Прем'єр-Ліга
Прем'єр-Ліга

Прем'єр-Ліга - результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

Кочетов: Закликатимемо Конькова подати у відставку


Кочетов будет требовать отставки Конькова

Кочетов: Закликатимемо Конькова подати у відставку


Президент федерації футболу міста Києв Ігор Кочетов відповів на питання журналістів про відкритий лист ДЮФК "Поділля" та можливу відставку президента ФФУ Анатолія Конькова.

- Чи читали ви нещодавній відкритий лист ДЮФК "Поділля" до футбольної громадськості і яке ваше ставлення до тез, висловлених у ньому?

- Усе, що написано в тому листі, підтримую. Вважаю, що керівництво ФФУ вчинило злочинно. Бо як інакше розцінювати те, що гроші від УЄФА та ФІФА, призначені на розвиток дитячо-юнацького футболу в Україні, на будівництво в регіонах міні-стадіонів, направили на будівництво нікому не потрібного манежу нібито для збірних у Вишгороді, який використовуватиметься, в найкращому випадку, кілька разів на рік.

Переконаний: не можна було допускати, аби відповідне рішення затвердили документально. Його треба скасувати, а процес будівництва - зупинити. Ми докладемо всіх зусиль, аби чітко зрозуміти, як проводився тендер на будівництво, хто виступає підрядчиком, як і куди пішли гроші. І те, що я говорю, - то не моя особиста думка, то думка міської федерації футболу столиці України. Коли хтось паразитує на футболі, та ще й так нахабно, з цим треба боротися.

- На початку вересня виповнилося два роки перебуванню на чолі ФФУ Анатолія Конькова: як розцінюєте його діяльність на своєму посту, зокрема, виконання ним даних у передвиборній програмі обіцянок?

- Обіцянок у своїй передвиборній програмі та під час Виконкому він дав чимало, але не виконав жодної. Я добре пам’ятаю, що він своїм пріоритетом назвав розвиток футболу в регіонах, але затія з вишгородським манежем і відміною будівництва міні-стадіонів у областях говорять самі за себе. Можу коротко окреслити своє ставлення до нинішнього глави Федерації: прекрасний у минулому футболіст і, на жаль, нікудишній менеджер.

- Чи голосували ви за Анатолія Конькова на Виконкомі 2 вересня 2012-го і яку лінію поведінки оберете на Конгресі, що пройде 18 грудня поточного року?

- Два роки тому федерація футболу Києва, як один із колективних членів ФФУ, сказала "так" Конькову. Причини дві: по-перше, він п’ять років був членом Виконкому нашої міської федерації, тому мені здається природнім, що ми голосували за людину, добре ознайомлену з проблемами футболу в столиці, зрештою, нам здавалося, що ми добре його знаємо; по-друге, у передвиборній програмі Анатолій Дмитрович обіцяв велику увагу приділяти дитячо-юнацькому, масовому футболу, а ми йому повірили. Повірили, а вже за кілька місяців зрозуміли, що допустили велику помилку, бо всі його обіцянки виявилися порожнім звуком. Тому можу відверто зізнатися: вже давно між ФФ Києва та ФФУ немає жодних зв’язків.

Наголошую: ми помилилися, ми визнаємо це. Взагалі зрозумійте - футбол у нашій країні є потужним соціальним явищем, одним із небагатьох явищ взагалі, кому люди все ще довіряють. А якщо хтось на ньому, повторюю, паразитує, такого не можна допускати. Якщо ми говоримо, що з весни у нас - нова країна, яка потребує очищення в усіх суспільних галузях, то футбол осторонь не може залишитися. Якщо ми кажемо про люстрацію, люструвати треба все. Тому на Конгресі ФФУ ми закликатимемо Конькова подати у відставку.

Оцініть цей матеріал:
Джерело:
Еспресо.tv
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
sistema (Харьков)
Коньков не сахар но это гнида редкая
Відповісти
0
0
Повернутись до новин
Коментарі 9
sistema (Харьков)
Коньков не сахар но это гнида редкая
Відповісти
0
0
ser-gio (kiev)
от флюгер кбшный.... на место конькова метит?
Відповісти
1
0
наварін (Київ)
Харківські, я з вами. Перед тим як перебирати А.Конькова, необхідно років на 10 люструвати від футболу Кочетова.
Відповісти
2
0
Птаха-69 (Немироff)
У, как харьковские Кочетова "любят")))
Відповісти
3
2
Realexandro (Kharkov)
Кочетов: счастье есть. Оно не может НЕ ЕСТЬ...
Відповісти
2
3
antagonist (Купянск)
Самое большое зло, не только в футболе, но и во всем государстве, не коньковы и януковичи. а непотопляемые кочетовы, которые первыми голосуют за тех, кто им что либо пообещает, и которые первыми начинают копать яму, как только под вышестоящими затрещат стулья.
Відповісти
3
4
Скайрим (Харьков)
ну а Кочетова в тюрьму! Молчал бы уже...
Відповісти
4
4
stas01 (Харьков)
Дегенерал проснулся???
Відповісти
5
4
Unlimited_2 (Харків)
Люстрация ? Тогда в первую очередь нужно люстрировать самого дегенерала. За купленное воинское звание, за фальсифицирование доказательств, за проведение ОРМ на территории иностранного государства, за непрекрещающееся вылизование ануса Грише :) "боевой" дегенерал-подкрышник - борец за правду ? Или Гриша этому придурку уже пообещал пост ? Акстись.
Відповісти
5
4

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус