Збірна України: на Лівію -- без Шевченка та дніпропетровців


Товариський матч проти лівійців команда Блохіна проведе не в оптимальному складі

Збірна України: на Лівію -- без Шевченка та дніпропетровців


Товариську гру проти збірної Лівії українська національна команда проведе не в оптимальному складі. Вже достеменно відомо, що не приїдуть на збір перед грою з африканцями гравці дніпропетровського "Дніпра" та Андрій Шевченко. Що стосується команди Кучеревського, то в Євгена Мефодієвича є домовленість з головним тренером збірної України Олегом Блохіним про те, щоб не залучати гравців дніпропетровської через те, що на них наприкінці лютого очікує відповідальний двобій 1/16 фіналу Кубка УЄФА проти французького "Марселя" (26-го лютого).

Нагадаємо, що товариська гра між національними збірними Лівії та України запланована на 18-го лютого. До речі, у складі "Дніпра" знаходиться як мінімум 5 кандидатів у збірну України – це Олег Венглинський, Руслан Ротань, Володимир Єзерський, Роман Максимюк та Олександр Радченко.

Із Шевченком ситуація також схожа. Вже 24-го лютого його "Мілан" зіграє перший матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти чеської "Спарти". Попри все, тренерський штаб збірної України розраховує на приїзд нападаючих Андрія Вороніна з "Кельна" та Олександра Косиріна з "Чорноморця". Утім представництво одеситів у збірній України не обмежитться лише одним Косиріним. Як стало відомо з достовірних джерел, будуть представлені у національній команді і львівські "Карпати" (найвірогідніше, Мізін та Беньо). Не відомо наразі, чи буде викликаний на цей матч Сергій Ребров та Олег Лужний, які не мають достатньої ігрової практики у своїх клубах.

З російського чемпіонату вже отримав виклик до збірної України Євген Луценко з "Шинника". Має намір запросити Блохін і Богдана Шершуна з московського ЦСКА, який вже викликався на матч з Македонією у жовтні. Як ще раніше зазначав Блохін, у нього є на замітці кілька нових футболістів. Одним з таких може стати 23-річний захисник донецького "Металурга" В`ячеслав Чечер". Наприкінці минулого року в інтерв`ю одному з українських телеканалів "американець" Дмитро Коваленко, який грає за клуб MLS "Ді.Сі.Юнайтед" зазначав, що при зустрічі з Блохіним останній пообіцяв, що надасть шанс зіграти у "синьо-жовтій" футболці. Однак сам Блохін, стверджує сайт Champion, про свою обіцянку Коваленку почув вперше...

З вірогідних кандидатів, хто буде викликаний на гру з Лівією, можна згадати прізвища Балабанова ("Чорноморець"), Кабанова ("Карпати") та Ящука ("Андерлехт").

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Eugene (Kyiv)
Чекать то чекаемо, но вот здается мне, что это Буряк №2...
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 1
Eugene (Kyiv)
Чекать то чекаемо, но вот здается мне, что это Буряк №2...
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус