Дубль "Карпат" сыграл вничью с "Ураланом"


Продолжается тренировочный сбор львовских "Карпат" в Турции

Дубль "Карпат" сыграл вничью с "Ураланом"


Наша команда провела другий спаринг-матч на тренувальному зборі в Туреччині. У грі проти російського клубу “Уралан” з Елісти головний тренер Мирон Маркевич виставив тих футболістів, які вчора відпочивали. Натомість, “основа” тренувалася за спеціальним графіком.

“Уралан” не можна віднести до числа грізних суперників, тим не менше, росіяни, очевидно, вже забули про минулорічний невдалий сезон (вилетіли з Прем’єр-ліги), тому змусили львів’ян до солідної роботи. Адже після першої половини поєдинку в рахунку вели саме елістинські футболісти – 2:0. Лише в середині другого тайму карпатівці зусиллями невгамовного молодого нападника Руслана Платона двічі скеровували м’яча у ворота росіян, тим самим встановили рівновагу. Як зазначив у телефонній розмові Мирон Маркевич, львів’яни спершу понадіялися на свою швидкість, але пропустили дві атаки, які завершились взяттям воріт, які тренер довірив Тлумакові. “Під час перерви я попросив футболістів змінити свою думку про суперника, а грати в той футбол, який я їм прищеплюю, тобто атакуючий. Мене потішило те, що підопічні зрозуміли помилки і в кінцевому результаті досягли позитивного рахунку. Так, ми навіть були близькі до перемоги, але гравці не скористалися кількома слушними нагодами для взяття воріт. Молодь отримала добрий урок на майбутнє, – підсумував головний тренер “Карпат”.

У звітному поєдинку “Карпати” виступали в такому складі: Тлумак, Іщенко, Іванський, Мікуліч, Лучкевич, Даниловський, Кіріце, Шмаков, Піцур, Платон, Фещук.

Наступний товариський спаринг-матч у Туреччині “Карпати” зіграють проти ще одного російського клубу – “Терек” (Грозний). Гра відбудеться 18 січня.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус