Благочинна акція ФК "Львів"

Благочинна акція ФК "Львів"


Футбольний клуб «Львів» продовжує широкомасштабну благочинну акцію з допомоги дітям із дитячих будинків, сиротинці та шкіл-інтернатів.

Футболісти та керівництво футбольного клубу «Львів» продовжують розпочату ще кілька років тому акцію підтримки дитячих шкіл-інтернатів області. Перед початком другого кола футбольної першості у першій лізі три заклади Дрогобича та Добромиля отримали комплекти футбольної форми, спортивні куртки, кросівки, м’ячі та аксесуари для заняття спортом.

Зокрема, у четвер, 11-го березня подарунки від Футбольного клубу «Львів» отримали дитячий будинок «Оранта» у Дрогобичі, Добромильська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-II ступеня та дитячий будинок сімейного типу сім'ї Шатинських.

Особисто дітям передали презенти головний тренер «Львова» Альґімантас Любінскас, спортивний директор клубу Роман Лаба, директор ФК «Львів» Федір Штукатуров та гравець команди Михайло Козак.

Акція триватиме й надалі, оскільки президент клубу Юрій Кіндзерський заявив, що усі кошти, виручені від трансферу колишнього гравця команди Валерія Федорчука, підуть виключно на доброчинність.

«Така акція є дуже важливою для наших дітей, – розповіла директор дрогобицького дитячого будинку «Оранта» Оксана Дацюк. – Головне для них – увага. А ці подарунки, можливо, посприяють тому, що і з наших дітей, більша частина яких є сиротами, в майбутньому будуть хороші футболісти».

«У нашому закладі є сироти, напівсироти, діти без батьківського піклування, неповносправні діти з усієї Львівщини, – зазначив директор спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату у Добромилі Микола Муль. – Усього на теперішній момент у нас перебуває 112 дітей, і більшість з них є великими прихильниками спорту. Футбол і теніс у них на першому місці. А оскільки сьогодні до нас завітали представники Футбольного клубу «Львів», то шанувальників футболу у нас знову збільшиться. Наші вихованці є постійними відвідувачами стадіону «Княжа Арена», де вони натхненно вболівають за «Львів». Та й самі люблять пограти у футбол. І вміють це робити, чому свідченням кубки і медалі, які є в музеї нашої школи».

«Акція допомоги школам-інтернатам та дитячим будинкам, започаткована Футбольним клубом «Львів», триватиме й надалі, – запевнив Віце-Президент Футбольного клубу «Львів» Федір Штукатуров. – Сьогодні це лише початковий крок у цьому році. Ми відвідаємо багато таких закладів на Львівщині, а також завітаємо до вінницького інтернату «Нива-Світанок», де навчався Валерій Федорчук. Як і обіцяли, всі кошти за трансфер цього футболіста віддамо на благочинність».

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Serber (Львів)
...так і знав шо почнеться про Дима, хоча для порівняння я причин я недавав, але про ньго я ні слова неписав тут і так все зрозуміло і сперичатися, щось доводити небуду...тут розмова непро нього недолугого, нарахунок благочинності дещо згідний...але як нарахунок другої частини того про що я говорив, про пів України обласних центрів без футболу...
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 7
Serber (Львів)
...так і знав шо почнеться про Дима, хоча для порівняння я причин я недавав, але про ньго я ні слова неписав тут і так все зрозуміло і сперичатися, щось доводити небуду...тут розмова непро нього недолугого, нарахунок благочинності дещо згідний...але як нарахунок другої частини того про що я говорив, про пів України обласних центрів без футболу...
Ответить
0
0
lvivyura (Львів)
ніби ППД когось придбав, ППД ще більший жлоб - він нормальні контракти з гравцями підписати не може (приклад Марущак , Распопов апотім їх гноїть в Карпатах 2), створює команду для гри в Європі а основних гравців продає???
Ответить
0
0
slfc (Львів)
Благочинці не піаряться. Хоча якщо олігархи хоч чимось поможуть дітям то це буде добре
Ответить
0
0
eugen1968 (Львів)
Послідовний чоловік, сказав, зробив. Це викликає ще більшу повагу до Кіндзерського
Ответить
0
0
DIVvin (Львів)
Serber, він хоть щось роздає. А Дим де діває гроші від трансферів щороку? Правильно собі в кишеню. А той хоч не всі, але на добре діло. Чи це погано? Не хай собі такином піариться, голобне що від цього іншим не гірше, а в даному випадку щей краще!
Ответить
0
0
Serber (Львів)
...дешевий піар...шоб Кіндер так просто роздав гроші? сміх та й годі десь на когось надавили десь ше шось от і благодійність...Кіндер на команду жаліє, на трансфери ...жодного придбання, і тут балгодійність..ха ха ...з 4млн 800 тис 4 млн 700 тис собі решта інтернатам, а шо 100 тис якраз вистачить на то про шо говориться , а зато піар:)))))))))...в загальному дешево і несерйозно...Кіндер роби команду, бо скоро у ваших вболівальників Фк Львова втратиться ентузіазм, одними пропагандами про тільки Українців та дешевою блгодійністю ситий небудеш!!!!!...і бажано роби команду в іншому місті ,яке дійсно її потребує - Тернопіль, Івано-Франківськ, Рівне, Хмельницький, Житомир, Кіровоград, Суми, Черкаси, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Чернівці всі облатсні цнтри, а Кіндер шукає де земля подорожче , і шоб можна було взяти подешевше...типу лозунгу про міську команду, команду гроиади...все тут ясно як Божий день...
Ответить
0
0
myroslav (Львів)
ФК Львів не привикати. Раніше благочинно роздавав очки в вищій лізі :) Готується бачу повторно
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус