18 березня зустрілися збірні міст Львова і Вроцлава


Часу до визначення організатора Євро – 2012 залишилося менше місяця, але популяризація ідеї щодо організації Польщею та Україною проведення фінальної частини чемпіонату Європи триває

18 березня  зустрілися збірні міст Львова і Вроцлава


Часу до визначення організатора Євро – 2012 залишилося менше місяця, але популяризація ідеї щодо організації Польщею та Україною проведення фінальної частини чемпіонату Європи триває. Черга дійшла до міста Комарно, що на Львівщині. 18 березня на місцевому стадіоні „Газовик” у матчі-відповіді зустрілися збірні міст Львова і Вроцлава. Комарнянці солідно приготувалися до міжнародного футбольного свята. На флагштоках висіли національні прапори обох країн. Матч викликав великий інтерес не серед місцевих прихильників футболу, але й серед посадовців. Львів представляли: Юрій Майборода – начальник управління з питань фізичної культури та спорту у Львівській області, Ярослав Грисьо - президент ФФ Львівської обл. та Володимир Фек – член виконкому ФФ України. Польщу – Адам Олбковіч - шеф організаційного комітету Євро-2012 від ПЗПН, Анджей Падевскі - віце-президент ФФ вроцлавського воєводства та Роман Машталєж - депутат міської Ради Вроцлава.

Нагадаємо, що у перших числах цього місяці польські футболісти досить переконливо досягли перемоги. Про це свідчить результат матчу – 3:0. Тож представники львівського футболу готувалися взяти реванш.

Однак львів’яни спершу організували гостям з-за Вісли екскурсію містом, а наступного дня обидві команди вийшли на поле. Гра повинна була сподобатися тисячній армії вболівальників. Глядачі побачили чотири голи і нічого страшного, що усі м’ячі побували у воротах українців. Підсумковий результат – 0:4.

Та найважливіше молодь отримала чудову можливість поширити свій кругозір та нав’язати дружні стосунки. За словами пана Ольковіча, такі неформальні зустрічі спроможні наблизити наші країни до заповітної мрії, щодо отримання права прийняти кращі континентальні команди.

Я. Грисьо однозначно відповів, - я переконаний у тому, що наші братні народи отримають це право, бо ми цього заслуговуємо.

Пан Машталєж сказав, - щоб наші країни стали ще міцнішими, ми повинні переконати європейський футбольний союз у нашій спроможності організувати один з найбільших спортивних турнірів єдністю політичних партій, задля майбутнього добробуту.

Ю. Майборода зазначив, що усі спортивні структури України і Польщі доклали максимум зусиль і у нагороду Євро – 2012 повинно стати нашою реальністю.

В. Фек, - Керівники футбольних федерацій Польщі та України зробили все можливе щоб УЄФА віддала перевагу нашим країнам та й на державному рівні не знайшлося байдужих.

Важко не погодитися зі словами поважних керівників. Однак на вирішальне слово доведеться зачекати від УЄФА.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
treplo (писдляндия)
Cristian lv (Львів) 20.03.07 18:23 И в чем же я "спровокував чи наговорив про Львiв та Карпати"?. В том что привел факт закидывания яйцами автобус с командой соперника? Так это не провокация и не наговор а это факт который случился не так давно а в прошлый выходной. А про дружбу с Поляками тебе ответил __Alex__ (Харьков)20.03.07 21:34. Я повторяться не буду
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 14
treplo (писдляндия)
Cristian lv (Львів) 20.03.07 18:23 И в чем же я "спровокував чи наговорив про Львiв та Карпати"?. В том что привел факт закидывания яйцами автобус с командой соперника? Так это не провокация и не наговор а это факт который случился не так давно а в прошлый выходной. А про дружбу с Поляками тебе ответил __Alex__ (Харьков)20.03.07 21:34. Я повторяться не буду
Ответить
0
0
__Alex__ (Харьков)
зелёный змей (Львов) 20.03.07 16:07 Будьте толлерантней, пожалуйста. Cristian lv (Львів) 20.03.07 18:23 Дружіть з поляками, більш того, в мене теж купа дуже добрих друзів в Польші, але... Не до чього плутати дружні стосунки з офіційними матчами
Ответить
0
0
Cristian lv (Львів)
treplo , а для тебе головне подумати мозгами , чи наговорити про Львів і Карпати , а чи може просто провокувати людей ? І не Україна , а ФФУ із своїми рішеннями ! І щого це нам не можна дружити з поляками ? Ми ж чемп збираємося проводити , чи ні ?!
Ответить
0
0
Днепровец (Днепропетровск)
8712 (Львів) 20.03.07 02:57 Стадионы строим.
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
treplo (писдляндия) это Карпаты играли или ты мудак? отвечай быстро без раздумий
Ответить
0
0
treplo (писдляндия)
Какие двойные стандарты? Вы о чем? Для любого уважающего себя львовянина самое главное это кинуть яйцо в автобус команды соперника и поддержать инициативу товарищеского матча от соседей с Польши. А Украина со своим чемпионатом пусть обсерится.
Ответить
0
0
Господин ИМХОвич (New ВасЮки)
А как же эпидемия???!!!! Двойные стандарты...
Ответить
0
0
8712 (Львів)
Харьковчанин Я не думаю, що пройшло. У нас, на відміну від Італії правохоронці від петард, після футболу. Євро міг би зробити Україні добрий ремонт.
Ответить
0
0
Харьковчанин (Первая Столица)
8712, уже всё прошло! P.S. Mы то за ЕВРО конечно, но постоянные скандалы и брюзжание некоторых чиновников от футбола не играют на пользу нашей заявки :(
Ответить
0
0
8712 (Львів)
__Alex__ Не жвинди! Шева забив гол Тоттенхему, кажуть красивий. Коли товариський матч зб. Роналдо vs. зб. Зідана?
Ответить
0
0
8712 (Львів)
Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, а ви як пропагуєте ЕВРО-2012?
Ответить
0
0
tsuniu (new-york)
to Alex__ (Харьков перестань єхиднічати
Ответить
0
0
__Alex__ (Харьков)
Интересно было бы еще состав этой сборной Львова посмотреть, сколько в него вошло игроков Карпат?
Ответить
0
0
__Alex__ (Харьков)
Комарнянці солідно приготувалися до міжнародного футбольного свята. На флагштоках висіли національні прапори обох країн. Точно, уж подготовились, так подготовились. Матч викликав великий інтерес не серед місцевих прихильників футболу Може так: Матч не викликав великий інтерес серед місцевих прихильників футболу? Однак львів’яни спершу організували гостям з-за Вісли екскурсію містом, а наступного дня обидві команди вийшли на поле. И не побоялись же поляки подхватить грипп, приехали и сыграли. Вот где оказывается все (Юрій Майборода – начальник управління з питань фізичної культури та спорту у Львівській області, Ярослав Грисьо - президент ФФ Львівської обл. та Володимир Фек – член виконкому ФФ України.) должны были быть, а тут некстати какой то календарный матч какого там чемпионата какой то там Украины.
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус