"Купи собі пістолета і застрілься!"


Так сказав учора журналісту "Високого Замку" генеральний директор "Карпат" Олександр Єфремов

"Купи собі пістолета і застрілься!"


Мушу зізнатися, що ранковий телефонний дзвінок другого за рангом чиновника в структурі “Карпат” не застав мене зненацька. Минулого тижня Олександр Єфремов також телефонував мені на мобільний, прискіпливо з’ясовуючи деталі інтерв’ю з футбольним агентом Олександром Кулішевичем. Тепер же його незадоволення стосувалося відвертого інтерв’ю колишнього форварда “Карпат” Леоніда Ковеля, правильність трансферу якого до підмосковного клубу “Сатурн” зараз розбирають юристи ФІФА. Відтак, я наперед чудово знав, що Єфремов, як завше, говоритиме на надвисоких тонах, зриваючись на крик та перемежовуючи мову лайкою... Але цього разу Олександр Андрійович, здається, перевершив сам себе. “Краще купи собі пістолета і сам застрілься! Бо матимеш проблеми”, - відразу випалив він мені у слухавку. Інші перли нецензурної лексики футбольного чиновника скромно пропущу. Як і традиційні погрози судовими позовами та постійні закиди на нелюбов до “Карпат”. “Права рука” Петра Димінського у “Карпатах” вгомонився лише тоді, коли я у відповідь пригрозив не змовчати, а оприлюднити його погрози.

Не можу назвати себе лякливим, але вирішив все-таки до цих телефонних погроз поставитися з повною серйозністю. Трохи пізніше поясню чому. Але спершу хотілося б дізнатися, доки такі гендиректори будуть ставитися до представників ЗМІ не як до партнерів у справі промоції футболу, а як до “продажного бидла”.

Звісно, якщо у ФК “Карпати” це – традиційна практика, то не дивуюся, що для згадуваного вже Ковеля краще бути дискваліфікованим, ніж повернутися до Львова, а ще один недавній “відставник” Сучков “за жодних обставин не хотів би залишитися в “Карпатах”... Раніше щось подібне говорили тренер Маркевич, футболісти Лучкевич, Даниловський, Распопов, Тлумак, Скаченко... Краще було б не погрожувати журналістам, а задуматися, чому футболісти за першої-ліпшої нагоди втікають з “Карпат” світ за очі?..

Вже давно не дивуюся, що керівництво “Карпат” закрило рота футболістам, забороняючи хлопцям давати інтерв’ю. Аргументація карпатівських бонз проста як двері: “Для чого це? А раптом вони щось там зайве бовкнуть?..”. Коментарі, так би мовити, зайві... А скільки можна розповідати, як “Карпати” перманентно “воюють” з телеканалами та газетами, відмовляючи їм в акредитації...

Ну а тепер про більш серйозне. Чому я так відреагував на погрози і не сприйняв їх як черговий невинний жарт футбольного гумориста Єфремова? Бо добре знаю, якими методами один із гендиректорів “Карпат” кілька років тому намагався “вибити” з тренера Льва Броварського заяву про “звільнення за власним бажанням”, бо добре пам’ятаю фото Мирона Маркевича після побиття “криворізькою бандою” злочинців, бо на власні очі бачив, як, викрутивши руки, виводили зі стадіону фотокора Євгена Кравса, а потім за воротами погрожували розбити в друзки апаратуру...

Під час свого першого “пришестя” до “Карпат” Олександр Єфремов практикував виклики “на килим” журналістів з інших видань, де криком і матюками втовкмачував їм що таке “любов до “Карпат”... Коли у 2006 році він повернувся, його вже на першій прес-конференції прямо запитали, чи він поводитиметься так і надалі?..

Цікаво, що з приводу погроз журналісту (“невинних” порад застрілитися) думають наші правоохоронні органи? А для Олександра Андрійовича Єфремова спеціально заявляю, що журналіст, якому ви так настійливо пропонуєте застрілитися, спиртне вживає лише по святах, вулицю переходить лише на зелене світло, нетверезим за кермо не сідає, та й взагалі не є випускником інституту благородних дівиць.

Наостанок трохи приємного: на щастя, єфремови та їм подібні минуться, а “Карпати” вічні!

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
генерал сволота (garfield)
C2H5OH( new orlean) Шкода що тебе ураганом не заїпашило. Але цю помилку природи можна поправити.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 59
генерал сволота (garfield)
C2H5OH( new orlean) Шкода що тебе ураганом не заїпашило. Але цю помилку природи можна поправити.
Ответить
0
0
C2H5OH (new-orlean)
Ну.... дебіли у Львові не тільки у футболі..... пора би "Карпатам" у першу лігу...
Ответить
0
0
arkanoid (Львів)
Насос (Львів) а може ті клубні картки так зле продаються, що в клубного керівництва виникає підозра. що грати будуть при порожніх трибунах... а десь в районному центрі тисяч 10 точно прийде подивитись на вищу лігу.
Ответить
0
0
Bul (Киев)
Взагалі мені шкода тільки вболівальників "Карпат". Люди!!!!!!!!!!! Чи не можите взяти і толпою після якогось матчу вікінути це сміття взагалі?(Я маю на увазі дебіла Єфремова?) Спитайте себе, чому постійно Карпати у скандалах замішані? Ба керівництво -БИДЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ответить
0
0
Олексин (Новочорна)
Подумав, і спитав сам себе: А що скаже ПФЛ на цю публікацію? Чи і далі будуть так само "жалувати" журналістів, як і донині; чи взагалі - помітять? А якщо помітять - чи не зроблять крайнім власне журналіста Романяка?
Ответить
0
0
Surik (Харьков)
negredo (Северодонецк) 16.02.08 16:31 ___ Нарешті зрозумів…. ))
Ответить
0
0
negredo (Северодонецк)
Surik (Харьков) 16.02.08 15:30 Навіть не нгамагався ))) просто поніс маячню,аналогічну твоєї ))
Ответить
0
0
Surik (Харьков)
negredo (Северодонецк) 16.02.08 14:04 ___ Мабуть ти щось веселе сказав, але я нічого не зрозумів…. Вибач….
Ответить
0
0
Насос (Львів)
arkanoid (Львів) врядлі вони підуть на то шоб грати за межами Львова, вони почали продавати клубні картки на друге коло, народ їм того не простить просто-напросто
Ответить
0
0
Surik (Харьков)
А шо Добкінем в натурі задоволені. я чув, шо малий бізнес бунтує. rr (lviv) 16.02.08 13:59 ____ Якщо гроші, які витрачаються на «бунт» проти Добкіна віддати на будівництво нового стадіону, то у Харкові не тільки ЕВРО – Олімпіаду можливо буде провести…. А «малий бізнес, що бунтує» - це «раби» Фельдмана. В мене теж малий бізнес, але мені до Допкіна ніякого діла нема….
Ответить
0
0
negredo (Северодонецк)
Surik (Харьков) 15.02.08 18:40 Пропоную альтернативу твоєї пропозиції.Їзжай у Львів,там роскажищо ти є найголовніщим москалем у Харкові,от юрба повісить на смереці,а далі може щось на піднесенні і вирішиться ))))))
Ответить
0
0
negredo (Северодонецк)
Surik (Харьков) 15.02.08 18:40 Пропоную альтернативу твоєї пропозиції.Їзжай у Львів,там роскажищо ти є найголовніщим москалем у Харкові,от юрба повісить на смереці,а далі може щось на піднесенні і вирішиться ))))))
Ответить
0
0
rr (lviv)
диночків = будиночків
Ответить
0
0
rr (lviv)
Н-да. Криворізький клан риє Карпатам могилу. Дим хоче заробити на бренді, який не він створив, але не знає як. Хотів ЗАТ з областю + пару диночків і ділянок в статфонд, - обрубали. Ділянку під готелики - знов облом. Може обломається і продасть накінець? Surik А шо Добкінем в натурі задоволені. я чув, шо малий бізнес бунтує.
Ответить
0
0
Lourens (Львів)
Я не знаю, але мені пох, яким методом Диміню, Єфрема, Дідишина, Ставицького, Ярему забрати від Карпат! Але робити щось тре. el torro (Lviv) 15.02.08 15:10 _______________ Ти Дячука-Ставицького не рухай! Він для Карпат робив тільки хороше!
Ответить
0
0
Surik (Харьков)
myroslav (Львів) 16.02.08 10:49 ___ Судя по Вашему жаргону, Вы ничуть не лучше Добкина, над которым Вам так весело смеяться…… Вам и видео не нужно – вполне достаточно зеркала….
Ответить
0
0
myroslav (Львів)
2 Surik (Харьков) Який ти добрий мля..."Зато у нас Металіст" хахаха. Дуже я тобі "завидую". Хороша команда, але мені пох. що у вас там, зато Добкін у вас!... PS Продовжуйте і дальше нас смішити, якщо вам так це подобається, а ми будем дивитись відео!!!
Ответить
0
0
Romasanta (Адисабеба)
Чего вы все переживаете. Думаете кто то из УЕФА просто так голосовал за нас с Польшей. Я Сомневаюсь. А если голосовали не просто так, то в случае голосования за то, что б отобрать у нас Евро, тоже можно будет решить что б проголосовали так, как нужно.
Ответить
0
0
lav (Днепропетровск)
------------------------------
Ответить
0
0
Surik (Харьков)
Подарки в харківській каналізації шукай. karpaty (Львів) 15.02.08 21:00 __ А как ты туда попал?.... И что такое "ваняй"?.... Это на каком?....
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
arkanoid (Львів) 15.02.08 18:00 взагалі-то в тій ідеї нічого поганого не бачу. По всіх можливих питаннях про стадіони - чи то для Карпат, чи то для ЄВРО - проблемою є саме недолугість міської ради. І насправді був би я на місці Димінського ті три лимони, які виручили наприклад за Батісту вклав би в новий стадіон для Карпат. Маленький, з мінімальними вимогами УЄФА але свій. Surik (Харьков) 15.02.08 19:46 слухай не ваняй тут. Подарки в харківській каналізації шукай. Ваш стадіон просто повинен реконструюватись не тому, що ЄВРО скоро, а тому ще то велика розвалина з болотом замість газона.
Ответить
0
0
Surik (Харьков)
myroslav (Львів) 15.02.08 19:35 ___ Зато у нас Металлист! Ага!.... И стадион строится.... Ну, а Вам только и остаётся, что "відео" смотреть... ))) Одна радость в жизни.... и то от нас "подарок" )))
Ответить
0
0
М.Алый (Запорожье)
У одних Добкин,у других Ефремов,у третьих... да сколько еще интересных людей в наших командах.А генеральные директора так вообще через одного-у них одна задача съэкономить малость выделенных Хозяином деньжат для себя родимого или забрать их у футболистов.Так что этой прослойке можно верить- Ковель точно подписывал контракт.
Ответить
0
0
myroslav (Львів)
2 Surik (Харьков) Ти що його відео не бачив?!!! Така хохма!!! Просто капєц http://video.utro.ua/video/view/?id=v121963b74c
Ответить
0
0
Surik (Харьков)
"если что...." Alterus (Киев) 15.02.08 19:27 ___ У нас "если чта" нету..... )
Ответить
0
0
Alterus (Киев)
Surik (Харьков) 15.02.08 18:40 Ну да, он, если что, разгонит. А вы, как положено русским, царя-батюшку с нагайкой приветствовать будете )
Ответить
0
0
Олексин (Новочорна)
Михайло Романяк, "Високий Замок": "...Звісно, якщо у ФК “Карпати” це – традиційна практика,..." Це традиційна практика майже у всіх клубах вишки! І в ПФЛ, і у ФФУ - також такі "традиції!" Я вже не кажу про уряд, про СП, про ВР, про інші державні високоінституції...
Ответить
0
0
Олексин (Новочорна)
Михайло Романяк, "Високий Замок": "...Але спершу хотілося б дізнатися, доки такі гендиректори будуть ставитися до представників ЗМІ не як до партнерів у справі промоції футболу, а як до “продажного бидла”..." Доти, допоки Ви, журналісти цього заслуговуватимете. Допоки Ви, усією кодлою, не перестанете лизати у начальства команд. Допоки Ви не станете самодостатні; і у фінансовому сенсі - також. Допоки Ви на виїзні матчі їздитимете за рахунок того начальства. Допоки Ви всі боятимитеся хоч слово впоперек мовити. Он, народ, нехай лише його половина, на межі 2004-05-го - проснувся; принаймі - говорить всю правду-матку, як її розуміє. А Ви досі займаєтеся самоцензурою. І боїтеся, щоб, не дай Боже, Ваше друковане слово впоперек горла начальству не стало...
Ответить
0
0
Surik (Харьков)
"Все на майдан.........." Хорошо, что у нас Добкин ….
Ответить
0
0
Олексин (Новочорна)
Знову Карпати та Закарпаття вилітатимуть з вишки на пару. Оце плата за бикість керівництва. Цурка-бик вгробив Динамо, зараз дим гробить карпати, а шухрич-лиз взагалі забив свій бик на ЗУ. То що - й надалі мовчимо? Га?, колеги-уболівальники?
Ответить
0
0
arkanoid (Львів)
Міська влада Львова спонукає нас до цього своїми діями», – сказав Єфремов. На знак протесту проти свавілля міської влади «Карпати» відмовляються від проведення домашніх ігор у Львові. «Будемо шукати інше місто, іншу арену, інших керівників, які розуміють проблеми великого спорту, вбачають в ньому не забаганки багатеньких «буратіно», а вагоме соціальне явище і авторитет території. Я впевнений, що нас підтримає футбольна громадськість міста, тому, що наш проект для людей. І взагалі, порядні люди, даючи слово – тримають його. Андрія Садового я вважав порядною людиною…, – заявив генеральний директор футбольного клубу «Карпати», член організаційного комітету з підготовки Львівської області до «Євро-2012» Олександр Єфремов.
Ответить
0
0
arkanoid (Львів)
а ось ще одна весела новина від майстрів львівських гумору! "Карпати" не гратимуть у місті, де мером Садовий - Єфремов 15 лютого 2008 16:44 «Садовому потрібна земля навколо стадіону «Україна» напевне, для того, щоб розрахуватися з інвестором за новий стадіон біля вулиці Стрийської. А оскільки Садовий разом з депутатами не виконав умов договору з «Карпатами», то нам нічого не залишається, як відмовитися від проведення матчів на стадіоні «Україна», – про це сьогодні, 15 лютого, у коментарі ЗІКу заявив генеральний директор футбольного клубу «Карпати», член організаційного комітету з підготовки Львівської області до «Євро-2012» Олександр Єфремов. «Футбольний клуб мав домовленості з Львівською міською радою та мером Андрієм Садовим, що після того, як «Карпати» зроблять необхідні роботи по доведенню стадіону до нормативів ФФУ, цілісно-майновий комплекс «Україна» віддадуть «Карпатам» в довгострокову оренду. Ми виконали свої зобов’язання, а влада ж від своїх - відмовляється, прикривається брехливими, непорядними заявами, – наголосив Єфремов. «Карпати» дотримались усіх вимог угоди співпраці з міською владою Львова. Але з фальшю міських чиновників зіштовхнулись ще на початку розгляду містобудівного обґрунтування. «На засіданні містобудівної ради, присвяченому долі цілісно-майнового комплексу «Україна» ФК «Карпати» пропонували збудувати два готельні комплекси: один комплекс суто для футбольних команд, а інший – для всіх бажаючих. Нам сказали, що два готельні комплекси біля одного стадіону – забагато, самі ж запропонували на цій обмеженій ділянці збудувати аж 3(!!!) готелі». Напевне, за принципом: догоджаємо всім, – зауважив гендиректор «Карпат». Зараз, за словами Олександра Єфремова, у «Карпат» немає жодного діалогу з міською владою Львова. «Я вважаю, що ні до чого доброго це не призведе. Ми просто змушені звертатися до суду стосовно цілісно-майнового комплексу «Україна» і тих домовленостей, які у нас були з Садовим. Не маємо іншого виходу. Міська влада Л
Ответить
0
0
bsn75 (Чернигов)
був би він гламурним падонкам сказав би : убей себя ап стену... а так......
Ответить
0
0
Пиво (Львів)
Марче (Львів) -------------- Керівництво Карпат чекає, щоб Самсон Годвін наплодив у Львові свого потомства і вже з них через 20 років зліпити нову безкоштовну команду на перспективу. Насправді коли я чую від карпат або від будь-якої іншої команди, що ми молода команда і працюємо на перспективу, мене шляк трафляє. 18 років (від старту Незалежності) чую про перспективу, а її як не було так і немає.
Ответить
0
0
DuSty (Львів)
на мою думку на ярему взагалы нема чого наганяти подивитися на результати якы вын свого часу показував з шахтарем то це непоганий тренер але там в нього було быльш-менш нормалбне фынансування (на тодышный рывень украънського футболу) а карпати фінісуються на такому рівні шоб триматися в еліті і шоб керівники клубу були на видноті карпати це як піар компанія для ппд а на команду і результати йому реально насрати можливо після таких заяв журналістів і коли вся україна зрозумула що карпатами керують люди яких футбол не цікавить ппд почне розвивати клуб і вкладати більше грошей шоб якось виправдатись це один варіант розвитку подій інший це те що на карпати тупо забють і ми будемо грати в другій ну максимум першій лізі . останнє речення від автора респект.
Ответить
0
0
Марче (Львів)
el torro (Lviv) 15.02.08 15:26 Ну то нічо,є надія що після матчу з Металістом в Карпатах з"явиться маленька чорна Мутамбіква,причому абсолютно безплатно.Може саме на такий репродуктивний метод і розраховує керівництво Карпат )))
Ответить
0
0
Octron (Lviv)
Думаю що при таких вкладеннях в команду, які робить Дим, то Карпати міг б навіть той же Кіндзерський утримувати. В Карпати чомусь постійно беруть вільних агентів, переважно з Азербайджану. Так що якщо прийде якийсь вуйка, котрий може бути навіть бідніший за Дима, то думаю що як мінімум різниці не відчуємо. А як максимум можливі варіанти що будуть вкладувати в команду більше грошей. А то як Закарпаття... чесне слово..
Ответить
0
0
Папа Крымский (Симферополь-Донецк)
Octron (Lviv) 15.02.08 15:04 Спасибо
Ответить
0
0
el torro (Lviv)
Марче (Львів) 15.02.08 15:15 Ти знаєш, Ігорку, чого Баба Адаму не буде грати проти Металіста? Бо в них є Папа Гуйє! ))))))))))))
Ответить
0
0
el torro (Lviv)
dn2003 (Донецк) 15.02.08 15:15 В принципі ти правий, то що дали, то маєм. Але 7! турів без перемог + куплена гра з Таврією + дикий фарт з Кривбасом ..... Та й будь-який поважаючий себе тренер послав би такий менеджмент на 3 веселі букви.
Ответить
0
0
Марче (Львів)
Так,такого низького рейтингу в очах вболівальників Дим не мав ще з того часу як прийшов в Карпати.Може,він сподівається,вхопившись за Бабу Адаму як поплавок вискочити і того разу.Хтозна,може і цього разу пощастить.Тим паче,що воно,як всі знають, завжди добре тримається на воді.
Ответить
0
0
dn2003 (Донецк)
el torro (Lviv) 15.02.08 15:10 А при чем тут Ярема спрашивается?Он там шо, - гражданин начальник?Работает как может.Вполне допустимо, что он тоже свою долю г...на выгребает от этого "керивныцтва.Шахта при нем он скоко держалась на ходу - пусть не первой, но все же...И без Жадсонов с Фернандиньями...)))
Ответить
0
0
ДЗЕНЯ (Талнах)
Чим може гордитися керівництво ФК карпати??? Лише скандалами. Чи то вони самі так діють , щоб бути на видноті , чи то все таки від бездіяльності можливість засвітитися .
Ответить
0
0
el torro (Lviv)
Lorer (Dnepropetrovsk) 15.02.08 15:06 Я не знаю, але мені пох, яким методом Диміню, Єфрема, Дідишина, Ставицького, Ярему забрати від Карпат! Але робити щось тре. Вони, бл.... зробили якусь революцію, забивши голову молодим пацанам, а тепер тре нашу революцію робити! Іншого виходу нема!
Ответить
0
0
Lorer (Dnepropetrovsk)
el torro (Lviv) 15.02.08 14:46 Якщо я не помиляюся, то звукозапис для суду не є аргументом. Треба свідків мати.
Ответить
0
0
Марче (Львів)
karpaty (Львів) А ти не думаєш,що Єфремов,то містер Хайд самого Димінського(робить і говорить публічно те,шо хотів би сказати сам ППД,але боїться відповідальності)?Як можна звільнити самого себе?
Ответить
0
0
Octron (Lviv)
З.І. "спацерувати" - це з німецького "spazieren", що означає гуляти. (Только не впутывайте снова политику! Это слово наверное ещё со времен Австро-Венгрии)
Ответить
0
0
Octron (Lviv)
Єфремов! "Купи собі пістолета і застрілься!" Задовбав вже цей дятл. Саме опісля його приходу почались скандали на фоні Карпат. Пропоную фанам Карпат зробити банер з цитатою в назві статті.
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
Папа Крымский (Симферополь-Донецк) 15.02.08 14:52 "спацерувати" - синонім до слова "ходити" кажись. Такі слова на Галичині років 50-60 тому вживали.
Ответить
0
0
SL001 (Kyiv)
2_Папа Крымский (Симферополь-Донецк), dn2003 (Донецк) Не уверен, но вроде что-то тапки (туфли) для прогулки :)
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
Ну Єфремова за таке потрібно звільняти звичайно. Взагалі-то ситуація навколо Карпат надто нагнітається. Димінському пора нарешті не про прем"єр-лігу думати а про щось більш приземлене, ну наприклад про порядок у власному клубі. Самим кращим варіантом буде звичайно, якщо в Карпат знайдеться новий власник. Але футбольний клуб - досить тяжка ноша для будь-якого підприємця, тому на нового власника клубу тяжко і сподіватися.
Ответить
0
0
dn2003 (Донецк)
Папа Крымский (Симферополь-Донецк) 15.02.08 14:52 да, я эту фразу тоже не понял, и прагма не понимает...(((
Ответить
0
0
Папа Крымский (Симферополь-Донецк)
і жінці мешти для спацеру. Пиво (Львів) 15.02.08 14:06 А как это переводится?? Жене что то купить, а что не понял... Как колено кстати?
Ответить
0
0
dn2003 (Донецк)
пісець, а кажуть що бандити у Донецьку мешкають....
Ответить
0
0
el torro (Lviv)
О! А, якщо журналюга записав розмову на диктофон, то він може поскаржитись до суду, і Єфрема можуть посадити! Було б дуже добре! Хоч одним придурком в Карпатах стало менше.
Ответить
0
0
Марче (Львів)
Блін,то капець якийсь.
Ответить
0
0
denisko (Lviv)
Шкода, що такою командою як "Карпати" керують такі гальма...
Ответить
0
0
Пиво (Львів)
Міську, не слухай Єфремова. Пістоль не купуй він дорогий як холєра, купи дитині хліба і жінці мешти для спацеру.
Ответить
0
0
Пиво (Львів)
Як вже заіпали скандали довкола Карпат. Ну до тошноти заіпали. А між іншим вже минуло десять років, як Карпати востаннє грали у нормальний футбол. Відтоді одні скандали...
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус