Завершився вояж "Закарпаття" у Туреччину

Завершився вояж "Закарпаття" у Туреччину


Завершився вояж «Закарпаття» у Туреччину — у четвер літак з ужгородськими футболістами приземлився в аеропорту «Бориспіль» під Києвом. Підсумок тренувань в Анталії обнадіює — три перемоги у чотирьох матчах.

Після більш ніж тижневого перебування в Ужгороді вже 27 січня команда взяла курс у теплі краї. Туреччина звабила своїм помірним зимовим кліматом, розвиненою футбольною інфраструктурою та силою суперників, з якими були заплановані спаринги. Перший з них відбувся проти молодіжного складу пітерського «Зеніта». Завдяки точним ударам Томаша Влчека (перебував на оглядинах), Сергія Давидова, Андрія Донця та реакції голкіпера Андрія Михайлова, який відбив пенальті, наші перемогли «розкручених» росіян 3:2. Далі було протистояння з казахським «Окжетпесом», мінімальну перемогу в якому приніс точний удар з одинадцятиметрового Александара Трішовіча, «ложка дьогтю», а точніше 0:2 із бухарестським «Динамо», та звитяга 1:0 над провідним представником російської прем’єр-ліги раменським «Сатурном». Єдиний гол в останній зустрічі забив Сергій Алексєєв, який ще донедавна захищав кольори елітного швейцарського «Аарау», а тепер пробує свої сили у «Закарпатті».

Опісля повернення на батьківщину команда отримає кількаденний відпочинок, а вже у неділю подасться в Угорщину. Саме в сусідній країні запланований останній тренувальний етап перед дебютною зустріччю року — 27 лютого з донецьким «Металургом».

Оцените этот материал:
Источник:
ФК "Закарпаття"
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус