Національна збірна України
Національна збірна України

Національна збірна України - результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

Продаж квитків на матч Україна - Македонія прив’язали до поєдинків жіночої збірної

Продаж квитків на матч Україна - Македонія прив’язали до поєдинків жіночої збірної


У четвер, 11 вересня, стартує продаж квитків на матч кваліфікації чемпіонату Європи 2016 року між національними збірними командами з футболу України та Македонії, який відбудеться 12 жовтня на стадіоні "Арена Львів" у Львові.

Кожен вболівальник, що придбав квитки на червневі матчі жіночих національних збірних (Україна – Чорногорія та Україна – Англія) до 13 вересня 2014 року можуть придбати квитки на матч Україна – Македонія на сайті www.ufi.com.ua у першочерговому порядку.

Для решти вболівальників продаж квитків на матч Україна – Македонія на сайті www.ufi.com.ua буде відкритий з 14 вересня.

Продаж квитків у касах стадіону "Арена Львів" та в офісі Львівської обласної федерації футболу розпочнеться з 11 вересня.

Умови продажу:

- вболівальники, які мають квиток на матч жіночих збірних команд України та Чорногорії або України та Англії, віддавши його касиру Львівської обласної федерації футболу, зможуть придбати квиток на матч Україна – Македонія (кількість квитків на матчі жіночих національних збірних – дорівнює кількості квитків на матч Україна – Македонія, але не більше 6 на одну особу);

- вболівальники, які не придбали квитки на червневі матчі жіночих збірних команд, до 13 вересня можуть придбати квиток на матч Україна – Македонія тільки разом з квитком на матч Україна – Туреччина (жіночі збірні).

- в касах стадіону "Арена Львів" до 13 вересня можливо придбати лише абонемент на два матчі: Україна – Туреччина (жіночі національні збірні) та Україна – Македонія (національні збірні).

Вартість квитків на матч жіночих національних збірних команд України та Туреччини – 20 грн.

Вартість квитків на матч кваліфікаційного турніру Євро-2016 між національними збірними командами України та Македонії: 40, 70, 100, 150, 200, 250, 700 та 800 грн.

Оцініть цей матеріал:
Джерело:
ФФУ
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
Кактус (Кременчуг)
Прикольненько!Как раньше в советских магазинах-товар в нагрузку!Я так понял-если я не хочу идти на женскую сборную,то фиг попаду и на отборочную??
Відповісти
0
1
Повернутись до новин
Коментарі 9
Кактус (Кременчуг)
Прикольненько!Как раньше в советских магазинах-товар в нагрузку!Я так понял-если я не хочу идти на женскую сборную,то фиг попаду и на отборочную??
Відповісти
0
1
Криміналіст (Львів)
http://shakhtar.com/ua/news/32818
Відповісти
4
0
Long (Одесса)
А если не будут брать - отключим газ)
Відповісти
1
0
Криміналіст (Львів)
Балаболи. Тільки що приїхав з Львів Арени - в касах ніяких квитків нема, ніхто не знає коли будуть і чи будуть взагалі. Продають лише на ЛЧ на всі матчі, але зразу видно рівень організації продажу Шахтарем, все на найвищому рівні. Ну а наші рагулі з федерації зараз напевно по своїх роздають, а 14 вересня на сайті як завжди появиться 3-4 неповних сектора, сайт як завжди буде глючити. Ще раз переконуюсь, щоб купити квитки на збірну у Львові треба бути або щасливчиком потративши купу часу і нервів, або мати крюки у федерації
Відповісти
3
0
nzlemberg (Львів)
Криміналіст, який ціновий діапазон на ЛЧ?
Відповісти
1
0
Криміналіст (Львів)
На Порту залишились від 140 грн. і вище і по ходу вже закінчуються, краєм вуха чув що залишилось біля 5 тисяч, на Атлетік від 40 грн., на Бате від 35. Там на сайті Шахтаря є вся інформація. Також можна купити квитки онлайн. Одним словом рівень
 
4
0
i2705 (Львів)
Вчора квитки можна було придбати в приміщенні Федерації Футболу Львівської області - відповідно до умов, які були викладені УФІ. Тобто, здавши квитки на червневі матчі жіночої збірної, можна було придбати таку ж кількість квитків на матч Україна-Македонія. Якщо потрібно було більше квитків на матч Україна-Македонія, то потрібно придбати аналогічну кількість квитків на "свіжі" матчі жіночої збірної України на Арені Львів (20 грн. за квиток) - або проти Туреччини 13/09, або проти Уельсу 17/09. Щодо цін на матч Україна-Македонія, то вчора доступними були квитки від 70 грн.
Думаю, що сьогодні квитки там ще мали б бути - завтра вже вихідний (субота), а з 14/09 почнеться загальний продаж.
Відповісти
0
0
San_Sanych (Чернигов)
[quote datetime=" 11.09.2014 10:32 " author="Счётчик шансов (Полтава)"] " За 800 гривен мягкий диван, наверное? ))" [/quote]там наче напої та їжа в цю суму входять
Відповісти
1
0
Счётчик шансов (Полтава)
За 800 гривен мягкий диван, наверное? ))
Відповісти
3
0

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус