Дівоча збірна України з перемоги стартувала на міжнародному турнірі "Кубанська весна 2013"

Дівоча збірна України з перемоги стартувала на міжнародному турнірі "Кубанська весна 2013"


Сьогодні жіноча збірна України (U-19) стартувала на представницькому міжнародному турнірі "Кубанська весна 2013", який стартував в Краснодарському краї сусідньої Росії. Наша команда впевнено перемогла естонок - 2:0.

Україна - Естонія - 2:0

6 березня. 1 тур. Група С. Кубанська весна-2013

Сочі, стадіон "Супутник", 100 глядачів.

Склад збірної України: Познохірєва, Корсун, Хіміч (Скидан, 77), Молошик, Козиренко (Дичко, 80), Томілко, Фурманова, Шпак, Дем'янюк (Цибына, 59), Шилова (Малахова, 41), Кравець.

Голи: Козиренко (4), Томілко (12, з пенальті)

Українки з перших хвилин розмістились на підступах до штрафного майданчика естонської команди. Гарна гра Козиренко принесла вже на четвертій хвилині гол у ворота Естонії. А через 8 хвилин захисники не втримали в своїй штрафній Химич та Таміла заробила пенальті, який вдало реалізувала Томілко Інна. Весь перший тайм українки продовжували пресингувати суперниць, однак, у другому таймі віддали ініціативу суперницям. Роботи додалося і у Юлії Познохірєвої. Не дивлячись на активність нападу Естонії, пробити в цей день нашого воротаря їм не вдалося. Таким чином, долю зустрічі вирішили наперед два точні удари збірної України в дебюті гри.

Нагадаємо, що учасниками групи С, окрім українок та естонок, є ще футболістки і Румунії та Азербайджану. Наступними суперницями підопічних Наталі Зінченко буде збірна Румунії. Гру заплановано провести 8 березня (15:00). А вже 10 березня Україна зіграє зі збірною Азербайджану (15:00)

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Криштиану Роналдо (Kharkov)
На Россию попадут и бабы проиграют...
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 4
Криштиану Роналдо (Kharkov)
На Россию попадут и бабы проиграют...
Ответить
0
0
Руслан (Хмельницький)
Кхм. Вибачте за запитання. Чому дівоча збірна ? Можливо жіноча збірна (U-19). Чи "істочнік" з Івано-Франківська щось знає ? )))))
Ответить
0
1
Bugs (Полтава)
можно и так и так , это жен. эквивалент - "юнаки"
Ответить
0
0
Мифотворец (Днепр)
девочки молодцы) мужикам есть чему поучиться :)
Ответить
1
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус