У Львові бути футбольній Академії Лужного!?


20 березня відбудеться ще одне депутатське слухання щодо створення у Львові футбольної Академії

У Львові бути футбольній Академії Лужного!?


Львів в останні роки, а точніше його владні мужі, які беруться за керування, упорядкування і вирішення наболілих для міста проблем, поступово перетворюється у своєрідного бездушного, з кам’яним серцем, монстра, який байдуже реагує на довколишнє середовище.

Завдяки такій діяльності місцевих керманичів львівські заводи, фабрики, спортивні майданчики і навіть стадіони уже здебільшого навіть не простоюють. Спритні ділки їх перепродують і руйнують, не задумуючись над майбутнім міста і добробутом його мешканців.

Надзвичайно шокуюча ситуація у царині львівського спорту. Тут панує глум над теперішнім і майбутнім, а біль пронизує душу, коли дивишся в яких умовах тренуються і виступають львівські спортсмени, а особливо діти, які навчаються спортивному мистецтву просто в печерних умовах. Складається враження, що ми зовсім бездарні та безталанні. Неправда! Бо наш Львів не обділений, як у давнішній, так і в сучасній історії, славетними громадянами, які переймаються невтішним станом речей.

Хоча й народі кажуть, що добрими намірами дорога до пекла встелена. Про це детально можуть розповісти представники львівського спорту, які неодноразово звертаючись до влади із пропозиціями про розвиток, покращення і будівництво спортивних майданчиків, стадіонів, залів та спеціалізованих шкіл постійно натрапляють на байдужість з боку депутатів різних рівнів.

Зокрема, 15 листопада минулого року львівські міські чиновники настільки активно голосували за реорганізацію СДЮШОР-4 у спеціалізовану футбольну Академію, що не добрали шість (!) голосів. Тим самим обранці львівської громади в черговий раз проігнорували турботу про дитячі проблеми з боку Федерації футболу України і Львівської області, батьківського комітету та педагогічного колективу, а головне, знехтували добрими намірами колишнього львів’янина Олега Лужного, одного з найзаслуженіших в Україні футболістів, який, незважаючи на таку «подяку» з боку влади, закупив для юних футболістів спортивного спорядження на суму майже 200 тисяч гривень, продовжує виношувати хороші сподівання щодо позитивного вирішення справи у створенні сучасної спеціалізованої Академії, у якій діти були б забезпечені усім необхідним для навчання і покращення своїх спортивних навиків.

Директор «Фонду розвитку спорту Олега Лужного» Олег Звір з надією повідомив, - 20 березня відбудеться ще одне депутатське слухання щодо створення у Львові футбольної Академії. Я дотримуюся думки, що народні обранці цього разу зроблять свій вибір на користь львівському спорту. Адже непоступливий характер Олега Лужного, неодноразово перемагав найгрізніших світових форвардів на зелених футбольних полях і допомагав українському футболу досягати успіхів на міжнародній арені. Тож і нам необхідно відплатити цією ж монетою людині, яка прагне на краще змінити обличчя львівського спорту, констатував пан директор.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Sluva (Львів)
rrostik (Львів) ніц немаю проти,хоча там з владою зараз тоже двіж якийсь почався
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 7
Sluva (Львів)
rrostik (Львів) ніц немаю проти,хоча там з владою зараз тоже двіж якийсь почався
Ответить
0
0
rrostik (Львів)
Sluva (Львів) 09.03.08 21:31 Тому що Марек робив у Винниках - де при владі інші люди які хоч трохи думають про спорт.
Ответить
0
0
Sluva (Львів)
gharlz (львів) турку ця академія для того щоб діти не шастали по вулицях і неперетворювались в таких як ти безмозглих створінь!!!це для того щоб Карпати були не легіонерські ,а ФК Львів грав не у Добромилі а в місті в честь якого названий!!! ну розумію Димінсьткого всі нелюблять і вставляють палки в колеса,а тут....нерозумію я нашу владу... opti96 (Lviv) а Марек замутив свою академыю у Винниках причому майже без проблем
Ответить
0
0
opti96 (Lviv)
akademiyi Tak! kolys, pamyatayu, Markevych schos probuvav... ne vdalos... mozhe teper bude krasche...
Ответить
0
0
gharlz (львів)
а твої легіонерські карпати для чого?
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
gharlz (львів) а твій ФК Львів для чого?
Ответить
0
0
gharlz (львів)
ну і для чого ця академія?
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус