Ігор Яворський: Атака "Шахтаря" у Німеччині була слабкою

Ігор Яворський:  Атака "Шахтаря" у Німеччині була слабкою


Поразку донецького "Шахтаря" у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів дортмундській "Борусії" (0:3) аналізує Ігор Яворський:

Майже вся група атаки гравців "Шахтаря" була відділена від групи оборони. Вперше за останній рік "Шахтар" виглядав принизливо. Чому?! Бо не було взаєморозуміння поміж лініями. Кожен з гравців тягнув ковдру на себе. Було багато індивідуальної гри.

У другому таймі гру "Шахтаря" попереду освіжив Дуглас Кошта, який вийшов на заміну. Однак, на превеликий жаль, не знайшлося серед гравців "Шахтаря" футболіста, який би зміг допомагати Кошті попереду. Загалом атака "Шахтаря" була слабкою, а захисники "Борусії" виглядали пристойно та впевнено. Тому, "Шахтар" практично не мав шансів, щоб забити голи та вирівняти гру при рахунку 0:2. Коли ж німці забили третій гол, остаточно стало зрозуміло, що шансів у донеччан немає.

Можливо, ще не настав пік форми, коли "Шахтар" був на ходу. Та й захист "гірників" потребує підсилення. Слабко зіграли центральні захисники Кучер та Ракицький.

Також на атакувальних діях "Шахтаря" та й загалом на грі донеччан позначилася відчутність Вілліана, якого взимку продали в "Анжі". Адже Вілліан був одним із лідерів "Шахтаря". Кажуть, що немає незамінних футболістів. Так, не має. Але заберіть Месі з "Барселона" і це буде зовсім не та "Барселона", яку всі звикли бачити. Заберіть Роналдо з "Реала" і це буде зовсім інший "Реал". Так само можна сказати і про "Шахтар". Вілліан відігравав важливу скрипку у команді Луческу. Вілліан міг взяти гру на себе, обіграти один в один гравця команди-суперника, міг забити гол. Це – дуже сильний індивідуально гравець та ще й у нього була хороша взаємодія з партнерами по команді, яких він прекрасно відчував.

Тайсон зараз прийшов у "Шахтар", але помітно, що йому потрібен час для того, аби цілковито вписатися у команду. Хоча цей гравець також є дуже технічним та індивідуально сильним гравцем.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
mikhail-1974 (Донецк)
Ігор Яворський: Атака "Шахтаря" у Німеччині була слабкою.. Очередной попка-псевдоэксперт вылез.
Ответить
0
1
Вернуться к новостям
Комментарии 15
mikhail-1974 (Донецк)
Ігор Яворський: Атака "Шахтаря" у Німеччині була слабкою.. Очередной попка-псевдоэксперт вылез.
Ответить
0
1
rollover (Полтава)
Да, "Шахтер" слабый, но у него хватит сил погонять эту всю украинскую "звиздоту"...
Ответить
2
2
yaspas74 (тернопіль)
Ігор Яворський - это еще кто ? что за суперзнаток ? Mick (Стаханов Це людина яка будучи і футболістом і тренером обігрувала Шахтар. Якщо ти цього не знаєш,то напевно не сильний у футболі.
Ответить
3
0
arut (хенгело)
Видно что тонкий знаток футбола.заметил то что некто не заметил)))))))))))))еще один эксперт
Ответить
1
3
Mick (Стаханов)
[quote datetime="07.03.2013 21:33" author="Pavlja (TERNOPIL)"] дядько який більше розбирається в футболі за тебе ... [/quote] дай Бог тебе здоровья, ненавистный ты наш...
Ответить
1
3
Mick (Стаханов)
модераторам - в селе Тошковка, Попаснянского района выходит еженедельная газета НОВЕ СЕЛО, не забудьте перепечатать мнение и оттуда тоже....
Ответить
2
3
Pavlja (TERNOPIL)
дядько який більше розбирається в футболі за тебе ...
Ответить
4
0
Mick (Стаханов)
Ігор Яворський - это еще кто ? что за суперзнаток ?
Ответить
0
5
logist (Днепропетровск)
... А защита просто блестала. Вот если бы атака хорошо играла, то было бы 3:3 и Шахтер прошел бы дальше. А если бы Боруссия прибавила при счете 3:2, то атака Шахтера еще бы поднатужилась и было бы 5:5. Опять же Шахтер в следующем раунде. Он что не заметил, что играли команды из разных измерений? Шахтер даже наполовину не такой каким был осенью.
Ответить
1
1
Pavlja (TERNOPIL)
чо так заревіли друзі східні??!! а про шо писати?про Онжі?
Ответить
5
3
Чемпион1936 (Донецк)
Может хватит по крупицам ?Шахтер слабее нынешней Боруссии и это очевидно ,что тут искать ?
Ответить
7
0
Скрипник Виталий (Рубежное)
Галичина спортивна очень переживает,за Шахтёр,как я понял.где были эти эксперты когда Шахтёр выиграл у Челси?а как проиграли так сразу повылазили критиковать,один лучше другого!
Ответить
6
3
genev09 (Донецк)
Источник: Галичина спортивна . разродились сегодня новостями, небось завтра отдохнуть хотят:))
Ответить
5
3
Duha (Донецк)
:):):) Сегодня прям бенефис Галичини,да ещё и спортивной,с опросом тренеров всех детских школ и возростных групп!
Ответить
5
5
Маульвурф (Великий Березный)
кто ещё Шахтёр НЕ пинал? Киндзерский?
Ответить
7
3

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус