Агент ФІФА: Джуліано - в "Фламенго"? Практично нереально

Агент ФІФА: Джуліано - в "Фламенго"? Практично нереально


Агент ФІФА Андрій Білейчук напередодні відкриття зимового трансферного вікна розмірковує трансферну політику українських клубів.

"Коли говориться про варіанти від’їзду футболістів із нашого чемпіонату за кордон (а мова, перш за все, — про Європу), забувається важливий момент: у більшості провідних ліг Старого Світу діє обмеження на футболістів, які не мають громадянства країн Європейського союзу. В українських виконавців, зрозуміло, його немає. Перш за все, враховуючи це, можу сказати, що надмірного інтересу до наших не буде.

Тобто, футболіст повинен бути такого рівня, щоб іноземний клуб, його запросивши, міг би з легкою душею розпрощатися з гравцем, який займав "легіонерське" місце. Логічно передбачити, що мова, найперше, — про Євгена Коноплянку. Але, враховуючи статус та амбіції виконавця, чекаємо на пропозиції великих клубів. До того ж, узимку ціна буде завищеною, оскільки "Дніпро" має хороші шанси цього сезону зачепитися за видатні досягнення, тож віддавати лідера ніхто не збирається.

Зацікавленість є й до багатьох футболістів "Металіста", я навіть залучений до певних переговорних процесів. Наприклад, Тайсон, який після гола "імені ван Бастена" став популярною персоною на континенті. А ще — Клейтон Хав’єр та Джонатан Кристальдо. Словом, виконавці, які мають показову статистику виступів.

Чутки про те, що Роман Безус може залишити Україну, не позбавлені змісту. Це можна зрозуміти хоча б з того, що українським топ-клубам він не так уже й потрібен, оскільки на його позиції є вельми висока конкуренція. Хіба в "Шахтарі" посадять на лаву Мхитаряна? Те ж саме — в "Металісті" та "Дніпрі". У "Динамо", куди Романа сватають найактивніше, позиція під нападником узагалі надукомплектована.

Хочеться пролити світло на можливі переходи південноамериканців та інтерес до них на батьківщині. Джуліано - в "Фламенго"? Практично нереально, бо клуб із Ріо зараз у серйозній кризі (футболістам навіть не виплачують зарплатню). Варіант повернення можливий, якщо говорити лише про непот­рібних виконавців або заслужених. Як було із Жадсоном торік чи зараз із Бетао", - сказав Білейчук.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус