Ян Масло: Значної кількості новачків нам точно не має сенсу залучати

Ян Масло: Значної кількості новачків нам точно не має сенсу залучати


Словацький оборонець лучан підбиває підсумки перших зборів.

- Яне, що можете сказати в своє виправдання з приводу не надто вдалих результатів команди в контрольних матчах? Зрозуміло, що це не найголовніше на зборах, але все одно нищівні поразки в зустрічах із "Генчлербірлігі" та загребським "Динамо" привертають увагу…
- Ви маєте слушність, що це лише спаринги, а тому вимагати в кожному з них результату будь-якою ціною ніхто не буде. Ще й слід враховувати такі фактори, як нашу втому від тренувань. Безпосередньо до матчів ми підходили не дуже свіжими.

- Анатолій Дем’яненко так само не приділяв значної ваги результатам чи все ж висловлював претензії за підсумком розгромних поразок?- Для тренера найголовніше те, щоби футболісти тренувалися з пов­ною самовіддачею. Рахунок на табло вийде на перше місце вже тоді, коли поновиться чемпіонат.

- Збори - той час, коли награються різноманітні ігрові зв’язки. Розкажіть, із ким комфортніше почуваєтеся в центрі оборони: поруч із македонцем Ванче Шиковим чи українцем Олегом Шандруком?
- Це взагалі непринципово. З обома вже чимало пограв, а тому проблем із порозумінням не виникає.

- Торік для вас були перші зимові збори під орудою Дем’яненка та, загалом у "Волині". Розкажіть, чи помітили якісь відмінні моменти порівняно з підготовкою річної давнини?
- Нічого екстраординарного та нового не траплялося - усе те ж саме. Зрештою на першому зборі в першу чергу закладаємо фізику: чимало часу витрачаємо на пробіжки, займаємося в тренажерному залі. Другий етап, вочевидь, буде ще насиченіший спарингами та частіше "спілкуватимемося" з м’ячем.

- Наразі у "Волині" не з’явилося жодного новачка, що трохи дивує. Як вважаєте, команда потребує підсилення?
- Ну, це ви у тренера краще запитайте, але моя думка з цього приводу така: значної кількості новачків нам точно не має сенсу залучати, а ось кількох - цілком можливо.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
viajador (Lutsk)
З перших 5-ти матчiв Волинi - 4 з топ-клубами + виiзд до Луганська. Для чого новачки? Перша лiга не за горами.
Ответить
1
3
Вернуться к новостям
Комментарии 5
viajador (Lutsk)
З перших 5-ти матчiв Волинi - 4 з топ-клубами + виiзд до Луганська. Для чого новачки? Перша лiга не за горами.
Ответить
1
3
Bruno13 (Луцк)
Я вважаю навпаки це добре,що перші матчі з топ4,наразі всі їх думки в першу чергу можуть бути пов\'язані з суперниками в Європі,такщо якісь очки можуть капнути внашу копілку.А нарахунок першої ліги, думаю ми 100% залишимось в ПЛ.
Ответить
0
1
djroman (Луцьк)
чекаємо від Волині виразної гри найперше вдома, вдома потрібно рвати(намагатись) всіх. Бо, якщо ви вдома будете всім програвати - на..х такий футбол.І невздумайте шумахера назад взяти.
Ответить
3
0
kotigorok (Чернігів)
Ти що, тренер?)))
Ответить
0
4
oleg_lutsk (Луцк)
а ти?
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус