"Волынь" проигрывает румынскому "Спортулу"


Впрочем, даже после неутешительного исхода матча Виталий Кварцяный не терет оптимизма

"Волынь" проигрывает румынскому "Спортулу"


"Волинь" 11 лютого провела ще один спаринг, у якому суперником волинян виступив румунський "Спортул", що є лідером першого дивізіону своєї країни, iнформує офiцiйний сайт клубу. Цей матч завершився з рахунком 1:0 на користь румунів.

Однак, Віталій Кварцяний не втрачає оптимізму: "Не дивлячись на невтішний результат, діями більшості гравців я дуже задоволений. В першу чергу виділив би Романа Жерша, Тарлана Ахмедова та Олега Герасим'юка. З позитивної сторони виявив себе і естонський захисник Тааві Ряхн (16.05.1981, 192 см, 89 кг - зламає любого!) з естонської "Флори". Наступним суперником лучан стане ще один румунький клуб "Брасол".

Знову привертають увагу активні дії "Волині" на трансферному ринку. Судячи з усього, у київського "Арсеналу" дійсно немає грошей на оплату трансферу Сачка. Тим більше, ще тепер до киян приєднався ще й захисник нашої команди Віталій Розгон. У розпорядження ж "Волині" передані і перебувають на перегляді півзахисник Патрик Ібанда, який може замінити героя речівок волинських уболівальнків Ернеста Сіанкама, а також польський півзахисник того ж "Арсеналу" Гончарчик. Крім того, на перегляді у Віталія Кварцяного знаходяться кілька грузинських виконавців - Гончаров, Вашакидзе та Маланія.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус