Премьер-лига
Премьер-лига

Премьер-лига - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Грозний: Говерлі не вистачило везіння й майстерності


Головний тренер Говерли В'ячеслав Грозний проаналізував матч з Шахтарем (1:4).

Грозний: Говерлі не вистачило везіння й майстерності


Головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний проаналізував в ефірі каналу "Футбол 1" матч з "Шахтарем" (1:4).

- Ви сьогодні були дуже роздратовані.

- А чим можна бути задоволеним, якщо опорні півзахисники провалили весь перший тайм? Чим я можу буду задоволений, коли тільки перші двадцять хвилин виконувалось те, про що ми домовились? Звичайно, вони бояться гравців "Шахтаря", я розумію їх. Це класна команда, хіба з цим хтось сперечається? Швидка, високотехнічна – все є у команди! Не дарма вона грає успішно на всіх фронтах, в тому числі й Лізі чемпіонів.

Ми самі собі привезли м’ячі. Коли ми самі елементарно втрачаємо м’яч в центральній зоні, ми привозимо собі 0:1. З нічого і другий м’яч. Гравець, який опікав Гладкого, дав йому можливість два забити. Як так може бути? Це неправильно! І я буду спокійно на це реагувати? Звичайно, ні! Зробили в другому таймі деякі поправки, здорово Фещук вийшов, внесли деякі ще корективи, активніше почали грати Трухін, Мякушко, забили швидкий м’яч, і в принципі, в другому таймі діяли досить активно.

- Що завадило розвинути цей успіх?

- Я не буду казати банальне "невезіння". Рівень майстерності – раз. Психологічні афекти, можливо не вірять, що "Шахтарю" можна забити два, три. В першу чергу не вистачає рівня індивідуальної майстерності. Нікуди не дінешся. Гравець "Шахтаря" один в один може обіграти без проблем і виконати останній пас, в нас це одиниці це можуть. Але це об’єктивно і нормально. Кожний підбирає гравців відповідно до своїх можливостей. Я реально розумію, тому ми за рахунок організації гри хотіли зіграти досить дисципліновано і швидко переходити від оборони до атаки. На жаль, вперше в своїй кар’єрі я зіштовхнувся з тим, що в мене був тільки один захисник в ладу - Люлька. Три захисники вийшли на уколах. Мало того, ні Глушицький, ні Полянський, ні Качараба, на превеликий жаль не змогли грати, а я на їх розраховував. Як "Динамо", так і "Шахтар" має право не давати своїх гравців. В мене до цього немає питань. Але в мене є питання "в повітря". Чому цим молодим гравцям, які не мають поки шансів грати в першій команді "Динамо" і "Шахтаря", не дати можливість грати?

Треба бути максималістом, завжди, тому я такий емоційний. Справа не в результаті. Треба догравати до кінця. Я хотів, щоб Шацький вийшов при рахунку 2:1, було бажання зрівняти рахунок, але серед заміни ми пропустили вже третій м’яч. Захисники припустилися тих помилок, які не потрібні. "Шахтар", і "Динамо", і "Дніпро" максимум вижимають з того, що створюють, і користуються помилками суперників. Ми, на жаль, ні. В другому таймі в нас були передумови, команда досить гідно виглядала. Я в душі десь думав, що ми можемо зіграти внічию, по тій грі, по динаміці, по всьому. І пресингували, накривали й на випередження грали. Не вистачило везіння і майстерності.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус