"Оболонь" проигрывает австрийцам и боснийцам


На сборах в Анталии "пивовары" провели два контрольных матча

"Оболонь" проигрывает австрийцам и боснийцам


На зборах в турецькій Анталії столичні пивовари провели два контрольних спаринги. В першому поєдинку підопічні Петра Слободяна поступилися австрійському “Маттерсбургу” (0:1), а в другому - боснійському “Хайдуку” (1:2), iнформує офiцiйний сайт клубу.

Оскільки суперники вже завершували збори і, шліфуючи ігрові зв`язки, виставили на матч найсильніших, головний наставник киян вирішив розділити команду приблизно на два рівноцінні склади.

Перша гра відбулася на одному з футбольних полів нового готельного комплексу “Титанік”. На жаль, погода внесла серйозні корективи в гру. Напередодны всю ніч та під час поєдинку йшов дощ, в результаті чого поле вкрилося великими калюжами. В цей день деякі команди через негоду навіть змушені були відмінити свой контрольні матчі.

Але “Оболонь” та “Маттерсбург” вийшли на поле. Матч видався важким і рівним. Командам довелося більше демонструвати свою фізичну витривалість, ніж технічну підготовку. Під час однієї з атак Ігор Продан відправив м`яч в сітку воріт суперника, але арбітр помітив порушення правил і не зарахував гол. А ось взяття воріт Всеволода Романенко було зроблено відповідно до всіх футбольних канонів, і принесло перемогу австрійцям.

Оболонь - Маттерсбург (Австрiя) 0:1
“Оболонь”: Романенко, Крохмаль, Конюшенко, Нівінський, Кутас, Самойлов, Міщенко, Каряка, Іващенко (Мазуренко, 46), Слободян (Продан, 46), Гребеножко.

Другий поєдинок з “Хайдуком”, котрий відбувся після обіду, пройшов на одному з полів спорткомплексу “Серена”, де проживає столична команда. В цей час дощ припинився, але поле було важким. В першому таймі оболонці володіли ініціативою, але не використали кілька моментів для взяття воріт.

Після перерви арбітр зустрічі призначив спочатку пенальті в ворота “Оболоні”, а потім в протилежний бік (його реалізував Віталій Кобзар). Здавалося гра завершиться нічиєю, але груба помилка на виході Євгена Сухини повернулася поразкою для киян.

Оболонь - Хайдук (Боснiя) 1:2
“Оболонь”: Сухина, Олійник, Назарук, Мельник, Іванов, Сергеєв, Кобзар, Драголюк (Коваленко, 46), Козеренко (Шевчук, 46), Терещенко, Коробкін (Трет`як, 46).

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус