У "Футбольній академії Олега Лужного" діти навчатимуться безкоштовно


Створення цієї академії ідея міського голови Львова Андрія Садового

У "Футбольній академії Олега Лужного" діти навчатимуться безкоштовно


"Колись троє-четверо футболістів у збірній Радянського Союзу були вихованцями західноукраїнського футболу. Тепер все менше гравців з цього регіону чогось добиваються у великому футболі цього регіону чогось добиваються у великому футболі. І не тому, що тут вже немає талантів, а тому, що діти не мають умов для навчання футболом. Тому створення футбольної академії, в першу чергу, покликане створити належні умови для заняття футболом дітьми", - повідомив учора, 21 квітня, під час зустрічі з батьками дітей, що навчаються у СДЮШОР №4, на базі якої створять футбольну академію, екс-капітан київського "Динамо" та збірної України Олег Лужний.

На базі СДЮШОР №4 планують створити сучасну футбольну академію з кількома трав'яними та штучними полями і спортзалом. "Київське "Динамо" має чудову дитячо-юнацьку школу, у Донецьку для "Шахтаря" Ахметов також збудував чудову школу. А у Західній Україні такої школи немає", - зазначив Олег Лужний. Діти в академії навчатимуться безкоштовно, а їхнє подальше працевлаштування після закінчення академії відбуватиметься виключно за їх згодою та згодою батьків.

Створення цієї академії, за словами Олега Лужного, це ідея міського голови Львова Андрія Садового, який сам же йому і запропонував. Проте на рівні депутатського корпусу ця ідея загальмувала. Директор Благодійної організації "Фонд розвитку спорту Олега Лужного" Олег Звір повідомив, що зараз ведеться робота з депутатськими комісіями щодо створення академії, і вже 15 травня це питання планують винести на сесію міськради.

Батьки дітей-футболістів на зустрічі висловили свою підтримку ідеї Олега Лужного і навіть заявили, що готові у день голосування вийти для підтримки до стін Львівської міськради.

Оцените этот материал:
Источник:
Чемпіон
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Горянин (Львів)
podillyafan (KM) Карпати тут боком... Лужний + Садовий - вороги Димінського. А відтак, - Карпат.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 3
Горянин (Львів)
podillyafan (KM) Карпати тут боком... Лужний + Садовий - вороги Димінського. А відтак, - Карпат.
Ответить
0
0
podillyafan (KM)
давно пора, чето карпаты совсем расслабились, одно неправильно с согласия родителей до 14 лет к примеру а дальше уже на контракт и под клуб, ато будут дети неприкаянные.
Ответить
0
0
market (Львів)
А Садовий почав піаритись, Кілька тижнів тому було інтервю О. Лудного про те,як міська влада не хоче допомогти у створенні академії, а це взагалі виявляється ідея Садвого::))
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус