"Карпаты" обыгрывают саратовский "Сокол"


Голы у львовян на счету Мизина и Ковальчука

"Карпаты" обыгрывают саратовский "Сокол"


"Карпати" (Львів) - "Сокол" (Саратов, Росія) - 2:1
"Карпати": Налєпа, Бровченко, Беньо, Распопов (Іщенко, 46), Тимчишин, Хома, Мізін (Ґодвін, 72), Назаров, Ковальчук, Кабанов, Платон (Кіріце, 46)
Голи: Мізін 29 (п.), Ковальчук 68 - “Сокол” забив на 58 хв.

23 січня “Карпати” зіграли черговий тренувальний матч в Туреччині, iнформує офiцiйний сайт клубу. На цей раз суперником львів’ян стали футболісти російського “Сокола” з Саратова.

Як повідомив у телефонній розмові головний тренер “Карпат” - Мирон Маркевич, - суперник виявився досить бойовий. Не дивлячись на ігрову та територіальну перевагу українців не мирився з роллю, яку саратовцям відвели наші футболісти. Мабуть, тому й такий рахунок. А він корисний для “Карпат” і це обнадіює на краще.

Та, як сказав Мирон Богданович, - як тренер незадоволений виступом своєї команди. Гравцями було втрачено декілька моментів для взяття воріт. А забили лише два м’ячі. Першим відзначився Сергій Мізін. Чітко реалізувавши пенальті, яке суддя матчу призначив за порушення правил проти Руслана Платона. У другому таймі росіяни зрівняли рахунок та від поразки їх це не врятувало. Невгамовний Сергій Ковальчук всиг першим до м’яча, який після удару Тараса Кабанова потрапив у стійку, а Сергій встиг на добиванні і влучним ударом спричинився до загального рахунку і перемоги “Карпат” – 2:1.

Наступний матч “Карпати” проведуть проти “Торпедо-Лужники” (Москва, Росія) 26 січня.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус