Шахова партія "Динамо" - "Карпати" триває. Черговий хід зелено-білих


Київські спортивні видання продовжують цькування львівських „Карпат”...

Шахова партія "Динамо" - "Карпати" триває. Черговий хід зелено-білих


Оригiнальна назва: "Пане Суркіс, не читайте перед обідом радянських газет і не їжте на ніч сирих помідорів, або Чому президенту Федерації футболу України іноді корисно було би ходити на прес-конференції після матчів київського „Динамо”

Київські спортивні видання продовжують цькування львівських „Карпат”. Методів не обирають: брудно, безсоромно, по-геббельсівськи вважаючи, що „маси” швидше повірять у брехню відверту, ніж брехню приховану. Це вже не інформаційні забавки на кшталт тих, до яких після матчів львів`ян з „Кримтеплицею” та франківським „Спартаком” вдалась газета „Команда”, натякнувши, що Павло Онисько „допоміг” „Карпатам” виграти, зігравши рукою у власному штрафному майданчику, а Войтович зробив це ж, зрізавши м’яча у власні ворота.

Ні, тепер в хід пішла важка артилерія – нахабне і брутальне перекручення інформації. Новий скандал розгорівся після повторного кубкового матчу „Динамо” – „Карпати”. На післяматчевій прес-конференції склалося враження, що київські журналісти просто таки полюють за кожним словом Юрія Дячука-Ставицького. Втім, на превелике розчарування столичних акул пера, підстав для подальших „наїздів” на „Карпати” Юрій Михайлович не дав. Тож журналістам довелося вигадувати сценарій розвитку інформаційної війни на ходу. Сценарій, в якому головну роль „блискуче” відіграв президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

...У матчі „Динамо” – „Карпати” пролунав фінальний свисток. Журналісти та мисливці за автографами зібралися біля роздягалень команд. Ось виходить і одразу потрапляє у приціли відеокамер Григорій Суркіс. Той, хто наводив приціл, зробив одразу контрольний постріл (з повним текстом інтерв”ю можна ознайомитися тут – (www.dynamo.kiev.ua/Press/interv_nb.htm):

- Как вы можете прокомментировать слова главного тренера "Карпат" Юрия Дячука-Ставицкого, сказанные им после сегодняшнего матча, о том, что СЕЙЧАС ДЕЛАЕТСЯ ВСЕ ДЛЯ ТОГО, ЧТОБЫ НЕ ПУСТИТЬ "КАРПАТЫ" В ВЫСШУЮ ЛИГУ?

- Вы же знаете, что я на глупости не отвечаю. Я считаю, что любой интеллигентный и культурный человек, имеющий при этом права руководить командой, должен не просто воспитывать ее игру на футбольном поле, а должен еще и учить ее воспринимать жизнь, прививать игрокам человеческие ценности, иметь мораль, нравственность, этику. Я думаю, что ни одно из перечисленных качеств не присутствует в высказываниях главного тренера "Карпат".

Що ж, відповідь цілком у менторському стилі Григорія Суркіса, якби не одне кричуще „але”: Дячук-Ставицький не казав про те, що „СЕЙЧАС ДЕЛАЕТСЯ ВСЕ ДЛЯ ТОГО, ЧТОБЫ НЕ ПУСТИТЬ "КАРПАТЫ" В ВЫСШУЮ ЛИГУ”! В якості доказу можемо надати відеозапис післяматчевої прес-конференції тренера „Карпат”. От тільки не довелось би під час його перегляду декому червоніти. Все ще не вірете? То запитайте в Йожефа Йожефовича Сабо...

Найкумедніше, що на цьому ж сайті розміщено і розшифровку післяматчевої прес-конференції (www.dynamo.kiev.ua/Sources/ukr05_dk_kl.htm). Наведемо фрагмент виступу тренера „Карпат”:

...Я вважаю, що наша молода команда, яка зіграла з такими іменитими клубами як "Шахтар" і "Динамо", отримала чимало досвіду, і якщо нам дадуть вийти до вищої ліги, то ми укріпимось в міжсезоні двома-трьома футболістами, і будемо достойно виглядати....

- Вы сказали, что вам могут не позволить выйти в высшую лигу...

(перебиває) - Я такого не говорив. Я сказав: "якщо нам дадуть вийти у вищу лігу"…

- А могут не позволить этого сделать?

- Не знаю, враховуючи те, що зараз відбувається навколо "Карпат". Чесно кажучи, нам не дуже приємно спостерігати цю

картину... Всі ці статті в газетах, наповненні різними підозрами, відбиваються відповідним чином на футболістах, і на тренерах. Я б не хотів про це говорити, тому що все це не прикрашає український футбол...

Як бачимо, тональність виступу Юрія Дячука-Ставицького далека від категоричної та безапеляційної. Втім, той хто стояв під прицілом відеокамери, сприйняв бажане за дійсне і з мисливським азартом вчепився за перекручені журналістом слова тренера „Карпат”, зі смаком пережовуючи їх на свій лад. Та дозволимо собі нагадати: неякісна їжа часто призводить до проблем зі шлунком, а подекуди може навіть стати поперек горла.

Щоб остаточно розставити крапки над „і”, Інформаційний центр звернувся до Юрія Дячука-Ставицького з проханням пояснити, що може завадити „Карпатам” вийти до вищої ліги? Тренер „зелено-білих” назвав одразу три причини.

По-перше – стадіон „Україна”. Окрім того, що поле старе і знаходиться в поганому стані, тут немає дренажу, підігріву та камер відеоспостереження. А без цих речей у вищу лігу не допустять.

По-друге – календар. За місяць „Карпати” мали зіграти 9 матчів, в тому числі два з „Динамо”. Дячук-Ставицький у побудові цього календаря не звинувачує ані ФФУ, ані ПФЛ. Каже, що інакшого виходу просто не було. Ускладнює завдання „Карпат” і те, що двоє гравців команди, швидше за все, поїдуть на молодіжний чемпіонат Європи до Португалії.

По-третє – статті в пресі. Окрім згаданих натяків про Войтовича та Ониська є й низка інших публікацій: зокрема про те, що „Карпати” потрібно вигнати (?!) у другу лігу. Звісно ж, такі речі морально тиснуть на футболістів. Почастішали і підозри щодо договірних матчів. Слово тренеру: „Нас звинувачують у різних неприємних речах. А як ми тоді виграли 18 ігор? Як ми перемогли вищолігові команди? Як ми йдемо на першому місці? Коли ми перемогли „Шахтар”, „Ворсклу”, „Чорноморець”, то всі писали, що без „Карпат” вища ліга виглядає осиротіло, а тепер про це забули...”

До речі, гравця „Спартака” Войтовича після автоголу і подальших підозр у пресі... відрахували з команди. „Я мав розмову з тренером „Спартака” Юрченком, поклявся йому своїм сином, що жодних домовленостей з Войтовичем не було і бути не могло” – каже тренер „Карпат”. Дячук-Ставицький наголосив, що перебуває у хороших стосунках з ФФУ та ПФЛ, постійно їздить на засідання, пропонує реформи українського футболу. Наставник „Карпат” також висловив надію, що цькування „Карпат” припиняться і його команді не перешкоджатимуть спокійно працювати.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
генерал сволота (garfield)
Димінський Суми купив , а от на пиво бабок не лишилось.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 74
генерал сволота (garfield)
Димінський Суми купив , а от на пиво бабок не лишилось.
Ответить
0
0
Капа (Львів)
Народ! Не переживайте! Це пів року тому, після матчу з Шахтою, Димінський вирішив зробити інформаційну службу в Карпатах, якої нема ні в кого, шоб більше не бакланили його інші. Навіть своє телебачення зробили (Динамо переплюнули з їхнім ТВ). Але тепер цей народ треба загружати роботою, шоб даром хліб не їли. От Дим і не дає їм розлаблятись, продукує інформаційні приводи як вміє.
Ответить
0
0
СерегаВ (Одесса)
Считаю, что болельщикам "Карпат" нужно болне реалистично относиться к высказываниям Дыминского, не так сразу и так бурно обсуждать все, что он нафлудил - и тогда данный господин сам потеряет интерес к "чёрному пиару". Удачи "Карпатам"! Позор двоечнику - Дыминскому!
Ответить
0
0
Pingwin (Lviv)
Мал (Донецк) 17.04.06 15:24 Чесно? Набридла...
Ответить
0
0
Zerg (Киев)
Але сумліваюсь, що одна їх двох витримає!
Ответить
0
0
Zerg (Киев)
RZvarych (Lviv) Пробач, але не вітку, а ГИЛЯКУ!!!!!
Ответить
0
0
RZvarych (Lviv)
Чує моє серце що за ті білети зараз почнеться друга хвиля обсираловкі Дима і СуркаЖ)))))) Адмін срочно треба окрему вітку для тих двох панів
Ответить
0
0
Мал (Донецк)
Pingwin (Lviv) 17.04.06 15:17 Завал! Теперь ещё будут два года про билеты спорить. Множим 650 на 10 грн и получаем 6500 грн. Как раз бабки, чтобы Анри с Рональдинью купить! Жаль, теперь вернуть прийдётся... Честно скажи, львовянин, тебе лично не надоела эта вся фигня?
Ответить
0
0
Pingwin (Lviv)
Мал (Донецк) 17.04.06 15:17 Альтернатива?
Ответить
0
0
Pingwin (Lviv)
http://www.wz.lviv.ua/pages.php?pgid=4
Ответить
0
0
Мал (Донецк)
Pingwin (Lviv) Я ж написал " у пингвинов", а не "у pingwinov" ... :) А если серьёзно, то много вреда ваш "почесний" принёс уже КЛ. И если не прекратит "пуржить", то принесёт ещё больше.
Ответить
0
0
Pingwin (Lviv)
Мал (Донецк) 17.04.06 08:26 Про ***суперкубок у пингвинов в Антарктиде*** - це ти добре сказав :)
Ответить
0
0
шерш (Киев)
Пора заканчивать с договорняками.Есть такая игра-все видели этот цирк,принимать жесткое решение по 2 командам.Тогда другие будут боятся.Жаль что Карпаты,но с таким президентом самодуром у них одна дорога
Ответить
0
0
Romasanta (Адисабеба)
Скоріше за все договорняк такі був. Але на мою думку доказать факт договорняка дуже складно, практично не можливо. Бо треба доказувать шо представнкі Карпат і Спартака десь там сиділи в якомусь ресторані і домовились що Карпати виграють. Доказом також можуть бути показання гравців чи тренерів спратака, що їм хтось із керівництва дав вказівку програти. Якщо цього нема то і договорняка нема. Відсутність спортивної боротьби була лише у гравців Спартака. Карпати навпаки рубались до останнього і вирвали перемогу забивши на останніх хвилинах гол :). В чому вина Карпат, що хтось там із гравців Спартака забив на гру і тікав від м"яча? ИМХО з карпат не повинні знімати 3 очки. Але якщо докажуть що матч куплений тоді повинно бути значно суворіше покарання.
Ответить
0
0
kampos (Lviv)
і не только єму, как только снимут сних полномочеє депутатов все они пойдут к нашей милициє, а там увидим хто где будет сидеть!
Ответить
0
0
RAGE (Киев)
От Запорожья - Межейко! .... Ивченко-Прогресс (Запорожье) -------------------------------------------------- И что тогда будет с МЗ??? Хочеш скажу? тоже, что и с Торпедо!!!
Ответить
0
0
Валерчик (Киев)
HOTZUZIK (Киев, Луцк) Я так думаю если наша МИЛИЦИЯ проведет допрос "КАК ОНИ УМЕЮТ", то мне так кажеться пану Демб еще прийдеться какое то время кое где посидеть.....
Ответить
0
0
HOTZUZIK (Киев, Луцк)
я просто констатую деякі речі, хоча чесно, де докази? немає, то й исбдіть та мовчіть, а те шо букмекери знімають лінії - на заході у їхніх чемпах це часто буває і ніхто не репетує, шо продаються матчі. Доведете - добре, будь ласка, у другу лігу за таке, я не проти, хоча і ряний болільник, тому що це і мене ображає така поведінка клубу, ми готові підтримувати команду і у другій лізі, і будь-коли взагалі..
Ответить
0
0
Валерчик (Киев)
HOTZUZIK (Киев, Луцк) та й ті самі продажні матчі Волині?...------это ты про захидноукраинское дерби?:)))))))))))
Ответить
0
0
HOTZUZIK (Киев, Луцк)
Шо всі ниють, всім Карпати не подобаються? це ж команда з традиціями, це ж не Метадон якийсь, а виїзди у Львів..мм..невже вам цього не хочеться? а дербі Західноукр з Волинню? а тепер протистояння Динамо та Карпат у вишці? інтригує це все...а ви нитики, підписав вже собі Димін, Карпати хай не вистобуються і так далі.. чи вам хочеться і далі дивитися на розсування ніг Іллічами чи Метадонами, та й ті самі продажні матчі Волині?...
Ответить
0
0
Валерчик (Киев)
Мал (Донецк) Боюсь, что эта тема не затихнет до тех пор, пока КЛ не станет чемпионом Украины........... Не боись...она пройдет.....ПФЛ просто надо дисквалифицировать Лк...и перевести их во 2 лигу....... вся проблема...........а я думаю ЧУ не умрет если карпаты еще 2 года будут за пределами вышки....Димбик сам себе вырыл яму
Ответить
0
0
болела шахтера (Днепропетровск)
HOTZUZIK (Киев, Луцк) Лечиться надо батенька, а то уж сильно в голову бьет, а не в писуар. Если б не понял что больной - обозвал бы, а так ... врач на больных, тем более во время обострений......
Ответить
0
0
болела шахтера (Днепропетровск)
HOTZUZIK (Киев, Луцк) Лечиться надо батенька, а то уж сильно в голову бьет, а не в писуар. Если б не понял что больной - обозвал бы, а так ... врач на больных, тем более во время обострений......
Ответить
0
0
Анунах (Київ)
xoxol (Sydney) 16.04.06 17:42 Преподаватель (П) и ученик (У): П: Ну, расскажите про произведение Тургенева \"Муму\". У: Ну, так от, жив собi нiмий батрак, на iм\"я Герасим, i було у нього цуценятко на ймення Муму... П: Одну минуточку, дорогой, экзамен по русской литературе, и Вы, пожалуйста, отвечайте на русском языке. У: Зачекайте, зачекайте, зараз буде Вам на росiйськiй. Так от, одного разу те цуценя вкусило бариню за ж.о.п.у [пардон - из песни слов не выкинешь], i бариня наказала Герасиму втопити цуценятко у рiчцi... П: Я Вам еще раз повторяю - экзамен по русской литературе, отвечайте на русском языке. У: Та зачекайте Ви будь ласка, зараз буде на росiйськiй. Так от, узяв Герасим цуценятко у лодку i поплив iз ним вiд берега, а далi кинув його у воду... П: Все, хватит, или Вы рассказываете на русском языке или я Вам ставлю двойку. У: Та зачекайте, кажу Вам, зараз буде на росiйськiй. Кинув Герасим цуценятко у рiчку, а воно, бiднесеньке, вчепилося лапками за лодку, подивилось сумними очами на Герасима i каже на вашiй поганiй москальскiй мовi: \"За чьто?\"...
Ответить
0
0
HOTZUZIK (Киев, Луцк)
Ensign (Donetsk) Ти сиди там у свому ПІСУАРі і грай на чемпіонаті свого Данєцка, або мож з ПРидністровям, якраз Шериф рівня вашого цигана, який тільки такі команди і може обігрувати
Ответить
0
0
Ensign (Donetsk)
И чего только Карпаты в Чемп. Украины мучаются?! Ну шли бы уже себе в Польшу...
Ответить
0
0
Мал (Донецк)
Боюсь, что эта тема не затихнет до тех пор, пока КЛ не станет чемпионом Украины, чемпионом Африки, Австралии, выиграет у Барсы в финале ЛЧ ( причём 7:0 - надо только в испанской прессе вонь развести - и всё будет в порядке). Ну а потом суперкубок у пингвинов в Антарктиде. Надо присваивать срочно все эти звания на ближайшем форуме УЕФА (или ФИФА ?), а то вместо того, чтобы у "Оболони" выиграть в обычной рядовой игре, "народ" снова занялся поиском блох. Ситуация, однако...
Ответить
0
0
Krotozavr (kroteck)
А че, мне нравится такое развитие событий. Будет больше харизмы в нашей высшей лиге, будет больше обоюдной критики со всех сторон, от этого наш чемп только выиграет. Может и закончится наконец эта тирания и произвол, когда сказав правду тебя обливают грязью (в лучшем случае).
Ответить
0
0
lazik (Рівне)
admin 16.04.06 16:25 Тогда надо было : "Пане Суркіс, не читайте перед обідом радянських газет і не їжте на ніч сирих помідорів" . Это же как пол статьи :))) Хотя с ФФУ проблемы возможнои былибы , а вы не Дыминский и не темболееАхметов , что бы с ФФУ за свободу слова боротся .
Ответить
0
0
xoxol (Sydney)
Адміне, З правової точки зору, ви праві. Я мав на увазі моральну сторону копірайту -) Дякую за зміну
Ответить
0
0
xoxol (Sydney)
myroslav (Львів) чи хтось інший! Повторіть на біс цей анек! ....За что?: спитала Му-му на клятiй росiйськiй мовi...))))
Ответить
0
0
admin
2_xoxol (Sydney) Ну во-первых, не путайте название материала и копирайт сами, а также не путайте остальных. Я могу вообще от себя пол статьи переписать, но указать источник, на который я опирался и права будут соблюдены. Это так, для справки. Но если это так важно для львовских читателей - я добавил оригинальное название в тексте, для меня этот вопрос абсолютно не принципиален, а читателям приятно. :)
Ответить
0
0
xoxol (Sydney)
Назва статті (два довгих речення!), дійсно ідіотська, але як оригінал вона має право на існування... Щоб не було потім доріканнь
Ответить
0
0
xoxol (Sydney)
admin 16.04.06 16:25 Я не проти вашого заголовку, але чому б не вказати, що нижчеподана стаття під назвою (!) "Пане Суркіс, не читайте перед обідом радянських газет і не їжте на ніч сирих помідорів, або Чому президенту Федерації футболу України іноді корисно було би ходити на прес-конференції після матчів київського „Динамо”" ..... і т. д -) Копірайт треба поважати
Ответить
0
0
admin
lazik (Рівне) & xoxol (Sydney) По моему скромному мнению, редакторам официального сайта львовских Карпат следует учится придумывать более лаконичные названия, которые не занимают по полстраницы сайта. Потому я и придумал альтернативный. Lourens (Львів) Это материал официального сайта "Карпат". Потому и очередной ход зелено-белых. Когда появляется материал официального сайта "Динамо" или интервью руководителей киевского клуба в других СМИ - это ход динамовцев. Я даже представить себе не мог, что кому-то это может быть непонятно. Если бы этот сайт был "напевно також близький до Суркісів", о материале официального сайта львовян бы умолчали и сделали бы вид, что никакого материала не было вовсе. Думать надо головой, прежде чем писать. Это иногда помогает.
Ответить
0
0
Ден(Киев) (Киев)
фигня млин.....обидели капец просто, нагавкали, морально унизили.....а то, что сами все это начали с первого домашнего матча как то и забылось уже.....а тем кто не видел Карпаты-Спартак - последние 2 минуты-очень рекоммендую ffu.org.ua - там эта запись имеется.....просто великолепно и "честно" вырвали победу.....и понятное дело, что слова "якщо нам дадуть вийти в вищу лiгу" могут восприняться по меньшей мере настороженно, обычно это право завоевывают, а не дают:))))) тем более отрыв от третьего места вполне приличный. и к чему такие разговоры?
Ответить
0
0
Lika (Cardiff)
Информация по договорным матчам. Пишите на е-mail: anzhela_vaiss@mail.ru
Ответить
0
0
Alterus (Киев)
Так, теж люблю цей анекдот :) Шкода, зараз не маю оригіналу під рукою, зкопіпастнув тут.
Ответить
0
0
myroslav (Львів)
Розслабтесь одестити у вас завжди особлива думка (в хорошому розумінні), але ви все таки безпосередньо поливаєте брудом нашу команду. Ніхто не святий в українському футболі і нам у Львові це теж видно (я натякаю САМЕ НА КЕРІВНИЦТВО Карпат). Зрозумійте правильно ми будем любити такі Карпати які вони є! Ми ж нічого неможем вдіяти (звичайні вболівальники). - За что?: спитала Му-му на клятiй росiйськiй мовi...)))) СерегаВ (Одесса) 16.04.06 12:30 -------------------------------------------------- Класно!!!
Ответить
0
0
СерегаВ (Одесса)
lion.sr (львів) 16.04.06 12:20 Прочти внимательно! От вы завзятые... Он так и говорит - мол, купленные матчи - вопрос не доказанный, зачем это всё поднимать... Ты повторяешь то же самое, но наезжаешь на него! - За что?: спитала Му-му на клятiй росiйськiй мовi...))))
Ответить
0
0
lion.sr (львів)
Fenerty (Одесса Ти про куплені матчі мовчи.Будуть докази тоді і можна буде говорити. А про куплені матчі треба говорити в вишці там відкривається сезон.
Ответить
0
0
Fenerty (Одесса)
Ох Карпаты-Карпаты.... Если честно если от этого клуба и в вышке будет столько же вони - лучше чтобы карпаты в вышку таки не пустили. Кварцяный со своими перлами побледнеет... Но он хотя бы забавный перец, а тут... Купленые матчи, игроки Спартака Сумы хватающиеся за голову после забитого мяча, придуманные комментарии Тимощука... Сколько можно? Достали уже честное слово.
Ответить
0
0
Sanchez (Львів)
Продовження: чесно кажучи, мені це все вже сильно надоїло. Кому це потрібно??? Вболівальникам? Футболу? ДИМ і СУРОК - 2 чобота пара. Якщо їм не вистачає нових вражень, раджу якось разом зібратись і пограти в російську рулетку!!!Думаю вболівальникам обох клубів та й самим клубам(Динамо і Карпати) немає чого ділити. Україна ЧЕМПІОН!!!
Ответить
0
0
Sanchez (Львів)
Оригінальний загаловок статті із сайту Карпат: >>>Пане Суркіс, не читайте перед обідом радянських газет і не їжте на ніч сирих помідорів, або Чому президенту Федерації футболу України іноді корисно було би ходити на прес-конференції після матчів київського „Динамо”
Ответить
0
0
Alterus (Киев)
SVD (Одесса) 16.04.06 09:24 А може, вам пошукати іншу країну? Наприклад, Расєю? От є ж в Одесі нормальні люди, як-от той-таки Серьога, а є і такі мудила...
Ответить
0
0
Lourens (Львів)
Цей сайт напевно також близький до Суркісів а то тут останнім часом почали висвітлювати необєктивно деякі новини.
Ответить
0
0
strannick BB (Донецк)
Михей-Атлант (Берлин) Он уже перестал.
Ответить
0
0
lion.sr (львів)
А "Команда" ЦЕ ПУТАНА!!! Сурки всіх будуть бакланити хто їм буде мішати.SVD (Одесса)це не вирішення проблеми
Ответить
0
0
Михей-Атлант (Берлин)
Надеюсь, это предсмертная агония Сурка!!!В с мысле мужик скоро перестанет быть депутатом!
Ответить
0
0
PRAGUE (Харьков)
Тяжело будет Карпатам в вышке играть, как бы не получилось как тогда, когда вылетили. Это я про травлю команды и преднамеренное понижение в классе из-за выказываний Вашого презедента.
Ответить
0
0
strannick BB (Донецк)
SVD (Одесса) Всем - это кому ?
Ответить
0
0
SVD (Одесса)
А может Львову поискать себе другой чемпионат?Или другую страну?Всем только легче будет!
Ответить
0
0
oleh86 (Stryi)
CL (Донецк) 15.04.06 23:06 цькування (укр) = травля (рус)
Ответить
0
0
xoxol (Sydney)
Адмін, дійсно, чому не вказано НАЗВУ статті, яку тут було викладено? Щоб було більше зрозумілло, стаття є про відповідь Суркіса на заяву Дячука, якої не існувало! "Пане Суркіс, не читайте перед обідом радянських газет і не їжте на ніч сирих помідорів, або Чому президенту Федерації футболу України іноді корисно було би ходити на прес-конференції після матчів київського „Динамо”"
Ответить
0
0
strannick BB (Донецк)
Травить неугодных - это основная цель туалетного листка. Осенью Шахтер, весной Карпаты. Ату всех несогласных с генеральной линией.
Ответить
0
0
Lourens (Львів)
Адмін! Якщо вже на то пішло. Чому "черговий хід зелено-білих"???? Не доганяю... це черговий хід біло-синіх. київські журналісти займаються перекрчуванням фактів інтерв'ю .
Ответить
0
0
Lourens (Львів)
zwitter (Simeiz) 16.04.06 00:30 "услышал намек на то, что им мешают выйти в высшую лигу и журналист отреагировал на мой взгляд правильно... " ________________ Журналіст не має"услишати намйок і рєагіровать правільно". Він має писати факти. А не пееркручувати їх. А так вийшло що журналіст перекрутив слова Дячука в інтервю і суркісом і суркіс "опустив" Дячука... І це правильно? журналіст ідіот...
Ответить
0
0
rom (Lviv) (Львів)
Коли керівники ФФУ займуться тим чим вони МАЮТЬ займатись, а не фігньою всякою?
Ответить
0
0
rom (Lviv) (Львів)
CL (Донецк) До Шахтаря їм далеко. Там зараз такий вождь, що кого хочеш в мистецтві програвати переплюне. Але нічого трохи повчимось, і все буде добре.
Ответить
0
0
Карпати (Львів)
Шахова партія "Динамо" - "Карпати" триває. Черговий хід зелено-білих Що за бредовина. Які шахи? Це ж футбол. Щоправда закулісами. Більше писати нічого не буду. Це зробив за мене Goalkeeper (Львів) :)))))
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
ib (Львов) це була іронія
Ответить
0
0
ib (Львов)
Мы ж не слепые ,но у киевского Динамо они честные договорняки ,а у Карпат они на вред УКРАИСКОМУ ---футболу . дзеня (талнах Дзеня! Поясни будь-ласка, що таке "чесні договорняки"? :)))))))
Ответить
0
0
zwitter (Simeiz)
якщо нам дадуть вийти у вищу лігу - я в этой фразе тоже услышал намек на то, что им мешают выйти в высшую лигу и журналист отреагировал на мой взгляд правильно... просто нужно за словами следить!
Ответить
0
0
SHEV (Киев)
Бред конкретный.
Ответить
0
0
lazik (Рівне)
АДМИН , а слабо было оригинальный заголовок оставить ?:)))
Ответить
0
0
дзеня (талнах)
СУРКИ НАСТОЯЩИЕ ГАДЁНЫШИ . В ОБЩЕМ ФУТБОЛ НИЧЕГО НЕ ПРИОБРЕТЁТ ОТ ЭТОГО СКАНДАЛА , Вот Аленичев поднял в России тож тему договорняков ,и прямо сказал ,игры такие есть . Мы ж не слепые ,но у киевского Динамо они честные договорняки ,а у Карпат они на вред УКРАИСКОМУ ---футболу .
Ответить
0
0
Goalkeeper (Львів)
Такого заголовка як тут, в оригіналі навіть близько немає. Немає ніякого протистояння між Динамо і Карпатами, це зовсім різні вагові категорії. Є протистояння між керівництвом і вболівальниками львівських Карпат з одного боку та президентом ФФУ з іншого. Адмін, не провокуй ворожнечі між вболівальниками Динамо і Карпат. У єврокубках ми завжди вболіваєм за Динамо
Ответить
0
0
CL (Донецк)
КДЖВЗ (Павлоград) 15.04.06 23:20 от пасиба!!!! По - моему они сами себя травят. Писать такую бредятину, хто кому чего сказал! Проигрывать не умеют, да и выигрывать по-чесному получаеться тоже.
Ответить
0
0
КДЖВЗ (Павлоград)
CL (Донецк) 15.04.06 23:06 Травля.
Ответить
0
0
КДЖВЗ (Павлоград)
Во бредятина :) Для любителей "прекрасного" - напоминаю линк на "честную игру" по-дымински :) http://us.dynamo.kiev.ua/Media/OtherVideo/kl.avi
Ответить
0
0
CL (Донецк)
Люди!!! Объясните убогому шо такое за слово "цькування ", я канешна догадуюсь в контексте далее идущего текста, но все-же. Ей- богу - первый раз в жизни такое читаю :))))))
Ответить
0
0
ACHILLES (Бровары)
Да это все Суркисы, хотят чтобы все под них строились!
Ответить
0
0
ARSENAL Tallinn (Таллинн)
СВОЛОЧИ!!!!!!!!!!!!!!!! КАРПАТЫ - BEST!
Ответить
0
0
Яо Минь (Прага)
Це здається мені повною нісенітницею....
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус