Контрольний матч. ФК "Львів" (дубль) - "Нафком" (Бровари) 1:1

Контрольний матч. ФК "Львів" (дубль) - "Нафком" (Бровари) 1:1


Львівська молодь перебуваючи на Київщині, під час тренувального збору щоденно, під керівництвом свого тренера Михайла Токаря, проводить заняття з теорії та практики на хорошому покритті спорткомплексу «Княжа Арена», що у Щасливому.

Вчора, 7 лютого, молодіжний склад ФК «Львів» провів тренувальний матч проти друголігового суперника із Броварів («Нафком» посідає у групі «А» 12 місце). Цей поєдинок входив у програму підготовки львівської «молодіжки» до початку футбольного року.

Львівські футболісти, маючи у грі значну територіальну перевагу, зуміли відзначитись лише одного разу. Результативний удар на 25-й хвилині у свій актив «заніс» Михайло Сікорський. Однак футболісти із Броварів за дві хвилина до перерви зусиллями Сергія Кушки зрівняли рахунок.

Після перерви гравці обох клубів діяли не менш ціленаправлено, однак нікому не вдалося переправити м’яч у ворота суперника. Тож, розійшлися з миром.

ФК «Львів» виступав у такому складі: Висоцький, Жук (Віталій Макар 46), Васильцов, Варга, В. Білий, Химович (Тимишин 46), Гончарук (Подус 46), Грицай (Мавров 46), Володимир Макар, Сікорський (Козьбан 46), Дністрян.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус