Представляємо суперників "Карпат" на Copa del Sol

Представляємо суперників "Карпат" на Copa del Sol


На тренувальних зборах в Іспанії «зелено-білі» візьмуть участь у міжнародному турнірі «Копа дель Соль», який триватиме з 27 січня до 7 лютого. У групі «В» разом з «Карпатами» гратимуть норвезькі «Тромсе» та «Мьольде», а також шведський «Гетеборг».

«Тромсе» (Норвегія)

Заснований 1920 року. Матчі проводить на стадіоні «Алфхейм» (7 500). «Тромсе» - найпівнічніший клуб в світі, який грає у вищому дивізіоні своєї країни. «Тромсе» ніколи не вигравав чемпіонат Норвегії, одного разу ставав срібним призером, двічі бронзовим та ще двічі вигравав національний Кубок. «Тромсе» був одним з перших клубів відомого норвезького футболіста Торе Андре Фло.

Проти українських клубів у єврокубках не грав.

«Гетеборг» (Швеція)

Заснований 1904 року, «Гетеборг» входить до так званої «великої трійки» шведського футболу. Разом з АІК та «Мальме» «синьо-білі» виграли 43 національні чемпіонати, 18 з яких здобув саме «Гетеборг». Саме цей клуб вважається найуспішнішим в Скандинавії, адже зміг двічі виграти європейський трофей – у 1982 та 1987 шведи піднімали над головами Кубок УЄФА. У «Гетеборзі» грали відомі футболісти – Кеннет Андерсон, Ніклас Александерсон, Тедді Лучіч, Томас Равелі та інші. З-поміж відомих тренерів можна виділити Свен-Горана Еріксона, який працював з командою з 1979 по 1982 рік. Саме цей наставник і зумів вперше привести скандинавську команду до європейського тріумфу.

Проти українських клубів у єврокубках не грав.

«Мьольде» (Норвегія)

Заснований 1911 року, «Мьольде» ніколи не вигравав чемпіонат своєї країни, проте відразу 7 разів ставав срібним призером. Ще двічі клуб вигравав Кубок Норвегії. Найцікавішим є те, що турнір «Копа дель Соль» стане для «Мьольде» дуже важливим. Справа в тому, що з січня 2011 року тренером команди став один з найвідоміших норвезьких гравців – Оле Гунар Сульшер, який за час своєї кар’єри в «Манчестер Юнайтед» заслужив прізвиська «суперзапасний», «палочка-виручалочка» та «убивця з обличчям немовляти». Тож дебютує на посту головного тренера Сульшер саме матчем проти «Карпат».

Проти українських клубів у єврокубках не грав.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
VitoFirst (Львов)
Наманые соперники :)
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 13
VitoFirst (Львов)
Наманые соперники :)
Ответить
0
0
Solliden (Lwow)
Повинні проходити
Ответить
0
0
nobik (natania)
В Элате в основном гостиницы,жилых домов очень мало,курортный город на красном море.46.600 человек население. 2-ivoloshka (Киев) 12.01.11 16:50
Ответить
0
0
nobik (natania)
На физику натаскуют и атлетизм,скандинавы в этом традицыонно сильны.
Ответить
0
0
Noelbaran (Lviv)
До речі, тут свого часу, на уа-футбол, форумчани купу \"списів поламали\", сперечаючись який варіант правильний, аж поки п.Гончар свого авторитетного вердикту не винесла:)). Але бажаю, щоб навіть Сульшер-Сольск\"яер не завадив перемозі \"Крапат\":)
Ответить
0
0
ivoloshka (Киев)
Бог с ним, с Сольскьяером! Главное, команды на слуху, хоть и не топ, конечно. Это вам не Динамо, которое будет играть со сборной города, которого и на карте не сыщешь!
Ответить
0
0
miha81 (lugansk)
opillja (Франківськ) 12.01.11 16:22 Сульшер - тот же Сольскьяер ,оба варианта правильные
Ответить
0
0
Klementij Roze (Lviv)
PokDron (Черкассы) 12.01.11 16:05 Eurosport буде показувати. Ну і, надіюсь, ТК Футбол теж не омине свого Шахтаря, а з ним і Карпати:)
Ответить
0
0
taktik (Sevas)
opillja (Франківськ) правильно именно так звучит PokDron (Черкассы) в прошлом году показывали, в этом тоже наверное
Ответить
0
0
opillja (Франківськ)
Цікаве прізвище тренера Мьольде)))))). В МЮ був Сольськяєр, між іншим він і є тренером, а не якийсь Сульшер
Ответить
0
0
Volic (Запорожье)
Ну нифега себе, какие грозные. Чем Чукчачбор с Чукотки слабее? Там же чукотская сильная школа
Ответить
0
0
PokDron (Черкассы)
Показивать будут ??
Ответить
0
0
lucian (lviv)
)))
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус