Олександр Шуфрич: Інтерв'ю Одонкора вигадане, будемо вимагати від Bild спростування

Олександр Шуфрич: Інтерв'ю Одонкора вигадане, будемо вимагати від Bild спростування


Віце-президент "Говерли" спростував резонансне інтерв’ю Давида Одонкора німецькому виданню Bild.

- Найактуальніша нині тема -доля вашого зіркового німецького легіонера, котрий буцімто заявив про палке бажання будь-що повернутися додому. Бачив, що ви вже встигли спростувати цю інформацію, але…
- Інтерв’ю й справді вигадане. Давид усім задоволений, він тренується та набирає форму разом з усіма.


- Можливо, збираєтеся подавати судовий позов на "Більд" чи бодай намагатиметеся змусити німецьких журналістів виступити зі спростуванням?

- Плануємо, звичайно. Подібна політика ведеться щодо всіх ЗМІ, котрі розповсюджують про нас недостовірну інформацію.

- Яка ситуація зі Свєтославом Тодоровим? Писали, що він нібито також готується до повернення, бо його активно кличе англійський "Портсмут", у складі якого болгарин провів найкращі роки кар’єри. Можливо, з огляду на значну кількість форвардів та не завжди успішну гру Тодорова ви підете йому назустріч?
- Свєтослав - футболіст "Говерли", а будь-які офіційні пропозиції щодо нього ми готові розглянути в звичному порядку. У великій кількості футболістів лінії нападу нічого поганого не вбачаю: це лише грає на користь конкуренції та мотивації.


- Є в мене ще таке питання: саме щодо мотивації. В інтерв’ю "УФ" Олександр Севидов мовив із приводу можливого підписання Рікарду Куарежми: мовляв, запросити його та задовольнити фінансові умови - справа одна, а ось змусити ще й виступати на належному рівні в Ужгороді - справа зовсім інша. Отож чи виникали проблеми мотиваційного характеру в зірок-прибульців або, ймовірно, траплялися конфлікти на ґрунті чималих зарплат легіонерів порівняно з місцевими, маю на увазі такий собі "зенітівський синдром"? Чи виправдовує себе подібна політика із залученням іменитих футболістів?

- Партнери, вважаю, один одному в гаманці зазирати не повинні. Щодо мотивації, то вона знайдеться в кожного футболіста, який любить свою роботу. Хіба легендарний Роберто Баджо відбував номер у "Брешії"? Або ті ж Одонкор, Хорді Лопес чи інші іноземці не віддаються на сто відсотків? Певне, коли починаєш рахувати чужі заробітки, тоді й мотивація падає. Підписуючи того чи іншого виконавця, ми в першу чергу дивимося на його професіональні якості, а змусити його грати - парафія тренерського штабу.

- Узимку "Говерла" не надто активна на трансферному ринку. Що, приміром, не вийшло з французьким форвардом Фредеріком Німані?
- Він перебував на перегляді, але шляхи наші розійшлися. Не в останню чергу через ліміт на легіонерів.


- Знаю, "Говерла" цікавилася Георге Флореску, але вас відлякали завищені фінансові апетити румуна. Чи зацікавлений Ужгород в інших футболістах "Арсеналу", які досі не працевлаштувалися?- У сфері наших інтересів, окрім Флореску, був хіба що Володимир Польовий, але він вже в донецькому "Металурзі". Також був локальний інтерес до Йонуца Мазилу.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Карикатурист (Белозёрское)
Да чего уж там. Требуйте капитуляции Германии и вертолет.
Ответить
2
1
Вернуться к новостям
Комментарии 6
Карикатурист (Белозёрское)
Да чего уж там. Требуйте капитуляции Германии и вертолет.
Ответить
2
1
Младший лейтенант (Севастополь)
А как младший Шуфрич прокоментирует вот это: "нардеп-регионал Нестор Шуфрич и бывший народный депутат Николай Рудьковский потеряли контроль над ЧАО Нефтегаздобыча". "Говерла" тоже будет сниматься с ЧУкры?
Ответить
4
2
Baium (Черкассы)
блин, кто так берет интервью ? журналист сам констатирует факты, сам задает вопросы и на них же в формулировке отвечает. шуфреняте остается только говорить "да" или "нет"
Ответить
2
1
Георгий Мироненко
Взагалі на що реагувати? Мені здається, що Шуфричу не варто вподоблятися батьку, котрий як бойовий петух кидається на будь-кого хоча й без великої злоби...
Ответить
4
3
дай миллион (Первая Столица)
Куарежма !
Ответить
7
0
Ereb Altor (Ужгород)
Можна и деньги снять через суд...как это принято!
Ответить
7
3

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус