Національна збірна України
Національна збірна України

Національна збірна України - результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

Товариський матч. Україна - США 2:0. У стилі Фоменка


Збірна України перемагає американську команду

Товариський матч. Україна - США 2:0. У стилі Фоменка


Товариський матч

5 березня. Ларнака (Кіпр). Стадіон «Антоніс Пападопулос»

Україна – США – 2:0

Голи: Ярмоленко 12, Девіч 67

Україна: П’ятов – Артем Федецький, Хачеріді, О. Кучер, В. Шевчук (Є. Макаренко 80) – Ротань (Едмар 77), Тимощук (к) – Ярмоленко (Морозюк 90), Гармаш (Безус 46), Коноплянка (О. Гусєв 68) – Р. Зозуля (Девіч 65)

Тренер – Михайло Фоменко

США: Т. Говард – Кемерон, Брукс, Оньєву, Едґар Кастільо (Ші 63) – Кльєстан (А. Йоганссон 63) Джермейн Джонс (Деніел Вільямс 79) – Фабіан Джонсон, Демпсі (к), Бедойя – Алтідор

Тренер – Юрґен Клінсманн

Судді: Трату – Сотіріу, Іоанну (всі – Кіпр)

Попередження: Артем Федецький 64, Безус 84 – Демпсі 84

Передісторія цього матчу перевершила сподівання від його перегляду. Через кілька годин після того, як Михайло Фоменко дав прес-конференцію і провів заключне перед вильотом на Кіпр тренування, президент Федерації футболу України Анатолій Коньков в ефірі одного із загальнонаціональних телеканалів повідомив, що гри не буде в зв’язку з політичною ситуацією в країні. Безпосередньо в цю мить Анатолій Дмитрович виглядав, як істиний державник, котрий проймається долею Батьківщини.

Втім, правда виявилася значно прозаїчнішою. Наші джерела запевняють, що відмінити поєдинок пан Коньков наважився не через ситуацію в Криму і навіть не через відсутність фінансів. Беспрецедентне рішення Анатолій Дмитрович, під ногами якого після оприлюднення документів з фактами надмірних витрат «горить земля», прийняв після дзвінка свого товариша Віктора Федоровича Януковича. Складно сказати, навіщо оголошеному в розшук громадянину вчиняти ці дрібні спортивні диверсії. Проте факт залишається фактом: інформацію з уст Конькова через декілька годин спростував вже новопризначений міністр молоді і спорту Дмитро Булатов.

Джерела UA-Футболу запевняють, що до такого кроку пана Дмитра підштовхнув ще один представник нової влади – керівник Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський. Виходячи найперше з політичних мотивів і враховуючи підтримку американцями нашого боку в українсько-російському протистоянні, Ігор Валерійович спонукав команду до поїздки на Кіпр начебто за власний кошт. Кажуть, Анатолія Конькова такий поворот подій просто розлютив. Втім, то радше лють через безсилля, адже вже завтра, у четвер, відбудеться засідання виконкому ФФУ, на якому Анатолія Дмитровича можуть відсторонити від виконання обов’язків і призначити дату позачергового звітно-виборного конгресу.

Вочевидь цей матч таки був потрібен команді і вболівальникам. З моральної точки зору. Мабуть, так натхненно футболісти разом з приблизно тисячею власних прихильників національного славня під час поєдинків збірної не виконували ще ніколи. Усі футболісти й на повні груди – останніх три місяці й події навколо Криму справді зробили патріотів навіть з тих, у кому те почуття були десь глибоко в душі.

Судячи зі стартового складу, Михайло Фоменко собі не зрадив. Наш тренер ніколи не був прихильником серйозних експериментів. Не було їх і зараз. З перших хвилин вийшли справді найсильніші на даний момент футболісти. Місце у воротах зайняв Андрій П’ятов. В обороні справа наліво розташувалися Артем Федецький, Євген Хачеріді, Олександр Кучер та В’ячеслав Шевчук. Пару опорних хавбеків склали Руслан Ротань та капітан Анатолій Тимощук. Під нападником Романом Зозулею діяли Денис Гармаш, Андрій Ярмоленко (справа) та Євген Коноплянка (зліва).

Тренер американців Юрґен Клінсманн місце у воротах довірив Тіму Говарду. Справа в обороні грав Джефф Кемерон, зліва – Едґар Кастільо. Пара центр беків – Джоні Ентоні Брукс і Оґучі Оньєву. Опорну зону цементували Саша Кльєстан та Джермейн Джонс. Атакувальні хавбеки – Клінт Демпсі, Алехандро Бедойя (справа) та Фабіан Джонсон (зліва). Центрфорвард – Джоді Алтідор.

Матч українці розпочали надзвичайно активно. Відчувалося, що українці скучили за грою і цей «голод» породив надзвичайний апетит. Застосувавши пресинг, наша команда з перших хвилин заволоділа серединою поля. Перехоплюючи м’ячі, українці не затримувалися в центрі, а шляхом довгих передач за спину прагнули розірвати оборону суперника шляхом забігань як флангових атакувальних гравців, так і півоборонців. Американці входили в гру плавніше, через що стартова активність суперників автоматично поставила їх у незручне становище.

Власне, поки «зірково-смугасті» притиралися до гри, вони вже опинилися в ролі сторони, яка відігрується. То Коноплянка виконав довгу передачу зліва зі своєї половини поля на хід Гармашу. Брукс затримався при створенні офсайдної пастки, в наслідок чого Денис чисто вийшов сам на сам з Говардом. Гармаш навіть трохи розгубився й пробив точно в ноги воротареві, який встиг вибігти в район одинадцятиметрової позначки. Втім, м’яч відскочив назад до Дениса. Сам бити хавбек не став, а скинув «кулю» під удар Ярмоленкові. Андрієві залишалося не влучити в Брукса, який, добігши до лінії, постелився у відчайдушному підкаті – 1:0.

Повівши в рахунку, українці обертів не збавили і продовжили наступ, роблячи акцент на фланги. Спершу повозив Кемерона Коноплянка. А потім за справу взявся Ярмоленко. Він постійно тікав від Кастільо. Андрій гарно прострелив у напрямку Зозулі, та цю передачу перехопив, ледь не зрізавши м’яч у власні ворота, Оньєву. Потім Андрій, втікши від Кастільо, вже сам увірвався до штрафного майданчика справа і пробив низом у дальній кут неточно. Коли ж Ярмоленко, знаходячись у середині поля, виконав шведою розрізний пас по центру на Гармаша, Денис знову опинився перед Говардом. І знову розгубився, пробивши у Говарда.

Американці за весь перший тайм відзначилися подачею одного кутового, двома прострілами з флангів і не нанесли жодного удару в напрямку воріт. Мабуть, у перерві Клінсманн провів з підопічними серйозну підбадьорливу розмову. Перших десять хвилин другої половини вийшли для українців дуже непростими. Спершу була передача від Кльєстана справа на Бедойю. Алехандро метрів з десяти бив майже напевне і, ймовірно, вразив би ворота. Завадив, кинувшись під м’яч, Федецький. Потім вже Алтідор після навісу Кемерона справа пробив головою над поперечиною. Коли ж П’ятов необачно вибив м’яч після передачі від власного оборонця точно в ноги Бедойї, Алехандро метрів з 25-тои у ворота не влучив. Зате в наступному епізоді П’ятов, своєчасно вийшовши з воріт, не дав пробити Демпсі, котрий втік від Кучера і виходив з Андрієм на побачення.

Лише після того Україна, яка на другу половину вийшла з Романом Безусом у складі, поступово почала приходити до себе. Безус замінив Гармаша, який гарно потрудився, але через тривалу відсутність змагальної практики виглядав сирувато. Але навіть у такому стані Денис виглядав привабливіше, ніж Роман. Безус за першу половину другого тайму наче розчинився на полі. Свою присутність на полі динамівець всерйоз позначив лише на 67-й хвилині, коли швидко зметикував у середині поля і віддав передачу на хід Девічу. Марко до того встиг провести на полі лише дві хвилини. Він сам перехопив м’яч у центрі і розпочав гольову атаку, віддавши пас на Безуса. Коли ж Роман повернув м’яч, Девіч увірвався поміж двох стопперів і чисто вийшов з Говардом сам на сам. В заключній стадії Марко діяв трохи самовпевнено: він прибрав воротаря під себе, але все ж оминути м’ячем голкіпера не зумів. Та підхопивши «кулю» після відскоку, нападник українців з другої спроби пробив точно в кут – 2:0.

Товариський матч. Україна - США 2:0. У стилі Фоменка - изображение 1

Додамо, що на той момент Клінсманн теж встиг провести дві заміни, випустивши замість лівого бека Кастільо Брука Ші, а замість «опорника» Кльєстана Арона Йоганссона. Фоменко ж, змінивши Зозулю на Девіча, наступну перестановку провів, вже коли рахунок подвоївся – замість Коноплянки вийшов Олег Гусєв. Зрештою, ці заміни, як і кілька наступних, серед яких треба відзначити дебютний у складі збірної вихід Євгена Макаренка, вже не мали серйозного впливу на гру. Після м’яча Девіча команди заспокоїлися і без особливих емоцій догравали матч. То якщо не враховувати зіткнення і подальшої сутички Безуса з Демпсі в центрі поля. Той інцидент завершився обопільним попередженням.

Особливу активність проявляв хіба що Ярмоленко. Його удар здалеку Говард не без труднощів відбив перед собою. Трохи згодом Андрій, перехопивши «кулю» в середині поля, намагався застати голкіпера зненацька ударом метрів з 45-ти. Говард з несподіванки навіть спіткнувся, але все ж у падінні постріл парирував. Ще один момент – удар Ярмоленка з лівої у дальній верхній кут метрів з 17-ти, після якого «куля» пролетіла над поперечиною. Американці ж відповіли пострілом Йоганссона після подачі кутового у виконанні Бедойї. П’ятов команду врятувати вже не встигав, але підстрахував воротаря Гусєв, який прикривав ближню стійку.

2:0 – збірна Фоменка розпочала рік точно так само, як і торішній. Нагадаємо, що в дебютному поєдинку в 2013-му українці теж на нейтральному полі перемогли 2:0 Норвегію. Стиль і характер гри «жовто-блакитних» тоді були майже аналогічними.

Товариський матч. Україна - США 2:0. У стилі Фоменка - изображение 2

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
mongol (Донецк)
Ярмоленко и Гармаш одно,Ярмоленко без Гармаша совершено другое.Первый Ярмоленко понравился-другой нет.Шевчуку пора на пенсию,нет понимания с Коноплянкой в СБУ и с Бернартом в Шахтёре, проходной левый фланг,если бы не Кучер,то ходили бы американцы к Пятову в засос целоваться.Фоменко в своём стиле,консерватор одним словом.
Відповісти
0
0
Повернутись до новин
Коментарі 78
mongol (Донецк)
Ярмоленко и Гармаш одно,Ярмоленко без Гармаша совершено другое.Первый Ярмоленко понравился-другой нет.Шевчуку пора на пенсию,нет понимания с Коноплянкой в СБУ и с Бернартом в Шахтёре, проходной левый фланг,если бы не Кучер,то ходили бы американцы к Пятову в засос целоваться.Фоменко в своём стиле,консерватор одним словом.
Відповісти
0
0
moderator
Dilettante (Донецкая обл.) 06.03.2014 17:19 Попередження п. 4.8
Відповісти
0
2
Dilettante (Донецкая обл.)
А мне понравилась игра сборной! Молодцы ребята! Они так играли весь отбор и первый матч плейофа, а вот в решающем к сожалению сдулись :( Ну ничего главное, что бы они поняли, что только самоотдача и напор может принести нам результат!
Відповісти
0
0
Андрей (Odessa)
Безуса Блохин угробит, ему надо срочно тренера-тактика!
Відповісти
2
0
наварін (Київ)
Помоєму , той геній 75 всю команду зпюндрував..
Відповісти
0
0
moderator
Казак Луганский (Прага) 06.03.2014 12:30 Rion (Birmingham) 06.03.2014 12:07 alkor (Кировоград) 06.03.2014 11:47 Попередження п. 4.13 Шановні форумчани, переконливе прохання припинити офф-топ !
Відповісти
0
0
Казак Луганский (Прага)
to alkor(Кировоград)Алинка, чёй-то ты сегодня больно агрессивная? У тебя неплохое чуство юмора, зажигай без агрессии :)
Відповісти
3
0
alkor (Кировоград)
У меня нет никакой агрессивности. Вам показалось.
Відповісти
0
2
наварін (Київ)
Якщо на чолі збірної залишится М.І,Фоменко то збірна ніколи не зістарится., і знайдется нова когорта молодих перспективних футболістів.Головне ,щоб у керма команди був тренер , а не який там небуть амбіціозно-безмозглий словоблуд. У вчорашньому матчі перші 20 хвилин першого тайму навіть оператори не встигали за розвитком атак українців. І ті кому за 30 років не запізнювались ні у фазу атаки ні у фазу оборони.
Відповісти
5
1
moderator
genev09 (Донецк) 06.03.2014 09:47 Ознайомтесь з п. 4.8 Правил спілкування на сайті.
Відповісти
0
2
moderator
Калинин Анатолий (Киев) 06.03.2014 10:28 Попередження п. 4.8
Відповісти
0
0
moderator
basque (Донецк, Вост.Украина) 06.03.2014 09:05 Мститель Неуловимый (Николаев) 06.03.2014 09:20 SteveGOLD (Львів) 06.03.2014 09:20 Тоже Харьковчанин (Харьков) 06.03.2014 08:11 genev09 (Донецк) 06.03.2014 08:27 Попередження п. 4.8
Відповісти
0
2
genev09 (Донецк)
я не понял: почему журналист может политическим оффтопом заниматься в своих статьях-обзорах (причем если написал "Наші джерела запевняють" - то все сразу проверенной истиной становится?), а читатели обсуждать его "творчество" - нет? только не говорите, что действия редакции не подлежат модерации - или всех или никого! тем более, чем я заслужил предупреждение? мне действительно больше нравятся статьи Ивана о городах, чем его обзоры - там сложнее политику приплести...
Відповісти
5
5
Андрей (Odessa)
во-первых, не надо переоценивать США и недооценивать нашу команду, лучше посмотрите, с кем сражались американцы в отборе: Мексика и Коста-Рика плюс всякие ямайки с кубами и гондурасами при всем уважении к этим странам, но до Франции, Англии, Польши и даже Черногории им далековато... во-вторых, по составу: глянул только фамилии, кто забивал в 2013 и кого не было на поле - Вондоловски (6 мячей), Зуси, Эдди Джонсон, Гудзон, Корона (все по 2), Ороско, Дискеруд, Холден, Фискал, Эванс, Гомес - видимо, все МЛСники, плюс еще в МЛС пока еще играет такой опытнейший защитник, как Боканегра! в-третьих, судя по вышеуказанным фамилиям, основу составляли именно эти игроки плюс Демпси, Джонсон, Донован, Бедойя и Алтидор, т.е. вышли кроме вратаря 4 игрока основы, остальной состав - эксперимент и ранее в таком сочетании не играл, в отличие от нашей сборной, которая именно в этом составе сплотилась под руководством МИФ и прошла отбор - не считая Гармаша вместо Эдика, который, правда, старался именно в той же манере играть, насколько получалось... ну и не забывайте, кого американцы перед ЧМ будут больше жалеть: "бедных" украинцев или свои собственные ноги? )
Відповісти
1
2
SteveGOLD (Львів)
Я - українець, розмовляю виключно українською в Україні. Але, що це за х***я?: "національного славня" Пане Вербицький - Ви ще би на старослов'янську перейшли - чим Вам слово "гімн" не подобається? може у Вас в щоденнику стоїть запис - "крутився на гімні"?
Відповісти
13
3
Мститель Неуловимый (Николаев)
не про футбол статья , а ода Коломойскому ... ну нельзя же так явно лизать руку хозяину у всех на виду ) сбУ с победой, видно что футболисты соскучились по футболу ,сбА особенно в обороне как то вообще ничего , не играли а отбывали номер , у сбУ как всегда проблемы с реализацией
Відповісти
3
7
Тоже Харьковчанин (Харьков)
[quote datetime=" 06.03.2014 09:05 " author="genev09 (Донецк)"] " забыли Девича, которому 30 в этом году стукнет...и Эдмара, которому 34 будет..." [/quote]Да Фоменко и так про них давно забыл...
Відповісти
2
4
basque (Донецк, Вост.Украина)
Статья в стиле Вербицкого. Когда же ему бан за политический оффтоп впаяют, а, господа модераторы?
Відповісти
5
8
antin-ag (Киев)
Добре, що виграли, навіть, припускаючи, що американці злили. Підняли й собі настрій, й вболівальникам, Особисто мене турбує наступне: Кучер - 31 рік. В 2016 буде 33,5 роки. Зіграв 90 хв. Шевчук - майже 35. В 2016 на ЧЄ буде 37 років. Зіграв 80 хв. Ротань - 32 роки В 2016, під час ЧЄ буде майже 35 років. Зіграв 77 хв. Тимощук - майже 35 років. В 2016 буде 37 років. Зіграв 90 хв. З "молодих" вийшов тільки Макаренко(Бузуса з Морозюком не враховую). Хомченовский, Пилявський, Сидорчук, Дедечко просиділи на лавці. А потім будемо говорити: " Франція може випустити майже повністю оновлений рівноцінний склад, а ми - ні" А як ми можемо випустити, якщо в нас "дідугани" грають більшість часу ТОВАРИСЬКОГО матчу, а молоді сидять на лавці.
Відповісти
4
1
genev09 (Донецк)
да, из перечисленных только Кучер и может Ротань еще смогут сыграть... Тимощуку уже давно пора завязать со сборной... Шевчук - этот просто удивляет, молодец конечно, но надо же думать кого-нибудь на замену, хотя бы Соболя того же, Макаренко одного мало... и еще забыли Девича, которому 30 в этом году стукнет... и Эдмара, которому 34 будет...
Відповісти
4
0
antin-ag (Киев)
А також Гусєва, якому майже 31 рік. Не згадав, тому, що виходили на заміну.
 
4
1
Мститель Неуловимый (Николаев)
стареет сборная , а кто на смену ? Макаренко , Безус застрял в категории восходящей звезды , с вратарями пока все отлично и Пятов не стар , да и Рыбка и Коваль есть , а вот с нападением беда ... может новые игроки проявят себя , но пока их не видно
 
0
1
genev09 (Донецк)
игру смотрел одним глазом: с первых минут было видно, что все нормально будет - америкосы то ли не хотят, то ли не могут... а Вербицкого лучше бы в автопробег отправили - пусть бы красоты городов Европы расписывал, можно было бы хоть почитать...
Відповісти
5
6
Тоже Харьковчанин (Харьков)
[quote datetime=" 06.03.2014 00:24 " author="Rumata (Киев)"] " сейчас самая сильная сторона сборной - стабильность результатов. " [/quote]Стабильный невыход на чемпионаты ? Так такая стабильность наблюдалась и до Фоменко... Игру, откровенно говоря , не смотрел...и судя по комментариям - ничего не потерял. Да..а Вербицкого можно " поздравить"...достаточно прочитать первые пару абзацев ( не имеющих никакого отношения собственно к футболу, собственно ) - и сразу ясно. кто автор..далее можно сразу не читать
Відповісти
8
9
Vladey (Одесса)
мда...как бы я не хотел в это верить, но америкосы как-то уж совсем безалаберно катали...кому хочется слишком верить в силу нашей сборной - это конечно успех, но по сути есть много вопросов.
Відповісти
6
2
Rumata (Киев)
Как-то и особо комментировать нечего, уверенно на классе выиграли, могли забить больше. Очередная уверенная победа Фоменко, очередная сухая. У американцев играли игроки из европейских лиг, из лидеров не было только Донована, да и в МЛС, наверно, кроме него никого сильнее игравших сегодня нет. Как-то с МИФом привыкли уже к стабильному добротному уровню игры, когда нет катастрофических провалов, как бывало при Блохине в сборной а сейчас постоянно в Динамо. И это на мой взгляд сейчас самая сильная сторона сборной - стабильность результатов. Если завтра будет смена руководства ФФУ, не трогайте Фоменко, сборная и дальше будет прогрессировать при нем.
Відповісти
5
2
skopa (Харьков)
Какая игра?Предвижу ответ оппонентов:но счет же на табло..Так с Францией в Париже счет тоже был на табло.Раскройте глаза:игры как не было ,так и нет.Пока есть время,в сборную нужно возвращать Маркевича.Даже особо не напрягаясь,американцы надолго запирали наших на своей половине и в атаке показывали на порядок более осмысленный футбол. У нас же ничего ,кроме игры на контратаке,толпа...
Відповісти
2
4
жажа_the_best (Харьков)
этож товарняк был, результат неважен и америка не основой играла...
Відповісти
3
2
Bruno13 (Луцьк)
А кого з основи не було?
Відповісти
4
1
жажа_the_best (Харьков)
хиба я знаю. Я не прихильник цiй сбiрной...у Кадемина спитай, вiн називав призвища вiдсутнiх основних гравцiв...
 
0
6
Octavia (Warsaw)
Бегали тяжело, а оно и не удивительно. За результат спасибо, есть теперь на что переключить голову.
Відповісти
4
0
диментий с кремня (кременчуг)
Возникло впечатление что американцы приехали номер отбыть...если это все на что они способны,на ЧМ им табло набьют все
Відповісти
8
7
archer.mak (Макеевка)
Вроде там полкоманды не было основных.
Відповісти
3
3
adidas77 (Cумы)
[quote datetime=" 05.03.2014 23:04 " author="alkor (Кировоград)"] " Несчастной Украине весь мир на пропитание собирает, поэтому победить ее (тем более, самые лучшие друзья - американцы!) ну никак позволить себе не могли. Это все равно что убогого обидеть.С победой." [/quote]Вонь какая стоит.. не ты ль проходил мимо?
Відповісти
24
8
alkor (Кировоград)
В первую очередь, нужно всегда искать причины в себе. Подумай об этом, дядя.
Відповісти
8
17
Beduin (Stuttgart)
Поздравляю Украину с победой.Сборную США в этом матче я не узнал.Они начали играть только после второго забитого мяча.Я не принижаю игру сб.Украины,но сложилось впечатление ,что американцы сами хотели, чтобы выйграла Украина для поддержания морального духа страны.И за это им огромный респект. Украина!В этом противостоянии с Россией весь мир за Вас,на Вашей стороне.Мы за Вас очень переживаем.Держитесь.
Відповісти
33
16
alkor (Кировоград)
Вот и я о том же, только другими словами. Только слепой мог не увидеть, что против сборной Украины американцы просто не играли. Изображали игру.
Відповісти
13
26
Жорже (Петербург)
Не в противостоянии с Россией, а в стоянии рядом - ты оговорился, видимо, дружище. Чтобы бедуины не напали на нас. Украину с победой !
Відповісти
6
11
Dime (Житомир)
Что за бредятина? Вот Чили явно слила игру немцам, договорняк скатали.
Відповісти
3
0
Petr_Nepomnyashii (Донецк)
Чушь. Любому спортсмену, профессионалу будет унизительным играть против соперника, который ему подыгрывает. Тем более, опять же, для профессионала будет очевидным, что ему подыгрывают. Думаю, что украинцы были просто сильнее в данном конкретном матче. Поэтому, поздравим команду и тренера!
Відповісти
8
0
Dneprfan (Dnipropetrovsk)
в авторстве Вербицкого не сомневался с первых строк текста. Зарекалась свинья......
Відповісти
11
8
наварін (Київ)
Перша половина першого тайму, дуже добре.
Відповісти
13
0
FCZK-1922 (Кировоград)
Молодцы! Я усну сегодня впервые за многое время довольным!
Відповісти
18
2
moderator
alkor (Кировоград) 05.03.2014 23:04 попередження п.4.4 Инспектор (Донецк) 05.03.2014 23:13 попередження п.4.13
Відповісти
5
4
Саняя (Донецк)
Админы у вас там ошибка. Эдмар заменил Ротаня, а не Тимощука.
Відповісти
6
0
Скайрим (Харьков)
Спасибо команде!!!
Відповісти
25
0
archer.mak (Макеевка)
Как-то тяжеловато наши выглядели во вторых половинах таймов. Весна, витаминов не хватает.
Відповісти
10
0
adidas77 (Cумы)
Наконец то позитив!!! С победой всех!
Відповісти
22
1
alkor (Кировоград)
Несчастной Украине весь мир на пропитание собирает, поэтому победить ее (тем более, самые лучшие друзья - американцы!) ну никак позволить себе не могли. Это все равно что убогого обидеть. С победой.
Відповісти
18
71
Your Frend
З облегшенням прямої кишки. А наших хлопців з такою потрібною перемогою.
Відповісти
40
11
Инспектор (Донецк)
А ты сам не убогий?
Відповісти
44
7
FCZK-1922 (Кировоград)
харош позорить город Кировоград,достал уже
Відповісти
45
12
alkor (Кировоград)
А еще есть такой город? И памятник Кирову стоит?
 
14
28
Дніпро sity (Дніпропетровськ )
[quote datetime=" 05.03.2014 23:04 " author="alkor (Кировоград)"] " ... Это все равно что убогого обидеть.С победой." [/quote]Потому и проиграли, что бы тебя не обидеть.
Відповісти
13
6
alkor (Кировоград)
Да не меня. Буковки читай внимательней.
 
7
25
Bruno13 (Луцьк)
Фу-фу-фу
Відповісти
21
7
Пузач (Украина)
По твоему, если бы не затянувшийся ПМС старшей сестры, во всяком случае так себя позиционирующей, этой самой несчастной Украины, которая не так уж и несчастна на самом деле, то победу над детками Дядюшки Сэма можно было бы смело смело считать еще одним шагом к таможенному союзу:)
Відповісти
5
3
Мститель Неуловимый (Николаев)
вот приятно почитать комментарии культурного человека, он и про ПМС вспомнил и полит офф топ не забыл , все смешал в кучу ... а где футбол ? )
 
1
2
alkor (Кировоград)
А что такое ПМС?
 
0
7
Rion (Birmingham)
о чем ты, болезный?
Відповісти
3
1
alkor (Кировоград)
Язык подзабыл? Перечитай со словарем.
 
0
2
Arxipelag (Полтава)
С победой! На классе.
Відповісти
21
3

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус