У Римі завершилися щорічні курси УЄФА для арбітрів

У Римі завершилися щорічні курси УЄФА для арбітрів


Завершилися щорічні зимові курси для арбітрів, організовані УЄФА, які проходили цього тижня у Римі.

Протягом трьох днів арбітри пройшли медичне обстеження та тест ФІФА з фізичної підготовки, а також взяли участь у інтенсивній програмі навчання, яка включала у себе групові дискусії, презентації за участю членів Комітету арбітрів УЄФА і перегляд матчів з аналізом суперечливих моментів.

Головним завданням зимових курсів була підготовка арбітрів до матчів другої половини сезону у європейських чемпіонатах та міжнародних турнірах УЄФА для клубів та національних команд.

Вперше на курсах арбітрів проходили навчання жінки, які влітку працюватимуть на фінальній стадії жіночого Євро-2013.

Старший офіцер УЄФА у справах суддівства і куратор системи арбітражу в Україні П'єрлуїджі Колліна побажав європейським арбітрам успіхів у виконанні обов’язків у майбутніх матчах: «Ми раді, що ви напружено працювали на цих курсах. Ми задоволені результатами, які продемонстрували жінки-арбітри. Їх присутність є важливою віхою для УЄФА. Арбітрів чекає найважливіша частина сезону. Ви − професіонали, і повинні пишатися цим. Але ви також маєте нести відповідальність за рівень суддівства. УЄФА завжди готовий підтримати вас».

Нагадаємо, відразу 29 національних асоціацій були представлені арбітрами-новачками, які лише нещодавно отримали категорію ФІФА. Всього ж вступні курси відвідали 45 арбітрів, серед яких були представники України - Сергій Бойко та Катерина Монзуль.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Karnada (Первомайск)
Так а та бригада наших арбитров которая обслуживала в этом году групповую сиадию Лиги Европы что уже не судит в УЕФА?
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 1
Karnada (Первомайск)
Так а та бригада наших арбитров которая обслуживала в этом году групповую сиадию Лиги Европы что уже не судит в УЕФА?
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус