Резервисты "Карпат" играют вничью со словаками


Игра прошла с некоторым преимуществом "бело-зеленых", которые создали больше голевых моментов

Резервисты "Карпат" играют вничью со словаками


Цього разу суперником львівської команди вперше в її історії став вищоліговий (7-е місце) словенський клуб НК “Публікум”, iнформує офiцiйний сайт клубу. Нагадаємо, що “Публікум” у цьогорічному сезоні змагався у розіграші Кубка УЄФА.

Тренери “Карпат” вирішили не задіювати гравців „основи”, які в цей час проводили тренування, і дали резервістам можливість проявити себе. Гра, яка відбулась у сонячну погоду на добре підготовленому полі в Антальї, пройшла у взаємних атаках, однак із деякою перевагою “зелено-білих”, які створили більше гольових моментів, проте так і не зуміли бодай раз відзначитися. У свою чергу, словенці, які, до речі, виступали в українських “синьо-жовтих” кольорах, також не змогли „розмочити” ворота польського легіонера “Карпат” Мацєя Налєпи, який у цій зустрічі виконував функції капітана команди. Отож, нічия - 0:0.

"Карпати" - НК "Публiкум" (Словенiя) 0:0

"Карпати": Налєпа, Донець, Сахно, Мікуліч, Кіріце, Годвін, Лучкевич, Даниловський, Веприк (Сергеєв, 46), Аньямке, Фещук

Наступна гра “Карпат” запланована на вівторок, 9 лютого. Вона розпочнеться о 17 год. на тренувальному полі неподалік готелю, де проживає делегація ФК „Карпати”. Суперник – румунський клуб “Бакеу”.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус