Ярослав Грисьо: Хотілося б, щоб футбол у регіонах розвивався динамічно

Ярослав Грисьо: Хотілося б, щоб футбол у регіонах розвивався динамічно


Голова Комітету ФФУ з розвитку футболу в регіонах Ярослав Грисьо розповів про першочергові завдання, які стоять перед його підрозділом.

- Ярославе Антоновичу, Ви очолили Комітет з розвитку футболу у регіонах Федерації футболу України. Як працюється на новій посаді?

- Відчуття приємні, але трошки тривожні. Очолювати Комітет ФФУ - це досягнення для будь-якої футбольної людини. Але, на жаль, не у всіх регіонах спостерігається стабільна ситуація у плані роботи федерацій, розвитку футболу. Хотілося б, щоб футбол всюди розвивався динамічно.

На сьогоднішній день, працюючи 16 років головою Федерації футболу Львівської області, мені вдалося створити нормальний колектив, що дозволяє приділяти достатньо уваги і Комітету з розвитку футболу у регіонах.

- В чому полягають функції Комітету?

- Він має координувати роботу усіх регіональних федерацій. На жаль, не так все швидко можна зробити, як того хотілося б. Поки ще триває робота над Положенням Комітету, над оцінкою завдань, які перед ним стоять.

Треба ще багато у чому розібратися. Поспішати не можна, якщо ми хочемо чітко окреслити діяльність, якою нам належить займатися, та вірно розставити пріоритети. У нас вже є склад Комітету, який, однак, повинен бути затверджений Виконкомом Федерації.

- А як щодо планів на найближчий час?

- Хотілося б провести засідання Комітету у регіонах. В першому півріччі необхідно зустрітися з представниками усіх регіонів, та обговорити зі спеціалістами на місцях їхнє бачення розвитку футболу, нагальні проблеми та способи їх вирішення. Це потрібно зробити для того, щоб скласти єдину думку про те, чого в першу чергу потребують обласні федерації футболу. Головне - виробити єдину стратегію, намітити конкретні методичні, матеріально-технічні та організаційні дії для вирішення існуючих проблем.

Дуже хотів би, щоб кожна регіональна федерація футболу мала свою належну матеріально-технічну базу. Я, як голова обласної федерації, вважаю, що саме з цього треба починати. Щоб побудувати будинок, треба зробити фундамент.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Чулик Андрій (Львов)
шо розпускати ???
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 2
Чулик Андрій (Львов)
шо розпускати ???
Ответить
0
0
reasonable (lemberg)
мені вдалося створити нормальний колектив .... звичайно розпускати і ділити !!!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус