Тлумак-молодший приносить трофей "Карпатам-2002"

Тлумак-молодший приносить трофей "Карпатам-2002"


У Луцьку відбувся традиційний всеукраїнський дитячий турнір «Кубок ФК «Адреналін» – 2012». Змагання проводилися у двох вікових групах – 2001 і 2002 років народження. Серед учасників було і три команди СДЮШОР «Карпати».

У турнірі команд, сформованих з гравців 2001 року народження, змагалося 16 команд, серед яких і «Карпати-2001». На попередньому етапі в чотирьох квартетах розігрувалося по одній путівці в півфінал. «Зелено-білі» у своїй групі впевнено обіграли рівненський «Верес» (4:2), «Шахтар» з Нововолинська (4:1) та кіровоградську ДЮСШ (3:0) і в такий спосіб зайняли перше місце.

В півфіналі на підопічних Андрія Грінера чекала зустріч з івано-франківською «Нікою», якій наші хлопці на попередніх турнірах не раз програвали. Але цього разу гра пройшла за повної переваги нашої команди, найкращим свідченням чого є підсумковий рахунок – 4:1.

Значно важче карпатівцям дався фінал, де їхніми суперниками були вихованці команди господаря турніру ФК «Адреналін». Втім, не зважаючи на супротив волинян, «Карпати-2001» завдяки голу Микити Храмова зуміли вирвати перемогу (1:0) і завоювали головний приз турніру. Додамо, що автор переможного м’яча отримав приз найкращого гравця турніру, а Ігоря Бекеша оргкомітет визнав кращим нападаючим.

Тріумфували вихованці СДЮШОР «Карпати» і в турнірі команд, сформованих з гравців 2002 року народження, в якому на старт вийшло десять команд. Серед них і два карпатівських колективи, яких тренує знаний в минулому півзахисник «Карпат» Ярослав Кікоть.

На груповому етапі команди грали в двох групах (по п’ять в кожній), по два переможці виходили в півфінал. «Карпати-ІІ» попали у групу А, де виграли три матчі, а один програли: «Денді» Луцьк (4:1), «Фенікс» Житомир (1:3), BRW BIK-IІ Володимир-Волинський (9:1) і ФК «Адреналін» Луцьк (3:1). У підсумку друге місце.

Натомість «Карпати-І», які змагалися у групі В, впевнено обіграли всіх своїх суперників: «Волинь» Луцьк (7:2), «Зоря» Рівне (10:2), BRW BIK-I Володимир-Волинський (4:2) і «Нива» Вінниця (8:1).

Згідно регламенту, переможці груп у півфіналі грали з командами, які зайняли друге місце в іншій групі. Тому глядачі й стали свідками карпатівського дербі, в якому сильнішою виявилася перша команда – 2:1. В іншому півфіналі житомирський «Фенікс» обіграв рівненську «Зорю».

«Карпати-ІІ» в матчі за 3-є місце по всім статтям переграли «Зорю» – 5:1. А от фінал «Карпати-І» – «Фенікс» видався напрочуд цікавим і драматичним. Гол Ярослава Карабіна вивів «зелено-білих» вперед – 1:0. Однак невдовзі суперник відновив рівновагу в рахунку – 1:1. А за 5 хвилин до закінчення основного часу гри (всі матчі проводилися у форматі два тайми по 15 хвилин) «Фенікс» отримав право пробити пенальті. В цей момент з найкращої сторони проявив себе кіпер карпатівців Назар Сас, який зумів відбити удар з точки. А кульмінацією стала атака нашої команди на останній хвилині основного часу гри. Комбінацію потужним пострілом завершив Юрко Хорош. Кіпер «Фенікса», щоправда, удар відбив, але першим на добиванні був його тезка Тлумак, син воротаря «Карпат» Андрія Тлумака. Тож 1:0 і команда «Карпати-2002», як і на рік старші одноклубники, повертається додому з трофеєм.

Окрім красеня-кубка та комплектів золотих і бронзових нагород, підопічні Ярослава Кікотя завоювали і два індивідуальних призи. Герої фіналу – Назар Сас та Юрій Тлумак – отримали призи кращих воротаря і нападаючого відповідно.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Lion Killer (Львів)
Молодці хлопці, сподіваюся з часом отримають шанс і в головній команді.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 1
Lion Killer (Львів)
Молодці хлопці, сподіваюся з часом отримають шанс і в головній команді.
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус