуальний. Загалом у нас достатньо у складі тих, хто може проявити лідерські якості.

– Однак при наявності у складі великої кількості молоді навантаження на старших гравців зростає…

– Так, це диктує саме життя. Завжди чим ти старший, тим більше на тобі відповідальності. Молодшим витримувати психологічний тиск важче. Тому підказувати менш досвідченим одноклубникам мені доводиться. Я вважаю, що у нас підібрався гідний резерв, що хлопці і доводять в останніх матчах. Якихось непорозумінь з партнерами не виникає.

– У тебе вже був досвід роботи з Олегом Тараном. Можна порівнювати той "Кривбас" і цей "Металург"?

– Щось обов’язково передається, адже певна кількість гравців тієї команди зараз перебралась до Запоріжжя. Але сьогодні інший етап кар’єри. "Кривбас" - вже історія, як не прикро. Якщо брати до уваги тактичну побудову, то певні принципи в Олега Анатолійовича залишаються, але багато що залежить від підбору виконавців, з якими він працював тоді і працює зараз.

– Підготовка до гри з "Волинню" збіглась з антрактом у внутрішніх змаганнях. Що скажеш про останні дні роботи?

– Відмінностей не дуже багато: трохи більше відпочили, а потім почали тренування, які розбавила товариська гра з "Дніпром". Ми перемогли з рахунком 2:0, але переоцінювати результат контрольного матчу не варто. Виграш просто додав впевненості, покращив настрій, однак варто пам’ятати, що спаринг – лише етап підготовки до офіційних зустрічей.

– Наостанок хотілося б почути коротку характеристику вашого наступного суперника…

– "Волинь" зараз має дуже пристойний рівень футболістів. Плюс усі знають, який там емоційний тренер працює. Думаю, Віталій Кварцяний примусить підопічних віддати всі сили недільній грі. Подивимось, як складеться цей поєдинок. Мені здається, що у ньому шанси на перемогу рівні.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус