ФФУ застерігає ПФЛ від чергового скандалу


Відповідь ФФУ на лист ПФЛ № 102 від 5 березня 2007 року

ФФУ застерігає ПФЛ від чергового скандалу


Шановний Равілю Сафовичу!

Відповідаючи на Ваш лист № 102 від 5 березня 2007 року, хотів би акцентувати увагу на наступному.

По-перше, 2 березня цього року на офіційному Інтернет – представництві ФФУ було викладено зміст документа у форматі офіційного листа, який Ви отримали на бланку та за підписом службової особи Федерації футболу України.

Його статус нічого спільного не має з «відкритим листом», на який Ви посилаєтесь. Правила службової етики не допускають використання публіцистичного жанру в службовому листуванні. Тому, як Ви правильно зрозуміли, ПФЛ не залишається нічого іншого, як прийняти формат епістолярного спілкування, як загальновживаний.

По-друге, у листі від 2 березня взагалі не йшлося про професійну біографію, трудові досягнення і заслуги виконавчого директора ПФЛ А.Попова. У цьому зв’язку мені не зрозуміла Ваша емоційна пропозиція про необхідність переатестування цього фахівця. Я не впевнений, що така реакція буде адекватною критичним зауваженням з боку ФФУ, які було зроблено на адресу А.Попова.

Більше того, завуальоване ініціювання звільнення цього працівника під надуманим приводом якогось «інтелектуального змагання», створить новий привід для чергового скандалу навколо ПФЛ. Раджу Вам, шановний Равілю Сафовичу, утриматися від таких кроків.

По-третє, що стосується відсутності у ПФЛ (а відтак – у професіональних клубів) інформації про цільове використання коштів, отриманих від клубів, які залучають до складу своїх команд легіонерів. Змушений у черговий раз публічно нагадати Вам як віце-президенту ФФУ та члену Виконкому ФФУ про традиційну для Конгресу ФФУ і Виконкому ФФУ практику регулярного інформування футбольної громадськості щодо спрямування вищезгаданих коштів на фінансування п’яти центрів розвитку дитячо-юнацького футболу та підготовку національних юнацьких збірних команд. Про це широко повідомлялося на офіційному Інтернет-представництві ФФУ та у незалежних ЗМІ.

У випадку, якщо Конгрес і Виконком ФФУ приймуть пропозиції ПФЛ про спрямування цих коштів на інші програми, вони будуть реалізовані під Вашим безпосереднім контролем. В той же час Ви особисто, як посадова особа, можете переконатися у наявності відповідних кошторисів чи фінансових звітів, звернувшись у встановленому порядку до фінансової служби ФФУ.

По-четверте, ФФУ, як сертифікована ФІФА та УЄФА національна федерація, забезпечує неухильне дотримання директивних документів цих міжнародних законодавчих футбольних органів на всій території України. Серед правил, які зобов’язалася виконувати наша країна, прописана і процедура вирішення спірних питань в тому числі під час проведення матчів внутрішнього чемпіонату.

У цьому зв’язку, закликаю Вас, Равілю Сафовичу, як віце-президента ФФУ, утриматися від публічних оціночних суджень з приводу «неякісного та упередженого суддівства», про яке Ви пишете у своєму листі, до оприлюднення офіційних висновків Суддівського комітету ФФУ, уповноваженого на такі дії.

Ігнорування цих правил може бути витлумачене як спроба використання службового становища з метою вплинути на незалежне розслідування ігрової конфліктної ситуації експертами Суддівського комітету ФФУ.

Ще раз засвідчую готовність ФФУ надати ПФЛ методичну і кадрову допомогу для реалізації спільних завдань щодо підвищення рівня і якості професіонального клубного футболу.

З повагою, Перший віце-президент ФФУ Бандурко О.І.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
SYD (Харьков)
Ну ниче. пусть попишут. Разборок серъезных нет. И это хорошо. Главное, что бы ихние переписки не касались ЕВРО 2012. А остальное - это мелочи.!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 7
SYD (Харьков)
Ну ниче. пусть попишут. Разборок серъезных нет. И это хорошо. Главное, что бы ихние переписки не касались ЕВРО 2012. А остальное - это мелочи.!
Ответить
0
0
Локи (Днепропетровск)
Я Вам писал, ещё, потом быть может...
Ответить
0
0
Мал (Донецк)
Красивые, отточенные фразы... Соблюдены все правила написания официальных документов ( о грамматике и говорить нечего). Спокойная вежливость льётся неспешным потоком со страниц писем и ФФУ, и ПФЛ. "Достопочтимый сэр... Спешу сообщить Вам, что..." А что за этими строками? "Слышь, ты, козёл.. В натуре оборзел..." - "Шо-оо? Та ты не мельтеши, а то..." Лично мне уже всё равно кто первый начал ( кстати, а кто и когда?). Но эта тягомотина уже настолько достала, что... (-Сэр, могу ли я назвать лорда Болингброка старой, жирной свиньёй? -Нет, лорд Китченер, вы не можете назвать лорда Болингброка старой, жирной свиньёй! -Хорошо, сэр, я не буду называть лорда Болингброка старой, жирной свиньёй...) И конца и края не видно. Неужели выход только в создании Премьер-Лиги? Или это тоже не выход? Доколе?
Ответить
0
0
RAGE (Киев)
wert (Кривой Рог) 07.03.07 09:55 100% И это в свете того, что как ни смешно об этом говорить, но Саф подписал 11 проблем, пунктиками которые надо решать ПФЛ, а они вместо того переписываются:))) Причем смех берет, что они признают, что надо что-то делать в этом направлении, но почему никто ничего не делал до этого и не делает сейчас? Кое кто скажет, что я не прав и ПФЛ трудится в поте лица. Но в таком случае не 11 пунктов проблемных мест надо выставлять, чем и доказывая свой непрофессионализм, а программу по которой надобно вести роботу, и вести эту работу уже сейчас. В общем получается концерт, какой-то авангард театральный и доселе не виданный! Цирк! Самый похабный, потому-как давно уже не смешной
Ответить
0
0
Shaytan (Феодосия)
Как они уже запарили своими разборками.
Ответить
0
0
wert (Кривой Рог)
met (Харьков) 07.03.07 09:17 Не знаю кто ему что написал,но Сафиулин по делу отгреб.
Ответить
0
0
met (Харьков)
Кто ж ему такую заумь написал? Не Гребенщиков ли?
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус